انتخاب بادقت، ملاحظه و شناخت امر بسیار مهمی در بزنگاه های انتخاباتی است. چرا که رئیس جمهور برای یک دوره انتخاب می شود اما آثار خوب یا بد آن می تواند تا چند دوره بعد نیز موثر باشد.
گروه سیاسی جهان نیوز، حسین خان بابازاده: «ما چند سال در گذشته این سند تحول {آموزش و پرورش} را گذاشتیم در کشو، درش را هم بستیم، هیچ تحرکی انجام نگرفت، ضرر کردیم.» این جملات بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیرشان با معلمان است.
«ما در دهه ۹۰ به دلایل مختلف یک عقبماندگی و بهاصطلاح تعطیل نسبی مسائل اقتصادی داشتیم. نمیشود همه را منسوب کرد به ضعف مدیریتها؛ نه، بخشی مربوط به عوامل خارجی و بیرونی است، بخشی مربوط به عوامل درونی است؛ مسئله تحریمها مؤثر بود، مسئله کاهش ارزش نفت در یک برههای از زمان مؤثر بود، مسئله تمرکز کشور بر روی مسئله هستهای که اقتصاد را شرطی کرد، مؤثّر بود؛ مسائل گوناگونی اینجوری مؤثر بود؛ نتیجه این شد که ما یک دهه عقبماندگی داریم و شاخصهای منفی، زیاد داریم که آمار متقن مراکز رسمی است؛ یعنی اینها ادعا نیست. شاخصها، شاخصهای منفی است در بخشهای مهمی که البتّه من اینجا یادداشت هم کردهام، [ولی] نمیخواهم حالا وقت را به این بگذرانم. طبعاً جبران این عقبماندگی کار آسانی نیست». این جملات هم بخش هایی از بیانات رهبر انقلاب در بهمن سال 1401 در دیدار با کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیانها بود.
سال های گران بهایی از عمر ملت ایران یعنی از 92 تا 1400 صرف مذاکرات هستهای و تنظیم برجام شد که در نهایت علی رغم تقدیم خوش خیالانه امتیازات نقد هسته ای، وعده های نسیه طرف غربی عملی نشد و تعابیر «تقریبا هیچ» و «خسارت محض» پایان بخش آن ماجرا بود.
تورم 60 درصدی، کشیدن ترمز سرمایهگذاری، بدهی 50 هزار میلیاردی، رشد ۸۰۰ درصدی قیمت مسکن، هشت تا 10 برابر شدن نرخ ارز، افزایش هشت برابری نقدینگی، تعطیلی کارخانه ها و... از جمله مواردی است که در هشت سال دولت گذشته رخ داد.
غفلت از همسایگان، غفلت از شرکای راهبردی، غفلت از آفریقا و آمریکای لاتین همه در همین بازه زمانی رخ داد.
اشاره به این آمارها برای این است که گفته شود خرابکاری یا اساسا کار نکردن یک خسارت دو وجهی است. اولا عمر یک کشور و ملت هدر رفته است. دوم آنکه جبران آن عقب افتادگی ها صرف تغییر دولت میسر نخواهد شد. برای نمونه کشور نیاز به چند میلیون مسکن دارد که باید در سال های دهه 90 ساخته می شد که امروز آن عقب افتادگی به نیاز هر ساله اضافه شده است. برای همین نجومی شدن قیمت مسکن به راحتی درمان نخواهد شد. رشد وحشتناک نقدینگی با تلاش دولت امروز کاهش خوبی پیدا کرده اما هنوز به آمار مطلوب نرسیده است. جمله «ساخت پالایشگاه کثافت کاری است» یک جمله و رویکرد است؛ اما فرصت ساختی که این تصور غلط از کشور سلب کرده قابل برگشت خواهد بود؟
اشاره صدر مطلب به بحث آموزش و پرورش نشان می دهد که خسارات یک دولت ناکارآمد و غربگرا فقط در حوزه اقتصادی نیست؛ بلکه می توانند حتی سند مهم و بومی یک کشور پیرامون آینده سازان ایران را در کشو بگذارند و برای یک سند ننگین جشن رونمایی بگیرند.
انتخاب بادقت، ملاحظه و شناخت امر بسیار مهمی در بزنگاه های انتخاباتی است. چرا که رئیس جمهور برای یک دوره انتخاب می شود اما آثار خوب یا بد آن می تواند تا چند دوره بعد نیز موثر باشد؛ مثل همین تبعات سنگینی که از دهه نود برای منافع کلان کشور و زندگی همه مردم به یادگار مانده است.
خدا بخیر بگذرونه تبعات تصمیمات بی مطالعه و بدون برنامه دولت رئیسی را هر روز گرانی و تورم ، در میادین تره بار شهرداری وضعیت بحرانی کشور در حوزه اقتصاد معیشتی مردم کاملا هویداست جای دوری نرید لطفا و ادرس غلط هم ندید .
برای امثال شما که پر مدعا تشریف دارید و فکر میکنید جمهوری اسلامی کاری برای شما نکرده است اولا ببین خودت چقدر برای پیشرفت کشورت ایثار کرده ای دوما برای امثال شما پهلوی خوب بود که در فقر مطلق فقط به فکر سیر کردن شکم خودتان باشید . پدر بنده در رژیم طاغوت یک یخچال نفتی دست دوم خریده بود روزهای تابستان چندین نفر از همسایگان به ما مراجعه میکردند که لطفا مقداری یخ به ما بدهید .
نوچه های دولت قبل دوره افتاده و در پیوست بیانه روحانی در صدد تطهیر روحانی و اذنابش هستند!
دولت اعتدال! یک کابوس بود، کابوس!
حتی تصور بازگشت روحانی هم درد آور است!
اگر در این مملکت امام زمان (عج) عدالتی هست؛ الآن نباید روحانی با آنهمه فجایع دولتش راست راست بگردد و از موضع طلبکارانه بیانیه صادر کند و ارکان کشور را زیر سئوال ببرد!