مدیران خودرو
شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۰۹:۰۳
داغ کنيد+ ۱
ماجرای دختر مخترع ایرانی که با رییس جمهور دست نداد
به گزارش جهان، آزاده اسدنژاد دانش آموز گلستاني چندی پیش برنده مدال طلاي جشنواره مخترعين کشور کره جنوبي به همراه سه تن از دوستان خود شد. 

اختراع اين دانش آموز که به کمک دو تن ديگر از دوستان دانش آموزخود به ثبت رسانده است نوعي آسفالت است که وظيفه جذب گازهاي سمي و توليد اکسيژن و هواي پاک را برعهده دارد. 

اسد نژاد در زمينه حضور خود درجشنواره مخترعين کره جنوبي به برنا گفت: خوشحالم که توانستم در اين جشنواره با ياري خداوند از ميان 600 مخترع از 50 کشور مدال طلا را به همراه دو ايراني ديگر کسب کنم و پرچم پرافتخار ايران را به اهتزاز درآورم و نماينده خوبي براي ايران باشم. 

وي همچنين در خصوص مراسم اهداي جوايز گفت: در مراسم اهداء جوائز رئيس جمهور کره که توزيع مدال طلا را برعهده داشت خواست به من دست بدهد که من از دست دادن خودداري کردم که اين مساله بسيار مورد توجه خبرگزاري ها قرار گرفت. 

وی در تشریح این ماجرا می گوید:

روز اهدای جوایز که مصادف با عید غدیر بود، هیچ امیدی نداشتم بین این همه آدم دست بالا، جایزه ویژه را دریافت کنم وقتی صدایم کردند اصلا باورم نمی شد. آن لحظه جمله ای از امام سجاد در ذهنم آمد؛ خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری، من چون تویی دارم و تو چون خود نداری. وقتی خواستم بروم جایزه ام را دریافت کنم، از خدا خواستم که ظرفیت همچین موفقیتی را به من بدهد. زمانی که رییس جمهور کره دستش را دراز کرد که به من دست بدهد، شاید شعار گونه باشد، اما حضرت فاطمه در ذهنم آمد که جلوی یک نابینا خودش را پوشاند. من آن لحظه تنها ادای احترام کردم، اما دست ندادم. بعد از مراسم از ایشان معذرت خواهی کردم و گفتم این اعتقاد قلبی من بود. من نمی توانستم خیلی راحت از اعتقاداتم بگذرم.
https://jahannews.com/vdcdnz0foyt0zx6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما

اين كار شما الگويي بايد باشد براي دختران اين سرزمين.
احسنت بر اين غيرت و شجاعت و ديانت.
درود بي كران خدا و فرشتگان بر اين خواهري كه مصداق بارز "يومنون بسواد علي بياض" هستند.
اين جمله اي كه نوشتم از پيامبر رحمت است كه فرمود روزي خواهد آمد كه عده اي (از مسلمانان آخرالزمان) به واسطه سياهي هاي روي سفيدي (يعني بر اساس نوشته ها و كتابهاي ديني كه حاوي كلام اهلبيت است) به دين خدا ايمان مي آورند.
بلكه بعضي از روحاني نمايان مدعي خط امامي كه سابقه مسئوليت اجرايي در كشور امام زمان دارند خجالت بكشند و از دست دادن به زنان ايتاليايي شرمنده شوند.
آفرین بر این جوان ایرانی که علم و ایمان را در کنار هم به تصویر کشید و مثل برخی از آدمهای بی ظرفیت سریع خود را نباخت.
آفرین! درد و بلات بخوره تو سر اون ...
آفرین بر شما افتخارآفرینان واقعی که با رعایت عزت و شرف و احکام الهی، آبروی دنیا و آخرت را برای خود کسب نمودید. انشاء الله از شفاعت بانوی دو عالم فاطمه زهرا(ص) بهر ه مند باشید.
رییس جمهور کره و اطرافیانش چقدر احمقند که نمی دانسته اند زن مسلمان با نا محرم دست نمی دهد . به نظرم این مخترع نباید از ایشان عذر خواهی می کرد بلکه آن رییس جمهور احمق باید از اساعه ادب به یک مسلمان عذر خواهی بکند.
موقع خواند اين خبر حال خاصي به من دست داد، انشاء الله حضرت فاطمه نگهدار چنين جوانان پر افتخار باشد.
يا لثارات الحسين
درود بر شیرزنی که توراپرورید!
آفرین برشیرزن ایرانی که خواست وتوانست باتوکل به خداوتوسل به اهل بیت آبرومندانه افتخارکسب کندایول
احسنت بر این دختر جوان ایرانی .ایکاش آنانکه داعیه دین و مردم شناسی دارند از این جوانان غیرت دینی را بیاموزند .
این را به خود شما دخترم پدرانه میگویم .همیشه در مسیر خشنودی مادر سادات حضرت زهرا سلام الله علیها حرکت کن . خداوند پشت و پناهت باشد
آفرين بر فرهنگ آن خانواده اي که چنين سرباز فرهنگي اي را براي کشور تربيت کرده است.

ايشان پيام هاي زيادي را از ايمان مردم ايران به کره جنوبي ها داد
چقدر تقوا زیباست.....
احسنت
خوب است رئیس جمهور سابق کمی از ایشان درس بگیرند
احسنت
هزاران جانم فداي يك تار موي اين دختر پاك ومعصوم وپيرو واقعي حضرت زهرا سلام الله عليها
خواهر خوبم حال كه اينگونه اعتقادي داري از شهر مقدس فاطمه معصومه واز كنار ضريح مطهر ايشان دعاگويت هستم تا هميشه موفق وسربلند وبر اين اعتقاد قلبي ات بماني
احسنت به ایمان زنان مومن وطنم.
خدا نگهدارت باشد
و حضرت زهرا (س) پشتيبانت
ا ي سرافراز ماندني
آفرین الگویی نمونه برای دختران امروزی....
کاش اندکی هم این ... از شما بیاموزند.
باور کنید اولین باریه که تو این سایت ها کامنت میذارم.
ولی اگه اینبار هم کامنت نمیذاشتم و از این خانوم واقعا محترم تشکر نمی کردم بی انصافی بود.باز هم از این خانوم محترم به عنوان یه مسلمون ایرونی تشکر میکنم.
ماشاالله چقدر شبيه دختر ناز منه
انشاالله دختر كوچولوي منم مثل اين عزيز موفق و مومن بار بيايد.
شايد در لفظ راحت باشد ولي واقعا براي دختري با اين سن و آنهم دركشور ديگر كه به خود جرات و شهامت اين امر را داده كه نشان از اعتماد به نفس و اعتقادات بالاي مذهبي و ملي دارد بايد كف زد و آفرين و احسنت فرستاد كه شير مادرت حلال!
انشاءا... نزد فاطمه زهرا(س) رو سفید باشید
دختر اشک منو درآوردی آفرین به این غیرت و دیانت .حضرت زهرا نگهدارت باشه
احسنت
به نام خدا
سلام

ان شا الله خداوند حافظ و نگدارتون باشد . دروود بر شما که عزت زن شیعه را حفظ کردین

یا علی
احسنت. منتظر توفیقات بیشتر شما خواهر ارجمند هستیم. ان شا ا...
اجرت با بی بی فاطمه، سرافرازمان کردید
آفرين بر غيرت دينيتان
با سلام و سپاس از این عمل مومنانه . منبع حدیثی که از امام سجاد نقل شد چیست؟؟؟
احسنت شیری که خوردی حلالت باد . صدور انقلاب اسلامی یعنی این . دیگران یاد بگیرند در مجلس شراب انهاهم نباید شرکت کرد بگذارید هرچه میخواهند بگویند مسلمان یعنی این.
وقتی این خبر را خواندم اشک در چشمانم حلقه زد.احسنت بر تو شیر دختر ایرانی
این خبر را برای بعضیا ایمیل کنید .
احسنت به ایمان این دختر مومن وطنم که نه ادعا روشنفكرترين زن ايراني را دارد و نه ادعاي بزرگ بودن و نه ادعاي برتر بودن و نه ادعاي استوانه بودن، نه ادعاي خواص بودن، نه ادعاي آقازاده بودن و نه ادعاهاي عجيب و غريب ديگر!
احسنت به ایمان این دختر مومن وطنم که نه ادعا روشنفكرترين زن ايراني را دارد و نه ادعاي بزرگ بودن و نه ادعاي برتر بودن و نه ادعاي استوانه بودن، نه ادعاي خواص بودن، نه ادعاي آقازاده بودن و نه ادعاهاي عجيب و غريب ديگر ولی بعضی ها ...
خانم اسدنژاد از صمصم قلب از خداوند براي شما موفقيت روزافزون را خواستارم. در درستي اقدام شجاعانه خود شك نكنيد.
حالا اینو بزار کنار اونایی که برای دیدار با عدی و قصی سر و دست شکستند
یک نفر مثل ایشان می شود که با این سن کم اینقدر عمیق می فهمد و فکر می کند یک نفر هم می شود روشنفکرترین زن ایران که مبنای تحلیلش می شود داماد لرستان!
درد و بلاd ت, بخوره تو کاسه سر روحانی نمایانی که به زن نامحرم دست می دهند
آفرین بر این ایرانی اصیل.
میگم اگه جای این خواهرمون شیرین خانوم عبادی بودن، چه کار میکردند؟ من که میگم اونم دست نمیداد!!!.
آفرین آبجی

نبینم کسی بخواد با آبجیمون دست بده
هنوز هم از این دخترها پیدا می شه ؟!!
ازيك دخترمسلمان چيزي غيراازاين مگرانتظارهست ؟!
آفرين برشما
آفرين به خانواده اين خانم مومن كه تربيت واقعي را انتقال داده اند و اسلام را در ذهن ايشون به طور واقعي قرار داده اند بعد تو تهران و خيابونهاي تهران و بعضي ديگه از شهرها چه خبره دست دادن نوش جان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
افتخار میکنیم به این شیرزنان
دعا می کنم خداوند گام هایت را استوارتر کند
حيفم اومد نظر نداده از اين خبر بگذرم.
خواهرم فقط بايد بگم به اين كارت بيش از اختراعت افتخار ميكنم كه البته اختراعت هم مايه ي مباهات ماست.
سربلند باشي!
دعا كنيد همه دختران ايراني و مسلمان با اين اعتقاد قلبي بزرگ شده و در بوته‌هاي امتحان ‌آن را به منصه ظهور برسانند.