جهان نيوز : واقعاً این سخن رئیس جمهور که «دانشجو نمیتواند آدم بدی باشد» مایه تعجب است. مگر دانشجو یک موجود فضایی و یا اَبَرانسان است و با انسان های دیگر جامعه فرق دارد؟!
گروه سیاسی جهان نیوز: اخیراً رئیس جمهور در مراسم تکریم و معارفه وزیر علوم، باز هم سخنانی بیان کرده که دارای حاشیه است و در برخی موارد به دور از واقع نگری است. ایشان در بخشی از این مراسم گفته است: «... البته به وزیر بهداشت و درمان، دیروز به آموزش هم گفتم همه آن اساتیدی که حالا به هر طریقی مثلاً دانشگاه به آنها لغو قرارداد کرده، نمی دانم بیرون کردند، اخراج کردند، بازنگری کنید. دانشجوها را برگردانید».
به نظر می رسد رئیس جمهور پیش از هر چیز باید تکلیف خودشان را با اساتیدی که در فتنه تجزیه طلبانه و براندازانه زن زندگی آزادی در کنار دشمنان مردم ایران در حال براندازی و منحرف کردن و فریب دادن جوانان مردم بودند، مشخص کند. به طور کلی، نمیتوان از حقوق جمهوری اسلامی و مردم استفاده کرد و همزمان در کف دانشگاه، فتنه و آشوب به راه انداخت. البته که متاسفانه رئیس جمهور علی رغم شعار پیروی از راه شهدا تا امروز چند نفر از حامیان این فتنه را در دولت چهاردهم منصوب کرده اند.
در هر صورت، باید توجه شود که مردم به نظام اسلامی اعتماد می کنند و جوانان خود را به دانشگاه می فرستند تا تربیت شوند، نه اینکه برانداز شوند! نه اینکه بی دین و ضد دین و یا تبدیل به اراذل اوباش و محارب شوند! جمهوری اسلامی هم نه پول اضافی دارد و نه می تواند از بیت المال به چنین اساتیدی حقوق پرداخت کند.
همچنین در مورد برخی دانشجویان هم باید توجه کرد که اگر مقررات دانشگاه را نقض کرده اند و یا محیط مقدس دانشگاه را با محیط بازی های رایانه ای، جنگ خیابانی و ... اشتباه گرفته اند و در فضای دانشگاه، لاابالی گری و فحاشی جنسی و ... دارند، طبیعی است که نمی توان به راحتی از کنار این موضوع عبور کرد. در همه جای دنیا، دانشگاه ها تابع قوانین محکمی هستند و بی توجهی به رفتار یک عده دانشجونما جفای بزرگی در حق اکثریتی است که برای کسب علم و ساخت آیندهشان به دانشگاه آمده اند.
رئیس جمهور اشاره کرده است: «دانشجو حرف بزند، اعتراض میکند، من باید جوابش را بدهم؛ یا حرفش حق است، خب باید اطاعت کنم، یا نه دارد اشتباه میکند، خب هدایتش می کنم» یا اینکه گفته است: «دانشجو را میشود هدایت کرد، دانشجو را می شود توجیه کرد. اگر حق با اوست، من خودم را باید اصلاح کنم نه اینکه او را بزنم».
اساساً کسی نمی گوید دانشجو حرف نزند! اتفاقاً فضای دانشگاه برای گفتگو است؛ برای حرف زدن است؛ برای نقد است؛ برای جواب دادن به دانشجو است. اساتید دانشگاه در کلاس های درس و جلسات دانشگاه و برخی مسئولین و کارشناسان با حضور در دانشگاه ها همیشه در حال شنیدن حرف و اعتراض دانشجویان و پاسخ دادن به آنها هستند. اما اگر کسی به فرض، به جای بحث علمی و گفتگو، شروع به فحاشی کرد، چاقو به دست گرفت، دانشگاه را به هم ریخت و به اموال دانشگاه آسیب زد، شیشه شکست، به سایر دانشجویان و کارکنان دانشگاه آسیب زد و آنها را کتک زد، پیاده نظام دشمن شد و مثلاً طرفدار براندازی در کف دانشگاه بود، باید چگونه رفتار کرد. اگر او را نصیحت کردیم و او توجیه نشد و دوباره کار اشتباه خود را ادامه داد، چه کار باید کرد؟
رئیس جمهور باید توجه کند که دانشجو، کودک خردسال نیست و دانشگاه هم مهد کودک نیست! همچنین دانشگاه و جامعه با فضای یک خانواده سه نفره یا چهارنفره فرق دارد. نسخه های مهدکودک و یا داخل خانواده را لزوماً نمی توان برای سایر محیط ها تجویز کرد و یا اجرا کرد. در فضای اجتماع، هر محیطی چالش ها و مسائل و اقتضائات خاص خود را دارد؛ طبیعتاً نوع مواجهه با آنها هم یکسان نیست و نمی توان اینگونه با نگاه کلیشه ای و کلی گویی، برخی مسائل را حل کرد!
پزشکیان در جای دیگری از سخنان خود بیان کرده: «دانشجو نمیتواند آدم بدی باشد. دانشجو کسی است که فردای مملکت ماست. او باید بتواند سوال بکند. همان بحثی که مقام معظم رهبری می فرماید کرسی آزاد اندیشی بگذارید. کرسی آزاداندیشی یعنی اینکه من بتوانم آزاد حرفم را بزنم. منطق داری، جوابم را بده. اگر منطق نداری، منطق مرا بپذیر».
اما اولاً، واقعاً این سخن رئیس جمهور که «دانشجو نمیتواند آدم بدی باشد» مایه تعجب است. مگر دانشجو یک موجود فضایی و یا اَبَرانسان است و با انسان های دیگر جامعه فرق دارد؟! مگر دانشجو، پیغمبر و امام معصوم است؟! او هم مانند مغازه دار، تاجر، پزشک، راننده، معلم، مکانیک و هر انسان عادی دیگر ممکن است خطا کند؛ ممکن است حتی به یک مجرم و جنایتکار تبدیل شود. در عین حال، بسیاری از انسان هایی که به بشر و تاریخ خدمت کرده اند هم در دانشگاه درس خوانده اند. پس دانشجو هم می تواند مانند هر انسان دیگری، خوب یا بد باشد.
ثانیاً، رهبر انقلاب که فرمودند کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه، مقصودشان کرسی آزاد اندیشی و در واقع، گفتگوی سیاسی، علمی و تبادل نظر و دیدگاه بود نه براندازی، فتنه گری، آشوب و لاابالی گری در کف دانشگاه!
در هر صورت، این نوع سخنان آقای پزشکیان شاید برای برخی سخنرانی ها و گردهمایی های سیاسی مناسب آید، اما به دور از واقعیت میدانی است و برای جامعه جوابگو نیست.
نکته نهایی اینکه، اگر این نوع کلی گویی و دستور دادن رئیس جمهور در مورد بازگشت برخی اساتید و دانشجویان، موجب شود که راه برای برخی اساتید و دانشجویان فتنه گر و دارای سوء سابقه باز شود و در آینده، دوباره فضای دانشگاه به هم بریزد و عده ای به جای درس خواندن و حضور در فضای علمی، دانشگاه را به محل اجرای نقشه های دشمن و فتنه و آشوب تبدیل کنند، آیا رئیس جمهور حاضر است آن را گردن بگیرد؟!
تو را بخدا نه بخاطر مردم ، به عشق خود پزشکیان جلو اشتباهات محبوبتان بایستید چون دوست آن است که عیب دوست خود را بگوید نه اینکه با چشم و گوش بسته فقط حمایت کند . هنوز صدای دانشجویانی که در دانشگاه شریف فحش ناموسی و چارودرای می دادند در گوش مردم است بالفرض که اعتراضات به حق باشد کدام جنبش با فحاشی رکیک به نتیجه رسیده که دانشجو با فحاشی به بهانه سلف مختلط به نتیجه رسیده باشد
دانشجوی معترض به حکومت گناهی ندارد معصوم است استاد معترض به حکومت گناهی ندارد معصوم است اصلا هر اقدامی خواستن انجام بدن مگر چه ایرادی دارد مسعود و مریم رجوی هم دانشجوی دانشگاه تهران بودند 17 هزار انسان بیگناه را به شهادت رساندند این همه خانواده ها را داغدار کردند اصلا چه ایرادی دارد مگر دانشجو و استاد نژاد برتر نیستند اصلا چه ایرادی دارد مملکت را به فنا دهند... چرا باید برخورد شود باید از این جماعت تقدیر هم شود!!!!! واقعا این تفکر جای تاسف دارد....
بعنوان یک دانشگاهی قدیمی می توانم بگویم که اولا موفقیت درپاسخ به تعدادی سئوال تستی نه باعث روشنفکری و نه باعث رستگاری فرد می شود حالا چه دانشجو باشد و چه متقاضی استخدام. دانشجویان ما عملا کودکان دوران دبستان بعلاوه هیجانات دوره دبیرستان هستند که بیشتر بر اساس چشم و همچشمی حرکاتی عمدتا تخریبی را به حساب رشد اجتماعی می گذارند و هنگامی که صادقانه و دوستانه بطور انفرادی با آنها بحث مبیشود به سادگی اشتباه خود را می پذیرند.
وقتی فتنه گران فعال در تمامی فتنه از ۷۸ تا ۴۰۱ ، در مقابل دیده گان تمامی مسئولین امنیتی و نظارتی ، غفلت و معاملات سیاسی و ..... نمایندگان مجلس ، بعنوان وزیر منصوب میشوند ، بایستی تمامی اساتید و دانشجویانی که اخراج شده اند بازگردانیده شده ، دلجویی شوند و با نیروهای مخلص و جانفدای اسلام ، انقلاب و ایران به شدیدترین وجهی برخورد نمود !! معنای جدید وفاق ملی !!
در همین راستا خواستم یادی کنیم از یک دانشجوی خیلی مظلوم و معصوم به نام شبنم مددزاده شبنم مددزاده سال۸۷ به اتهام ارتباط با منافقین به ۵ سال حبس محکوم شد؛
ولی با توجه به اینکه «دانشجو نمیتونه آدم بدی باشه»؛ دوستان اصلاحطلب گفتند.که جمهوریاسلامی یه دانشجوی مظلوم رو گرفته!
اما وقتی که شبنم مظلوم آزاد شد، از ایران فرار کرد و سال۹۵ با رجوی عکس یادگاری و گرفت و....
چرا الزاماً یک دانشجو در نظام جمهوری اسلامی اینقدر پایش را از گلیم خود درازتر می کند مگر غیر از این است که یک دانشجو موظف به درس خواندن و ارتقاع علمی خود است که بتواند بهتر و بیشتر به هم وطن خود کمک کند چرا پای یک دانشجو را به مسائل سیاسی که هیچ ارتباطی به وظایف او ندارد باز می کنید
هزينه اين دانشگاهها و حقوق م مزاياي استادان از ماليات و بيت المال پرداخت نمي شود ؟؟!!
چرا استاد و دانشجويش سنگ اجنبي و دشمنان تابلو دار كشور را به سينه مي كوبند ؟؟!!
هر کس انتقاد و پیشنهادی دارد مطرح کنید و به فرموده رهبر معظم انقلاب مطالبه گر باشد اما ، فتنه گر بودن خط قرمز است و نیرو های ولایی و انقلابی هوشیار ایستاده اند