دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۷:۵۹
مدیرعامل توزیع برق استان تهران گفت: با اجرای طرح مهتاب، بیش از ۱۵ هزار برق غیرمجاز در استان تهران جمع‌آوری شد.
۱۵ هزار برق غیرمجاز در تهران جمع‌آوری شد
به گزارش جهان نیوز، محمود محمودی، ️مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در پانزدهمین مانور طرح سراسری مهتاب اظهار داشت: از ابتدای اجرای طرح مهتاب در استان تهران تا امروز بیش از ۱۵ هزار مورد برق غیرمجاز و ۶۵ کیلومتر کابل غیرمجاز جمع‌آوری شده است.
 
️وی از تعویض ۱۵ هزار کنتور معیوب خبر داد و افزود: ۱۹۱۰ کنتور دستکاری شده نیز تعویض و اصلاح شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران تصریح کرد: در این مدت ۱۳ هزار کنتور جدید و ۲۶۷۸ شمارشگر برای متقاضیان نصب شده است.
 
محمودی از نصب ۱۵۰۰ فیوز محدودکننده خبر داد و افزود: از شروع طرح مهتاب تاکنون ۳۸۰۰ بازدید از چاه‌های آب کشاورزی انجام و بیش از ۶۰۰ مورد دستکاری و نقص این چاه‌ها برطرف شده است.
 
وی افزود: با اقدامات صورت گرفته، ۱۲۵ میلیون کیلووات‌ساعت انرژی معادل‌برق مصرفی شهرستان دماوند در ۴ ماه ابتدایی امسال احصا شده است.
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران تاکید کرد: در این مدت ۳ درصد کاهش مصرف انرژی در مناطق ۲۲ گانه استان اتفاق افتاده است.
https://jahannews.com/vdcdoz0nxyt0nx6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما