چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 8 May 2024
 
۰
۲۲
بادمچیان، دبیر کل حزب موتلفه:

نظر ما در انتخابات سال ۸۴ ریاست جمهوری هاشمی بود/ به میرسلیم گفتیم با قالیباف رقابت نکند/ دوره اصلاح طلبان در ایران تمام شده/ مردم سمت ما می‌آیند چون دنبال مقام و رانت نیستیم

سه شنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۲۴
کد مطلب: 858628
اسدالله بادمچیان دبیر کل حزب موتلفه اسلامی، در مصاحبه‌ای پیرامون انتخابات آینده گفت: اصلاح طلبان چه حرفی می‌خواهند بزنند؟ تا امروز هیچ تعریفی از اصلاحات ارائه کرده‌اند؟ اگر به آنها بگویید که شما دنبال چه هستید، جوابی ندارند. برای آنها دیگر حرفی نمانده.
نظر ما در انتخابات سال ۸۴ هاشمی بود/ به میرسلیم گفتیم با قالیباف رقابت نکند/ دوره اصلاح طلبان تمام شده/ مردم سمت ما می‌آیند چون دنبال مقام و رانت نیستیم
گروه سیاسی جهان نيوز: اسدالله بادامچیان، دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با ایسنا ضمن حمایت از مواضع میرسلیم، عملکرد مجلس یازدهم را مورد انتظار مردم ندانست.

بادامچیان در بخشی از این مصاحبه با تایید این موضوع که گزینه موتلفه در انتخابات سال 84، هاشمی رفسنجانی بود، از حضور همه‌ گروه های سیاسی در انتخابات استقبال کرد.

رئیس حزب موتلفه همچنین با بیان اینکه اصلاح طلبان خود میدانند که مردم به سراغشان نمی‌آیند، اصلاحات را جریانی که خودشان هم نمیدانند چه میخواهند تعریف کرد.

به گزارش جهان نيوز، در ادامه بخشی از مشروح مصاحبه بادامچیان را میخوانید:

*شورای وحدت و شورای ائتلاف اصولگرایان جدا از هم کار می‌کنند و تا الان جلسه مشترکی نداشته‌اند. اما در عالم سیاست هیچ چیزی بعید نیست و تهیه فهرست مشترک بستگی به شرایط دارد. باید اکنون بررسی کرد که نماینده چه عملکردی در چهار سال داشته و آیا مردم از عملکرد نمایندگان فهرست یک گروه راضی هستند یا نه و دوباره به آنها رای می دهند یا نه؟

* الان دیگر نه اصلاح طلب و نه اصولگرا به آن معنا وجود ندارد چون اصلاح‌طلبان یک مجموعه بسیار پراکنده و متشتت هستند و اصولگرایان هم در چند بخش فعالیت می‌کنند. عبارت سنتی و غیرسنتی از نظر من مفهمومی ندارد. اصولگرای سنتی یعنی چه؟ موتلفه که فقط نسل اول اصولگرایان نیست و الان چهار نسل در موتلفه حضور دارند. 

*اصلاح طلبان قادر نیستند در صحنه اجتماع حضور پرقدرتی داشته باشند چون آنها الان چند بخش هستند. بعضی از آنها آبروی خودشان را در موضوع جنگ غزه برده ‌اند. حتی یکی از آنها گفت که مردم فلسطین غزه را تخلیه کرده و آن را به اسرائیلی‌ها بدهند و خودشان به صحرای سینا بروند، ولی سایر اصلاح‌طلبان نظر او را قبول نکردند.

*اصلاح طلبان چه حرفی می‌خواهند بزنند؟ تا امروز هیچ تعریفی از اصلاحات ارائه کرده‌اند؟ اگر به آنها بگویید که شما دنبال چه هستید، جوابی ندارند. برای آنها دیگر حرفی نمانده. روزنامه‌های آنها را هر روز می بینم. آنها هیچ حرف نویی ندارند و در روزنامه‌های خود یک سری انتقاد و منفی بافی دارند ولی هیچ حرفی که مردم را جذب کند، ندارند. دوره اصلاح طلبان در ایران تمام شده است.  خودشان فهمیده‌اند مردم سراغشان نمی‌آیند پس باید مسیر خود را عوض کنند. من می گویم مردم سمت ما می‌آیند علت آن هم روشن است چون ما دنبال مقام و رانت نیستیم. مردم به جریان دولت روحانی توجهی نخواهند کرد.

*با درگیری، تظاهرات و کودتا در ایران که نمی‌شود وارد مجلس شد. بنابراین کار خوبی کرده‌اند که در انتخابات حاضر شدند ولی مردم به آنها توجهی نمی‌کنند چون بیشترین مصیبت‌ها و مشکلات کشور و مردم مربوط به دولت روحانی و اصلاح طلبان اعتدالی است.

*حضور در انتخابات حق آقای دوستان آقای لاریجانی، احمدی‌نژاد، روحانی و اصلاح‌طلبان است و مهم رای مردم است. چه اشکالی دارد همه حضور داشته باشند؟ ما دنبال رقیب نیستیم بلکه دنبال انتخاب شایسته هستیم. در انتخابات رقابت طبیعی است و رای مردم را ملاک می‌دانیم. ما دنبال رقابت برادرانه هستیم و باید سطح تحمل خود را افزایش دهیم.

*ما دنبال مجلس تحول و تکامل هستیم. به جای اینکه بگوییم این یکی انقلابی نبود، آن یکی انقلابی بود، یا دیگری انقلابی‌تر است، می‌گوییم همه مورد احترام هستند ولی دنبال نمایندگانی هستیم که صالح باشند. اگر تعداد افراد صالح زیاد باشد، دنبال اصلح ارجح می رویم یعنی شایسته برتر را انتخاب می‌کنیم.

*من پیش از این هم گفته‌ام که در انتخابات مجلس دوازدهم تکثر داریم. انتخابات هم از نظر مشارکت نرخ بالایی خواهد داشت و هم بین نیروهای سیاسی تکثر وجود خواهد داشت. اگر در تهران ۱۱ فهرست وجود داشت، خیلی هم خوب است یعنی این همه سرمایه در کشور داریم. ما می‌گوییم فهرست ما از افراد اصلح ارجح تشکیل شده و بقیه هم لیست خود را ارئه می کنند و بین این فهرست ها رقابت شکل می گیرد و مردم در نهایت انتخاب می کنند. اصرار داریم که فهرست واحد بر مبنای اصلح ارجح وجود داشته باشد و معتقدیم وظیفه دینی همه این است که دنبال چنین فهرستی باشند.

*ما به فهرست واحد اصرار داریم ولی اگر جریانی گوش نداد با او چه کار کنیم؟ خب طرف نمی‌آید و می‌گوید فهرست خودم را می‌دهم. تلاش ما این است که به لیست واحد برسیم ولی اگر نرسیدیم، چاره‌ای نیست.

*رئیس مجلس، منتخب نمایندگان مجلس است و نباید با او دعوا کرد. در موضوع انتخاب ریاست مجلس، ما به میرسلیم تذکر دادیم که نامزد ریاست مجلس نشود چون رای نمی‌آورد و بعد هم در مجلس اختلاف می‌شود. ولی میرسلیم گفت وظیفه شرعی من است که نامزد شوم. وقتی کسی احساس وظیفه شرعی می‌کند، ما چه کار می توانیم انجام دهیم؟

*در انتخابات ریاست‌جمهوری ۸۴ می‌خواستیم بین مرحوم هاشمی و احمدی‌نژاد انتخاب کنیم که نظر نهایی موتلفه، آقای هاشمی بود ولی برخی اعضا تکلیف شرعی پیدا کردند که به آقای احمدی‌نژاد رای دهند. برخی اعضا گفتند ما تشخیص می‌دهیم که به احمدی‌نژاد رای دهیم و ما هم گفتیم به کسی رای بدهید که تشخیص شرعی می‌دهید.
https://jahannews.com/vdcewv8vvjh8npi.b9bj.html
jahannews.com/vdcewv8vvjh8npi.b9bj.html
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
دوره اصلاح طلب که واقعا تموم شده ولی دوره موتلفه که خیلی وقته تموم شده ولی دست بردار نیستید..

موتلفه واقعا مجموعه خیلی خوبی بود اما جوانگرایی نکرد
Iran, Islamic Republic of
تازع اوله اصلاحاته کجا تموم شد. خاتمی امید ملت
Iran, Islamic Republic of
خاتمی امید خودش هم نیست. امیدت به امام زمان باشد. نه دلدادگان به عموسام!!!
Iran, Islamic Republic of
دولت اصلاحات اگر عملکرد قابل قبولی داشت در انتخابات سال 84 کاندیداهای این حزب یعنی هاشمی و کروبی و معین و مهرعلیزاده با دست رد مردم مواجه نمی شدند !
Iran, Islamic Republic of
خاتمی؟! امید؟! خخخخخخ!!
Iran, Islamic Republic of
خاتمی مطرود ملت انقلابی! امید جورج سوروس بانی انقلابهای رنگی!
United States
دقیقا اعضای موتلفه ۳۰ سال هست در هیچ انتخاباتی پیروز نشده اند
Iran, Islamic Republic of
واقعیتش اکثریت قریب به اتفاق مردم ایران از گروه ها و احزاب ناامید و مایوس شدن .
Iran, Islamic Republic of
واقعا" هم بسیاری از مردم انقلابی از چپ و راست بازیهای سیاسیون به شدت سیاست زده محافظه کار مصلحت اندیش , خسته و ناامید شده و دنبال اشخاصی می گردند که حقیقتا" ولایتمدار بوده و به دور از هرگونه سیاسی کاری , باندبازی و زد و بند پشت پرده به فکر چاره جویی در جهت حل مشکلات و معضلات مزمن مردم باشند .
Iran, Islamic Republic of
شما احزاب دست از سر این کشور بردارید کشور اصلاح می شود
Iran, Islamic Republic of
دولتهای هاشمی و روحانی رکورددار جهش ارز و شاخص فلاکت در تمام دولت ها بودند و هرگز نباید تکرار بشوند.
France
....
Iran, Islamic Republic of
دولت خاتمی هم رکورددار فاصله گرفتن کشور و جامعه و مسئولین از آرمانها و اهداف مقدس انقلاب و تبدیل ضد ارزشها به ارزش و استحاله فرهنگی در کشور بود.
رضايي ع ر
Iran, Islamic Republic of
دقيقا"‌
يكيش همين احياي چهارشنبه سوري بود كه خسارتهاي جاني و مالي فراواني به كشور و مردم وارد كرد تا قبل از انتخاب خاتمي چهارشنبه سوري بسيار كمرنگ و فراموش شده بود .
Iran, Islamic Republic of
این موتلفه اصلا رای نداره !!!
محمد
Iran, Islamic Republic of
خدارو شکر که نظر شما ها محقق نشد هرچند حزب معتلفه در ابتدا خدمات زیادی برای انقلاب داشت
Denmark
احساس وظیفه شرعی؟؟؟؟!!!
Iran, Islamic Republic of
مردم دیگه نه به اصلاح طلبان و نه به اصولگرایان، به هیچ کدام اعتماد ندارند. !!!
امیر مسعود
Iran, Islamic Republic of
آقای بادامچیان،... بگذارید انقلاب و کشور در دستان انقلابی ها و مومنین ولایتمدار باشد.
جانباز
Iran, Islamic Republic of
میشه چند تا مومن متخصص ، اندیشمند ، عاقل ، با دانش ، دلسوز و دست پاک را معرفی کنی ما بشناسیم؟!
Iran, Islamic Republic of
از تعداد اعضا حزبتان که فولکس واگن را هم پر نمیکند مشخص است
رضايي ع ر
Iran, Islamic Republic of
همه مي دانند منظورشان از اصلاحات برگشت به دوران ستم شاهي و حاكم كردن غرب بر سرنوشت
كشور است