مدیران خودرو
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۳۹
تعداد نظر۸
داغ کنيد+ ۸
پیروزی‌های راهبردی محور مقاومت در کنار ایستادگی قهرمانانه مردم غزه، سِر پنهان تعبیرات شهید هنیه در دیدار با رهبر انقلاب بود. اقدام رژیم صهیونیستی نیز در ترور شهید هنیه در تهران، تنها کار بود که از یک رژیم درحال احتزار بر می‌آید.
آخرین جملات شهید اسماعیل هنیه قبل از شهادت/ دلیل ترور مشخص شد +جزئیات
گروه سیاسی جهان نیوز: بامداد امروز، رئیس دفتر سیاسی حماس توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسید. بلافاصله خبر ترور ایشان در تیتر اصلی همه رسانه های دنیا قرار گرفت.

حضور اسماعیل هنیه در تهران برای حضور در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید ایران صورت گرفت. پیش از مراسم تحلیف، اسماعیل هنیه در دیدار با رهبر انقلاب اسلامی پس از تشریح آخرین وضعیت میدانی و سیاسی در غزه و کرانه باختری، جملاتی را در حضور رهبر انقلاب بیان کرد که حالا و چند ساعت پس از شهادت ایشان قابل تامل است.

شهید هنیه در دیدار با رهبرانقلاب گفته بود: «دیروز سیصدمین روز جنگ غزه بود و اکنون به مرحله‌ای حساس و تاریخی رسیده‌ایم که مردم فلسطین و نیروهای مقاومت باید قهرمانی و پیروزی خود را تثبیت کنند».

در تفسیر جملات شهید هنیه باید گفت:

یک: مرحله حساس تاریخی که شهید هنیه از این روزهای جنگ غزه یاد میکند از این جهت قابل تامل است که با گذشت سیصد روز از طوفان الاقصی و شاهکار گردان‌های قسام، رژیم صهیونیستی با وعده نابودی حماس، هنوز  غیر از خونریزی و جنایت علیه زنان و کودکان دستاورد دیگری نداشته است.

دو: بن بست نظامی در غزه و تشدید تنش در شمال اراضی اشغالی از یک طرف؛ و بحران داخلی نتانیاهو، از شکاف های سیاسی درون رژیم تا اعتصابات سربازان و شهروندان صهیونیستی از طرف دیگر، عرصه را برای سران رژیم تنگ کرده و آن‌ها را به نقطه ای رسانده است که هر لحظه ممکن است با یک تصمیم یا اقدام اشتباه، رژیم اشغالگر را به انتهای دره بفرستند.

سه: تثبیت پیروزی و قهرمانی مردم فلسطین که شهید هنیه در دیدار با رهبر انقلاب آن را وعده میدهد، از این جهت اهمیت دارد که طوفان الاقصی سد غیرقابل نفوذ رژیم صهیونیستی را منهدم کرد تا جایی که رژیم اشغالگر قدس از فردای طوفان الاقصی روزانه مورد هجوم حزب الله لبنان، انصارلله یمن و مقامت عراق قرار گرفته است. اتفاقی که تا قبل از عملیات طوفان الاقصی قابل تصور نبود.

چهار: مهمتر از حملات روزانه محور مقاومت به رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق بود که نقطه عطفی در پسا طوفان الاقصی رقم زد. عملیات وعده صادق، اولین حمله مستقیم ایران به خاک اسرائیل بود و رژیم صهیونیستی نیز برای اولین بار در حمله مستقیم به خاک خود حاضر به پاسخ متناسب و حتی هم سطح هم نشد.

پنج: این پیروزی‌های راهبردی محور مقاومت در کنار ایستادگی قهرمانانه مردم غزه، سِر پنهان تعبیرات شهید هنیه در دیدار با رهبر انقلاب بود. اقدام رژیم صهیونیستی نیز در ترور شهید هنیه در تهران، تنها کاری بود که از یک رژیم درحال احتزار بر می‌آید. اقدامی که به ظن خودشان می تواند فضا را پیچیده و به نفع اسرائیل برگرداند؛ اما کاملا نابخردانه و پُر هزینه خواهد بود.
https://jahannews.com/vdcfexdcjw6d1xa.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما

خدا رهبر را برای ما محافظت فرماید
الان به بازدارندگی بمب اتم نیاز داریم تا بیش ازین ضربه نخوریم.
دانا
من هم معتقدم باید برای خونخواهی ایشان، ایران عزیز اقدام عملی نماید لازم به ذکر است بهتر است این اقدام این بار در اعماق اسراییل انجام گیرد و بهتر است پایتخت اسراییل باشد، شاید برخی بخواهند مردم را دو دل کنند ولی باید فقط به این جمله بسنده کنم اگر بهای تجاوز به ایرانمان سخت نباشد فردا مردم ایران دسته جمعی کشته می شوند و مقامات عالی رتبه ما ترور می شوند.
جواب صهیونیست های تروریست را عین خودشان بدهید
جواب باید شدیدتر باشد.
فکر به حال سیستمهای اطلاعاتی کنید چرا در تهران؟؟؟؟
چه کسی پاسخگوی این ضربه هست؟
مهمان حبیب خداست وعزیز دل ما شمارابه خدا یکبار برای همیشه این غده سرطانی را از جابکنید وزمین وزمان را از شرش پاک کنید
تیم جاسوسان را افشا کنید