اين يك نقطه مثبت است چراكه نشان ميدهد كه هنوز وجدان و فطرت انساني در او زنده است و زنگارهاي ناشي از ظلمهايي كه به نامزدها شده، قلب او را به طور كامل سياه نكرده است.
گروه سیاسی جهان نیوز: علی مطهری، نماینده حاشیه ساز مجلس دهم که معتقد است: «مجلس دهم از دو دوره قبل بسیار بهتر بود ولی تبلیغ کردند که این مجلس بیکفایت است!» و بعد از ردصلاحیت برای انتخابات مجلس یازدهم هم گفته بود: «ردصلاحیت شدم اما به دل نمیگیرم/ برای آینده انقلاب اسلامی نگران شدم!» با انتشار یادداشتی در روزنامه اصلاح طلب اعتماد مدعی شده است که کدخدایی،سخنگوی شورای نگهبان از رد صلاحيتهاي بيحساب دچار عذاب وجدان شده و دنبال آرام كردن وجدان خويش است! این اظهارنظر مطهری به بهانه یادداشت انتقادی سخنگوی شورای نگهبان از عدم زمان سنجی و شاید منفعت گرایی برخی نمایندگان مجلس -خصوصا ردصلاحیت شده ها- برای اصلاح قانون انتخابات، آن هم در روزهای کرونایی پساانتخابات است. امری که بارها شورای نگهبان از مطعل نگه داشتن آن انتقاد کرده بود که به وقت نیاز کشور انجام نشد و بدون نتیجه ماند. کدخدایی نوشته بود: «در خبرها آمده بود که مجلس بعد از تعطیلات کرونایی و غیرکرونایی جلسه علنی داشت و ناگهان یک طرح دوفوریتی مطرح شد که همگان را به تعجب واداشت. وسط بحران کرونا چهچیز واجبتر از اصلاح قانون انتخابات؟! انتظاری که 4 سال بهپای آن نشسته بودیم! اول خیال کردم وظیفه ناتمام مجلس یعنی اصلاح قانون انتخابات و اجرای سیاستهای کلی انتخابات موضوع دوفوریتی است! اما زهی خیال باطل! احقاق حق آن دسته از نمایندگانی که علیه آنها مثلاً گزارش خلاف واقع داده شده است!» مطهری هم در بخشی از یادداشت خود اعتراف نموده که این کار به دلیل احقاق حقوق چند نماینده مجلس که در حق آنان جفا شده، انجام شده است!
به گزارش جهان نیوز، متن کامل یادداشت مطهری را در ادامه خواهید خواند:
واكنشهاي آقاي كدخدايي، سخنگوي شوراي نگهبان نسبت به مسائل مربوط به انتخابات گذشته از حد متعارف خارج شده است. ميتوان گفت نسبت به اين موضوع آلرژي و حساسيت پيدا كرده است به طوري كه با كمترين بهانهاي وارد اين گود ميشود و از خود دفاع ميكند و بدون آنكه كسي از او سوال كند بر درستي رد صلاحيتها اصرار ميورزد. به نظر ميرسد كه او به خاطر رد صلاحيتهاي بيحساب دچار عذاب وجدان شده و دنبال آرام كردن وجدان خويش است. اگر چنين باشد، امر مباركي است و نشانه آن است كه هنوز وجدان و فطرت انساني در ايشان زنده است.
حساسيتي كه ايشان نسبت به مطرح شدن طرح دوفوريتي اصلاح قانون انتخابات در مجلس از خود نشان داده و حرفهاي بياساس زده است، قابل تامل است ضمن اينكه با جايگاه ايشان يعني عضويت و سخنگويي شوراي نگهبان نيز تناسب ندارد. اولا با لحن تمسخرآميز با مجلس سخن گفته است.
سخن از تعطيلات كرونايي و غيركرونايي مجلس به ميان آورده است، كنايه از اينكه بخشي از تعطيلات مجلس ناشي از عكسالعمل او در مقابل رد صلاحيتها بوده حال آنكه اين تعطيلات به دنبال دستور وزارت بهداشت بوده است و اين روزها هم كه جلسات آن تشكيل ميشود به نظر من كار درستي نيست و بيشتر از ترس رسانههاست.
ايشان اظهار تعجب كرده كه چرا وسط بحران كرونا، طرح اصلاح قانون انتخابات در مجلس مطرح شده است. مثل اين است كه بگوييم چرا شوراي نگهبان وسط بحران كرونا به بررسي مصوبات مجلس از لايحه ماليات بر ارزش افزوده پرداخته است. گويي در اين روزها همه بايد فقط درباره كرونا حرف بزنيم. از آن طرف ميگويد چرا جلسات مجلس تعطيل شد از اين طرف ميگويد چرا برقرار شده و طرحي را غير از كرونا مطرح كردهايد.
ظاهرا شوراي نگهبان ميخواهد از اين پس علاوه بر منطبق كردن اعمال، نيات و اظهارنظرهاي نمايندگان مجلس با منويات خود، دستور جلسات مجلس را نيز تنظيم و ابلاغ كند كه اين طرح يا لايحه را مطرح كنيد و آن را نه و لابد بعد هم فرمان صادر كند كه به آن رأي مثبت بدهيد يا منفي. با رويهاي كه شوراي نگهبان در بررسي صلاحيتها در پيش گرفته و ميگويد چرا در فلان موضوع اين را گفتي بايد نظر ما را ميگفتي، دور نيست كه به چنين روزي هم برسيم.
آقاي كدخدايي احقاق حق نمايندگاني را كه عليه آنها گزارش خلاف واقع داده شده و به همين دليل رد صلاحيت شدهاند، تحقير ميكند و امر كوچكي ميشمارد و ميگويد در وسط بحران كرونا چرا به اين موضوع پرداختهايد؟ گويي احقاق حق زمان خاص دارد و مثلا بايد همه امور در حالت عادي باشد تا بتوان با ظلمي مبارزه كرد. دستور قرآن را فراموش كرده است كه به كسي كه مظلوم واقع شده، اجازه فرياد و بدگويي به ظالم داده است. از طرف ديگر سخنگوي شوراي نگهبان كه همواره ميگفت منتظر اصلاح قانون انتخابات در مجلس هستيم، اكنون كه طرحي براي اين منظور در مجلس مطرح شده آن را به تمسخر گرفته كه «روزهاي آخر مجلس چه وقت اين كار است؟» مگر اول و آخر مجلس با هم فرق دارد؟ لابد مجلس يازدهم هم تا مدتي مجاز نيست، دست به قانون انتخابات بزند چون اول مجلس است!
آنچه در مجموع از سخنان آقاي كدخدايي فهميده ميشود همان است كه ايشان از رد صلاحيتهاي گسترده و بعضا بيحساب و احيانا سياسي و دستوري كه موجب كاهش مشاركت مردم شد، دچار عذاب وجدان شده و اكنون ناخودآگاه وارد هر ميداني مرتبط با انتخابات ميشود تا خود را بيتقصير جلوه دهد و وجدانش را آرام كند. البته اين يك نقطه مثبت است چراكه نشان ميدهد كه هنوز وجدان و فطرت انساني در او زنده است و زنگارهاي ناشي از ظلمهايي كه به نامزدها شده، قلب او را به طور كامل سياه نكرده است.
خانم زرگر همه ایران متوجه شدن روغن کرمانشاهی و برنج طارم و زعفرون استفاده میکنین به نماینده تون یه نامه بدین خدا رو چه دیدی شاید تو دستور کار مجلس قرار بگیره
خانم زرگر همه ایران متوجه شدن روغن کرمانشاهی و برنج طارم و زعفرون استفاده میکنین به نماینده تون یه نامه بدین خدا رو چه دیدی شاید تو دستور کار مجلس قرار بگیره
با وجود این همه توهین هایی که مطهری به دیگران کرد و از رکیک ترین الفاظ استفاده کرد، او هنوز هم سیآهی را در قلب دیگران جستجو می کند!
هر بار که علی مطهری اظهار نظر می کند باید گفت که "عجب صبری خدا داره"!
تازه مردم معتقدند شورای نگهبان خیلی اغماض کرده و باید خیلیها ردصلاحیت میشدند و گلهمندند که چرا شورا ملاکها را سختتر نمیکند تا ادمهای مشکوک به عرصه نیایند تا کشور را دچار مشکل کنند
مگر ایشون نبودند که در برنامه تلویزیونی نابودی داعش در سوریه توسط ایران را اشتباه اعلان کردند. ایشون رسماً به مردم پاسخ دهد که موافق نابودی داعش بوده یا مخالف آن ؟
در سخنرانی ایشان در اصفهان موافقان ایشون کلوی یک دانشجوی منتقد را فشار میدادند و کتکش می زدند و ایشان فقط تماشا میکرد و جلوی آنها را نگرفته بود - سکوت در برابر کتک زدن منتقد ایشون از سیاه دلی ایشون نبوده؟
شورای نگهبان با رد صلاحیت علی مطهری و محمود صادقی و غیره به این جماعت خدمت کرد زیرا در صورت تایید صلاحیت رای نمی آوردند و از طرف مردم رد صلاحیت می شدند.
به خودشان گفته اند.
البته بنده چندسوال کوچک دارم که از اطلاعاتی که خود علی مطهری گفته برآمده است.
وقتی یک نماینده خانه 530 متری توی قلهک دارد چرا باید آپارتمان به قیمت دولتی بگیرد؟ وی که خیلی ادعای فرهنگ هم می کند چرا به کوچک زاده در صحن مجلس حرف رکیک زد؟ چرا یوم الله 9 دی را یوم الشیطان نامید؟ از چه ناراحت بود؟
بسم الله الرحمن الرحیم فقط خواستم بگم درود بر مطهری میدونم کامنت های موافق را پخش نمیکنید ولی ما انجام وظیفه دادیم چیزی که امام خمینی بنیانگذار انقلاب تکلیف کرده یعنی حق باید گفته بشه و اکنون حق با مطهری هست ...
جناب اقای مطهری اگر راست میگویید که رد صلاحیتها از روی هوای نفس بوده لطفا کتبا از شورای نگهبان بخواهید جرم هر فردی که خودش مدعی ومتقاضی است با استناد منتشر کند واین را در مجلس محترم مصوب کنید....