چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
 
۴
۵۷
با گذشت بیش از ۱۰۰ روز از پایان مسئولیت؛

دولتمردان روحانی کجا مشغول هستند؟ +تصاویر

سه شنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۰۷:۵۹
کد مطلب: 781895
نکته قابل توجه اینجاست که علاوه بر روحانی، اغلب دولتمردان وی به دانشگاه‌ها بازگشته و در حال تدریس هستند.
دولتمردان روحانی کجا مشغول هستند؟ +تصاویر
گروه سیاسی جهان نيوز: این روزها یکی از سئوالاتی که در فضای سیاسی کشور پرسیده می شود این است که دولتمردان دولت گذشته امروز کجا هستند. آیا خود را بازنشسته کرده اند یا اینکه کماکان به فعالیت سیاسی خود ادامه می دهند. بسیاری بخشی از مشکلات امروز کشور را به سبب مدیریت غلط در هشت سال گذشته می دانند. مداومت‌ها بر سر مسائلی مانند رایزنی با غرب و حل مشکلات اقتصادی از راه مذاکره و همچنین کم توجهی به مسائل تولید داخلی و توسعه از درون از جمله مواردی است که برخی از کارشناسان آنرا علت بروز مشکلات اقتصادی در کشور قلمداد می کنند.

اینک در زمانی که دولت روحانی چند ماهی بر سر کار نیست و بسیاری از مشکلات بر روی دوش  دولت جدید سنگینی می کند، وقت خوبی است که تا به کارنامه کاری دولتمردان گذشته بپردازم اما سئوالی که امروز می توان به آن جواب داد این است که این افراد امروز کجا و به چه کاری مشغول هستند.

روحانی کجاست؟ این سئوال اولی است که درباره دولتمردان گذشته پرسیده می شود. رئیس جمهور دولت‌های یازدهم و دوازدهم که کم حاشیه هم نبود این روزها خیلی بی سر و صدا شده است. البته برخی از رسانه ‌های اصلاح طلب از جمله روزنامه سازندگی از ورود دورباره روحانی با عنوان « شیخ دیپلمات» به عرصه سیاسی کشور سخن گفت که با واکنش های خوبی همراه نبود. اما گفته می شود که وی بعد از پایان دوران ریاست جمهوری به موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی واقع در نیاوران رفته و در آن‌جا عضو هیات علمی شده است. رئیس‌جمهور پیشین اخیرا تدریس خود را در این موسسه آغاز کرده است. روحانی قبل از ریاست جمهوری نیز به اتفاق جمعی از همفکران خود از جمله صالحی امیری و برخی افراد دانشگاهی در این موسسه حضور داشتند.
 
 
ظریف نیز گفته است که به دانشگاه برای تدریس بازمی گردد. هر چند آقای دیپلمات خنده رو هنوز هم در فضای سیاسی کشور خبر ساز است و برخی صحبت‌هایش درباره برجام و ... بازهم در این فضا جنجال هایی ایجاد کرده است. برخی از رسانه‌ها نیز سعی می کنند با انتشار خاطرات وزیر خارجه سابق وی را در فضای سیاسی کشور حفظ کنند. پیشتر در سال 98 اخباری منتشر شده بود که نشان می داد مقصد ظریف بعد از دولت کجاست. در همین رابطه، دبیر هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی گفته بود: «وزیر امور خارجه از دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه با مرتبه دانشیاری به دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران انتقال یافت.»
 
عباس آخوندی نیز در کانال تلگرامی خود به یادداشت نویسی مشغول است و سعی دارد به عنوان یک تحلیلگر سیاسی و اقتصادی نظریات خود را در رسانه های مختلف جریان اصلاحات و اعتدال منتشر کند. وی که پیشتر به جهت عملکرد ضعیفش در حوزه راه و شهرسازی مورد انتقاد جدی مردم بود و حتی ماجرای محاکمه اش به عنوان یک مطالبه مطرح شده بود اخیرا در یادداشتی کوتاه که برگرفته از کتاب جدیدش است، مطرح کرده که ضعف حکمرانی در ایران منبعث از امتناع از تشکیل دولت مدرن در کشورمان است.

بیژن زنگنه، وزیر نفت دولت های روحانی هم گفته بود که دیگر پست سیاسی قبول نمی کند! البته که نام زنگنه با پرونده فسادآلود کرسنت گره خورده و این روزها به خاطر بحث محکومیت سنگین ایران در این پرونده هرروز نام زنگنه شنیده می شود.
 
 
جهرمی از دیگر چهره های جنجالی دولت دوازدهم است که حالا فضای افکارعمومی را بی خبر از خود نگذاشته است. جهرمی اخیرا توئیتی تصویری از خود به نمایش گذاشته و عنوان کرده که در قامت کارمند وزارت ارتباطات در حال فعالیت است. این موضوع بعضا دستمایه طنز کاربران فضای مجازی قرار گرفته که عنوان کرده اند که وی با این تصویر خود را در وزارت ارتباطات ماندگار کرد. وزیر سابق ارتباطات اخیرا در صبحانه های معروف «عزت الله ضرغامی» به عنوان میهمان حضور داشته است. ضرغامی در توییتی به شرح این دیدار پرداخته و نوشته است: «صبحانه با مهندس جهرمی وزیر جوان سابق! در حوزه‌های مورد علاقه من ورود دارد. اهل گردشگری، مرمت (دفتر وزیر ارتباطات) و سروکله‌زدن با جوانان در دنیای واقعی و مجازی است‌. رابطه دوستی ما فرامسئولیتی است! در مورد مأموریت استارتاپ‌ها در وزارتخانه‌ بحث و هماهنگی‌هایی برای آینده کردیم».
 
 
علی اکبر صالحی که عهده دار ریاست سازمان انرژی اتمی بود تقریبا چهره ثابت نماز جمعه های تهران است. البته صالحی طی حکمی از سوی رئیس فرهنگستان علوم، به عنوان معاون پژوهشی و قائم مقام رئیس فرهنگستان علوم منصوب شد.


رحمانی فضلی، وزیر کشور دولت های یازدهم و دوازدهم هم اگرچه بی سر و صداست اما بدون حاشیه نیز نبوده است و در برخی محافل غیررسمی حتی از انتصاب احتمالی وی به عنوان دبیری شورای عالی مناطق آزاد سخن رفت. در این اخبار غیر موثق از وی به عنوان گزینه اصلی این سمت یاد می شد. هر چند از دولتمردان گذشته در دولت سیزدهم نیز استفاده شده است اما رحمانی فضلی برای این سمت انتخاب نشد.

امیر سرتیپ حاتمی که پیشتر وزیر دفاع ایران بود که رضایت خاطری از مدیریت وی در این وزارتخانه وجود داشت و حتی خبرهایی درباره ابقای وی در این سمت نیز در محافل غیررسمی منتشر شده بود. هرچند که وی جای خود را به  امیر محمدرضا قرائی آشتیانی داد.
 
خبر خاصی نیز ار «محمد باقر نوبخت» و «محمود واعظی» از نزدیکان روحانی در دولت گذشته نیست. تنها این روزها نامه قابل تامل واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور سابق به رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت قبل بسیار جنجالی شد. نامه ای که چهار روز قبل از تحویل دولت در جواب نوبخت نوشته شده است که مضمون آن به معنای تخلیه خزانه بوده است. واعظی در برابر درخواست نوبخت با کنایه نوشته است: «همه موجودی خزانه بر اساس درخواست های جنابعالی تخلیه شده است. موجودی وجود ندارد». آبرسانی به آبیک مضمون این درخواست بوده که با پاسخ منفی واعظی روبرو شده است. البته این روزها از نوبخت هم خبری نیست و احتمالا وی به استراحت پس از هشت سال فعالیت در دولت روحانی می پردازد.
 

محمد اسلامی و ستاری هم که در دولت سیزدهم حضور پیدا کردند. سورنا ستاری در معاونت علمی - فناوری رئیس جمهور باقی ماند اما اسلامی از وزارت راه و شهرسازی به سازمان انرژی اتمی کوچ کرد و جایگزین صالحی شد.


 
از دولتمردان گذشته که بگذریم به علی لاریجانی رئیس سابق مجلس شورای اسلامی می رسیم. شخصیت سیاسی که همکاری خوبی با دولت روحانی داشت و حتی در برخی موارد در این راستا مورد انتقاد خصوصا نمایندگان مجلس و همکارانش در خانه ملت قرار می گرفت. وی نیز چندان فعالیت رسانه ای ندارد گفته می شود با شروع کلاس ها مشغول تدریش در رشته فلسفه در دانشگاه تهران است. البته که به تازگی لاریجانی از سوی رهبرانقلاب به عنوان عضو حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


اقبال مهدوی
Iran, Islamic Republic of
ورود این افراد به دانشگاه خسارت محض است کما اینکه در دوران ریاست هاشمی/خاتمی کاملا هویدا بود..
Iran, Islamic Republic of
اشکالی نداره ...!
Iran, Islamic Republic of
چه خسارت محضی در بهترین دانشگاههای داخل و خارج درس خوندن و مدرکش رو دارن تجربه اش رو هم که دارند دیگه چی میگی/!!
خخ
Iran, Islamic Republic of
دولتمردان روحانی اگر تحصیلات موفقی داشتند اکنون اوضاع مملکت اینگونه نبود.
Iran, Islamic Republic of
تحصیلات رو داشتند اما مدیریت روش نداشتند که به اینجا رسیدیم
Iran, Islamic Republic of
مدیریت هم اگر داشتند شاید تحریم ها و فشارهای اقتصادی اجرای برنامه هاشونه رو با مشکل مواجه می کرد
Iran, Islamic Republic of
روحانی و دولتش از دولت های موفق چند دهه هستن نمی دونم چرا اینقدر از دستش ناراحت هستین خوب خودتون رای دادین دو دوره هم رای دادین پس خوب بوده دیگه
Iran, Islamic Republic of
اینجا با رای ما اومده .
Iran, Islamic Republic of
مثل اینکه خوب بهت رسیده که این حرفها رو میزنی هااا
Iran, Islamic Republic of
جهان جان به دفاع از عملکردتون گیر به دولت قبلی دادین؟ با این کارا دردی ازتون دوا نمیشه
شهریار
Iran, Islamic Republic of
روحانی چرا در مورد عملکرد دولتش پاسخگو نیست ؟!
Iran, Islamic Republic of
در این شرایطی که دولت و عملکردش رو مردم خواستار هستند و با وضعیت اقتصادی مردم پاسخگو شدن دل شیر میخواد و تازه باید قوه یقضائیه ورود پیدا کنه نه رسانه ها
Iran, Islamic Republic of
اتفاقا دردشون دوا هم نشه خبر که تولید میکنن و . تازه این روش گیر دادن رو از دولت روحانی خوب یاد گرفتن شاید زیاد خودتو خسته نکن
Iran, Islamic Republic of
باید پاسخگوی عملکرد خود به قوه قضائیه باشند
Iran, Islamic Republic of
چرا خسارت چون در بحرانی ترین شرایط کشور رو کنترل و کار کردن یا چیز دیگه ای مد نظر داری .به دانشگاه رفتن هم که کارشون بیشتر در دانشگاه بوده و حالا هم برگشتن جای خودشون .شما خودتو ناراحت نکن
Iran, Islamic Republic of
خدا به داد اون دانشگاه و دانشجو ها برسه !!!!
Iran, Islamic Republic of
اصلا خسارتی هم نیست طرف استاد سیاسی دانشگاه شده و همه اش حرف میزنه و کسی باهاش کاری نداره اینها که دیگه مثل ایشون کاری نکردند
غلامرضا
Canada
اصلا همچین سوالی در فضای سیاسی کشور مطرح نیست، اما باید جو.اب هم داده بشه
Iran, Islamic Republic of
این نشان دهنده این هست که در این مملکت مدیران از بین نمیروند فقط از حالتی به حالت دیگر در میایند و احتمال مدیر شدن کسی که در خانواده مدیر به دنیا میاید در مقایسه با یک جوان انقلابی متخصص و متعهد 100 به 0.5 میباشد.
Iran, Islamic Republic of
ادمین جان به جای اینکه سانسور کنی نظر را بگذار مردم بیدار شوند. مردم البته بیدارن و برخی وقتها هم سوتی میدن اما شما منتشر کن نظرات مردم رو با شرط رعایت ادب و احترام به نظرات دیگران
Iran, Islamic Republic of
ادمینی که نشستی پای سیستم ایا اینکه گفتیم این راه و رسم شهدا نبود و نبوده و نیست سوتی دادن هست ؟میدونم منتشر نمیکنی اما شما که حرف از ادب میزنی کلمه سوتی شایسته شماها نیست شما که با ادب هستید
اول کارهای دولتمردان روحانی رو بررسی کنید و کارهاش رو در باره برجام و تعامل با جهان رو ببینید و بعد در باره اونها قضاوت کنید!
Iran, Islamic Republic of
نه اقا برخی این حرفها رو اصلا قبول ندارن که بررسی و بر مبنای مدارک و مستندات صحبت کنن فقط میگن این و این و این بوده و الان نباید باشه قبول نداری بیان توضیح بدن منظورشون این نبوده ؟!!
وکیل
Iran, Islamic Republic of
روحانی باید پاسخگو باشد چطور ترامپ بی هیچ هزینه ای از برجام خارج شد و تحریم ها را تشدید کرد ؟!
Iran, Islamic Republic of
....
حسین
Iran, Islamic Republic of
ضرب المثلی را می شود در این باره زد اما جایش در اینجا نیست
Iran, Islamic Republic of
بهتره یک تیتر هم بزنید دامادان مدیران دولت جدید به چه کارهایی مشغول شده اند!!؟
جهان سانسورنکن.
Iran, Islamic Republic of
هاشمی و خاتمی و روحانی چرا به برادران شون پُست داده بودند ؟!
Iran, Islamic Republic of
احسنت
Iran, Islamic Republic of
هر قدر هم که باشند و هر کجا باشن به اندازه دولت اعتدایون نبوده پس شما زیاد خودت رو ناراحت نکن
علی
Iran, Islamic Republic of
در مدت 8 سالی که بودند مردم به روز سیاه نشستند حالا با این نوع مدیریت کردن الان میخوان چکار کنند؟!1
Iran, Islamic Republic of
هر کجا که مشغول هستن امیدواریم موفق باشند ما که جز خدمت و مدیریت بحران خوب چیزی ندیدیم حالا دیگران هر چی میخوان بگن
Iran, Islamic Republic of
تو هشت سال گذشته یا پولدار بودی یا خواب بودی
Iran, Islamic Republic of
اگر هم پول دار بودم و هم خواب شما جواب بده تا هم پولم رو خرج کنم و هم بیدار بشم
Iran, Islamic Republic of
مدیریت بحران ؟!
بهروز
Iran, Islamic Republic of
تو اینها ستاری بی حاشیه است وکارش رو ادامه میده وحاشیه درست نمی کنه
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
اونهایی که باید بدونن میدونن دونستن ما هم توفیری نداره اما دونستنش بد نیست هر کی میدونه بگه؟!!
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
این دولت زندگی من و بسیاری از مردم را نابود کردند

با گرانی طاقت فرسا
مردم پول خریدن نان و پنیر و تخم مرغ را ندارند
با نساختن مسکن و نجومی شدن اجاره خانه ها
با کشاندن مردم به پرتگاه بورس و خالی شدن جیب آنها
و...
Iran, Islamic Republic of
تمامی کسانی که در دولت های گذشته کارکرده اند فرزندان انقلاب بوده اند اگر چه اشتباهاتی هم غالبا داشته اند مهم آن است که برای دورنمای کشور برنامه کارشناسی شده با در نظر گرفتن ریسک تحریم ها و شیطنت های دشمنان داشته باشیم ..
Germany
آنها هنوز در همین جهان فانی هستند
و منتظر قضاوت و حکم رب یگانه
!!
Iran, Islamic Republic of
.....
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
آنها همه حواسشان به کرونا بود.
United States
روشهای استادانه ی دوران خودشان در کنترل اوضاع با وجود آقازاده های خارج نشین و مرفه را به نسل بعد آموزش میدهند ماشالله...
United States
اين اقايان كه به دانشكاه بناه برده اند بكوييد ما مي خواهم درخدمت به حوره هاي علمي باشيم.....!!!
Iran, Islamic Republic of
روحانی نمی تواند و اصولا توان تحلیل اقتصادی ندارد.
Iran, Islamic Republic of
تلخ ترین تحربه تاریخ انقلاب،انتخاب دولت غربزده بود!
Iran, Islamic Republic of
هر کجا که مشغول باشن فقط یادشون باشه که در دنیای دیگه یه ملتی منتظر اونها هستن
Iran, Islamic Republic of
احسنت برادر قیامتی
Iran, Islamic Republic of
دانشگاه تنها جایی است که ایشان می توانند در انجا در سایه قرار گیرند و هویت سیاسی خود را باز سازی کنند!
Iran, Islamic Republic of
حسن روحانی باید محاکمه شود .
Iran, Islamic Republic of
با شه بهش میگم برادر قیامتی
Iran, Islamic Republic of
خیلی موفق بودن درعرصه مملکت داری... !!!!!
Iran, Islamic Republic of
منتظر محاکمه باشند
Iran, Islamic Republic of
الان که چه دانشجوهایی چه از لحاظ علمی و چه از وطن پرستی از زیر دست اینها بیرون می اید؟