مدیران خودرو
سه شنبه ۸ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۱۸
تعداد نظر۱۴
داغ کنيد+ ۲
در مقوله حجاب، صرف پوشش موضوعیت ندارد. برای مثال، ساپورت و پوشش‌های محرک و بدن نما در کف جامعه، هر چند در ظاهر پوشش هستند، اما نه پوشش شرعی هستند و نه با فلسفه حجاب، سنخیتی دارند. اتفاقاً ضد حجاب هستند!
چند نکته در مورد حجاب‌های من در آوردی سطح شهر
گروه جامعه جهان نیوز: موضوع حجاب، همواره جزو مهمترین موضوعات فرهنگی جامعه محسوب می شود. متأسفانه این روزها در کشورمان مشاهده می کنیم که برداشت های نادرستی از این مقوله و حد و اندازه های آن صورت گرفته است.

به طور کلی، این روزها، هم شاهد حجاب شرعی هستیم و هم شاهد حجاب عرفی. در حجاب عرفی نیز شاهد رفتارهای متفاوتی از سوی زنان و دختران هستیم و براساس امیال شخصی افراد، درجات آن فرق دارد و حتی بعضاً کار به حجاب های من در آوردی کشیده شده است! در هر صورت، در برخی موارد، کار به جایی می رسد که ممکن است که فرد به ظاهر، پوششی داشته باشد، اما این پوشش با فلسفه حجاب در تعارض باشد.

با این توضیحات، باید به این نکات توجه داشت:

یک: اساساً حجاب و پوشش برای این است که جلوی جلب توجه و فتنه انگیزی گرفته شود، حال اگر نوع پوشش، موجب جلب توجه و یا فتنه انگیزی باشد، نقض غرض خواهد بود.
 
دو:
در مقوله حجاب، صرف پوشش موضوعیت ندارد. برای مثال، ساپورت و پوشش‌های محرک و بدن نما در کف جامعه، هر چند در ظاهر پوشش هستند، اما نه پوشش شرعی هستند و نه با فلسفه حجاب، سنخیتی دارند. اتفاقاً ضد حجاب هستند!
 
سه: ممکن است برخی افراد تصور کنند که همین که روی سرشان، شال و روسری بگذارند، همین یعنی حجاب. حال اینکه، سر، تنها بخشی از اجزای بدن است و حجاب و عفاف منحصر در این قسمت نیست. نمی توان ساق پاها و دست‌ها و یا سایر قسمت های بدن را آشکار کرد و بعد با پوشاندن سر ادعا کرد که حجاب، رعایت شده است!

چهار: برخی افراد توجه ندارند که مقصود از پوشش سر، چیزی روی سر گذاشتن نیست. اینگونه نیست که تکه پارچه ای یا کلاهی به سر باشد و بعد بگوییم که این یعنی حجاب. تولید مدل و جلب توجه در ملأعام به وسیله یک نوع خاص از پوشش سر، با فلسفه حجاب، سنخیت ندارد.
 
پنج: برخی افراد هم هستند که هر چند در ظاهر، حد شرعی را مراعات می کنند؛ یعنی به جز گردی صورت و مچ دست به پایین، سایر اعضای بدنشان پوشیده است، اما نوع پوشش آنها از منظر شرعی اشکال دارد. مثلاً از لباس های خاص که جلب توجه می کند و مفسده دارد، استفاده می کنند.
 
شش: آرایش کردن و استفاده زن از زینت، نه تنها فی حد نفسه اشکالی ندارد، بلکه در برخی موارد – مخصوصاً برای همسر - اتفاقاً از نظر اسلام، پسندیده است و اگر برای رضای خدا باشد، ثواب هم دارد! اما این زینت و آرایش، مخصوص محیط خانه است و نباید در محیط عمومی در معرض دید سایر مردان قرار گیرد. اگر هم قرار است زن با این آرایش در محیط جامعه بیاید، حتماً باید آن را از دید نامحرم بپوشاند.
 
در هر صورت، حجاب و پوشش، ضامن حضور امن زن در محیط جامعه است و جلوی استفاده ابزاری و ندیدن حقیقت وجودی او را می گیرد و از سوی دیگر، جلوی فساد اخلاقی و ناامنی روانی جامعه را می گیرد. در مقوله پوشش، باید در کنار همه مولفه ها، به این چند مولفه مهم توجه کرد.
https://jahannews.com/vdcc1iqo12bqx48.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

....
حمید
....
خدا رو شکر دختران این سرزمین فهمیده هستند
....
حسین
متن کاملا درست بود
احسنت
شما چرا همه اش سرت تو حجاب زن ها است؟؟
این قضیه رو بایستی درست حل کرد ولی به هر ترتیب قضیه گشت ارشاد مشکلاتی داشته و داره
تعبیر من در اوردی قشنگ بود واقعا

اخه زنه همه جاش معلومه
بعد 20 سانت روسری گذاشته میگه رعایت کردم!!!!!

خدا حجاب رو فقط برای انسان واجب دونسته و برای حیوانات موضوعیت نداره.
عباس ابن علی
البته یک نکته خیلی مهم هم در اینجا هست
و اون رعایت حجاب و نوع پوشش توسط آقایان می باشد
به این معنی که آقایان هم حق ندارند بد پوشش باشند یا لباس محرک و بدن و نما و ... بپوشند

اما چون جنس و جنسیت زن لطیف و حساس تر می باشد ، بیشتر رو حجاب اونها تکیه می شود و درباره آن صحبت می شود
مرصاد
اینها دیگر حجاب نیست و به سمت برهنگی میرود !!
ناشناس
عاقبت به بی حجابی منجر میشود البته این نظر شخصی و فهم شخصی بنده از نگاه به بچه های دهه 80 و 90 هست
نظرات دست چین شده و باب میلتون رو انتشار می دهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به همین دلیل سایتتون بازدید کننده نداره
....