مدیران خودرو
چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۲۲:۴۹
تعداد نظر۴
داغ کنيد+ ۰
جلوه جدید از سقوط هژمونی جهانی آمریکا

۴ نکته در مورد آبروریزی جدید ترامپ در آمریکا

دادگاه منطقه قضایی منهتن نیویورک به تازگی در حکمی، دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا و نامزد اصلی حزب جمهوریخواه این کشور برای انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 آمریکا را در 34 فقره اتهامی در پرونده پرداخت حق السکوت به یک پورن استار آمریکایی مجرم شناحته است.
۴ نکته در مورد آبروریزی جدید ترامپ در آمریکا
گروه بین الملل جهان نیوز: دادگاه منطقه قضایی منهتن نیویورک به تازگی در حکمی، دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا و نامزد اصلی حزب جمهوریخواه این کشور برای انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 آمریکا را در 34 فقره اتهامی در پرونده پرداخت حق السکوت یک پورن استار آمریکایی مجرم شناحته است. ترامپ در طی چندین ماه فرآیند قضایی متهم بود که به استورمی دنیلز بازیگر فیلم های مستهجن حق السکوت داده تا رابطه نامشروع خود با وی را در بحبوحه انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا افشا نکند.

رویدادی که در صورت وقوع می توانست هزینه های سنگین و خسارتباری را برای ترامپ به همراه داشته باشد. این مساله از نگاه دادستان منطقه قضایی منهتن نیویورک نمودی عینی از دست بردن ترامپ در اسناد تجاری اش برای لاپوشانی حقایق و البته کلاهبرداری و فریب افکار عمومی آمریکا تلقی شده است. در این چهارچوب، دونالد ترامپ ضمن حمله به نظام قضایی آمریکا آن را خدمتکار دموکرات ها خوانده و قاضی دادگاه را نیز فردی ظالم و مغرض توصیف کرده است.

او گفته حکم نهایی در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 آمریکا داده خواهد شد. با این همه، آنچه به تازگی در قالب حکم دادگاه منطقه قضایی نیویورک شاهد بودیمف حامل حداقل 4 نکته مهم و محوری است.

یک: افشای ماهیت واقعی سیاست آمریکایی
دولتمردان آمریکایی دهه هاست که سعی دارند تصویری روشن و آرمانی را از کشورشان و البته معادلات سیاسی و اجتماعی و اقتصادی آن ارائه کنند. با این حال، آمریکا و صحنه سیاسی این کشور گاه و بیگاه با انفجار رسوایی‌هایی مواجه شده که نشان داده اند تا چه اندازه تصویرسازی های دولتمردان آمریکایی از کشورشان غیرواقعی و متوهمانه است.

در این چهارچوب، رسوایی اخیر برای ترامپ نیز حاکی از این است که تا چه اندازه پشت پرده سیاست در آمریکا کثیف و سیاه و برخلاف آن چیزی است که نظام حکمرانی آمریکا سعی در ارائه آن به افکار عمومی خود و جهان دارد. در این چهارچوب، در مورد پرونده ترامپ و رابطه نامشروعش با استورمی دنیلز این نکته آشکار شده که آمریکا کشوری است که از قابلیت خرید و فروش برخوردار است و یک فرد با حق السکوتی چند ده هزار دلاری می تواند کاری کند که یک واقعیت را لاپوشانی و در نهایت رئیس جمهور آمریکا نیز شود. معادله ای که یک باخت بزرگ برای آمریکا است.

دو: افول اخلاقی آمریکا
دولت آمریکا در سال های گذشته بارها و بارها با مواردی رو به رو شده که در قالب آن ها دولتمردان ارشد این کشور با مسائل مرتبط با فساد اخلاقی رو به رو شده اند. زمانی بیل کلینتون چنین بود و اکنون می بینیم که ترامپ با این وضعیت رو به رو شده است. اینکه رئیس جمهور اسبق آمریکا و یکی از گزینه های اصلی ریاست جمهوری این کشور در انتخابات 2024 آمریکا در یک پرونده فساد اخلاقی با تبعات سیاسی مجرم شناخته می‌شود، به هیچ عنوان نکته مثبتی برای نظام حکمرانی در آمریکا نیست.  

عجیب اینکه یکچینین فردی هنوز در میان طیف های تندور و در جامعه آمریکا طرفداران دوآتشه ای دارد و نه تنها خود را مقصر نمی دند بلکه طرحِ تهدید هم می کند. معادله ای که وجهه بین المللی آمریکا را بع ویژه از نظر اخلاقی دچار بحران کرده است.

سه: در پیش بودن روزهای طوفانی
اینکه می بینیم ترامپ حکم دادگاه نیویورک را قبول نمی کند و برای قضات و دادستان منهتن نیویورک رجزخوانی نیز می کند، گواهی روشن بر این مساله است که هم وی و هم جریان های رسانه ای و سیاسی و تبلیغاتی متحد با او، برنامه ای ویژه در ماه های آتی دارند و سعی خواهند کرد تا جنجال های گسترده ای را در آمریکا به راه بیندازند.

ترامپ و حامیانش معروف به طرح تئوری های توطئه هستند و عامدانه تاکید می کنند که دموکرات ها برای آن‌ها پرونده سازی می کنند. به بیان ساده تر، آن ها با قطبی سازی جامعه سعی در تامین منافع خاص خود دارند. از این رو، به نظر می رسد که در روزهای آتی، نه ترامپ و نه جمهوریخواهان بیکار نمی نشینند و بایستی انتظار روزهای طوفانی و مملو از جنجال را برای آمریکا داشته باشیم.

چهار: انتخاب میان بد و بدتر
اینکه می بینیم در بحبوحه نزدیک شدن به زمان  برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 آمریکا، ترامپ در دادگاه منهتن نیویورک مجرم شناخته می شود و تبدیل به نخستین رئیس جمهور آمریکا می شود که به یکچنین نقطه ای رسیده، اگر در کنار این مساله در نظر گرفته شود که در سوی دیگر، رقیب اصلی او در انتخابات سال 2024 یعنی جو بایدن نیز وضعیت چندان مساعدی ندارد و از سلامت فیزیکی و ذهنی کافی برخوردار نیست و البته که در مورد نزدیکان وی نظیر پسرش و برادرش هم ادعاهای مختلفی مطرح می شود، همه و همه یک برونداد را به ذهن متبادر می کنند و آن این است که مردم آمریکا در انتخابات پیش رو کشورشان بایستی میان دو مجرم کسی را انتخاب کنند که کمتر خطرناک است!

انتخابی که حداقل برای آمریکا و نظام حکمرانی این کشور یک سرشکستگی بزرگ است.
https://jahannews.com/vdcgnx977ak9774.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

هرچقدر اتهاماتش بیشتر ثابت بشه صلاحیتش برای ریاست جمهوری بیشتر ثابت میشه.
خدایا ظالمین را به جان ظالمین بیانداز
خدایا پایان قدرت آمریکا را بما نشان بده
ای کاش،روشن فکران وطنی،عاشق زندگی غربی نبودند.