چهارشنبه ۴ شهريور ۱۴۰۵ ساعت ۱۰:۲۶
دو محیط‌بان منطقه حفاظت‌شده مند بوشهر در جریان تعقیب متخلفان در بامداد سوم شهریور بر اثر تیراندازی و اصابت ساچمه مجروح شدند.
تیراندازی متخلفان به دو محیط‌بان در بوشهر
به گزارش جهان نیوز، دو محیط‌بان منطقه حفاظت‌شده مند بوشهر در جریان تعقیب متخلفان در بامداد سوم شهریور بر اثر تیراندازی و اصابت ساچمه مجروح شدند.

این دو محیط‌بان در بامداد سوم شهریور و در جریان مأموریت تعقیب متخلفان، هدف تیراندازی قرار گرفتند و بر اثر اصابت ساچمه اسلحه مجروح شدند.

مرادزاده با اشاره به شرایط فعالیت محیط‌بانان اظهار کرد: محیط‌بانان به‌صورت شبانه‌روزی برای حفاظت از مناطق طبیعی و سرمایه‌های محیط زیستی استان فعالیت می‌کنند و باید از حمایت لازم برخوردار باشند.

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت شناسایی عاملان این حادثه افزود: با حمایت مسئولان شهرستانی و دستگاه قضایی، موضوع باید با جدیت پیگیری شود تا متخلفان در کوتاه‌ترین زمان شناسایی و با آنان برخورد قانونی شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر همچنین بر ضرورت رعایت الزامات حفاظتی در مأموریت‌های محیط‌بانان تأکید کرد و گفت: تأمین تجهیزات انفرادی مناسب از نیازهای اساسی نیروهای یگان حفاظت است و حفاظت از محیط‌بانان به‌عنوان نیروهای خط مقدم حفاظت از طبیعت باید مورد توجه قرار گیرد.

مرادزاده همچنین خواستار تسریع در اصلاح قانون به‌کارگیری سلاح برای محیط‌بانان شد و ابراز امیدواری کرد پیگیری‌های انجام‌شده در این زمینه به تصویب اصلاحات قانونی منجر شود.
منبع : باشگاه خبرنگاران
https://jahannews.com/vdchwknwq23nwid.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما