دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۲:۰۵
سخنگوی دولت در دیدار با امام جمعه ایلام گفت: مردم ایران در آزمون روز‌های سخت نمره قبولی گرفتند و با همراهی، همدلی و انسجام از این مقطع عبور کردند؛ با وجود فشار‌های دشمن، حتی یک قلم کالای اساسی در کشور با کمبود مواجه نشد.
مهاجرانی: مردم ایران در روز‌های سخت نمره قبولی گرفتند
به گزارش جهان نیوز، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت صبح امروز در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: مردم ایران در آزمون روز‌های سخت نمره قبولی گرفتند و با همراهی، همدلی و انسجام از این مقطع با موفقیت عبور کردند.

وی افزود: در طول این مدت، بخش خصوصی اجازه نداد چرخه تولید متوقف شود و با وجود فشار‌های دشمن، حتی یک قلم کالای اساسی در فروشگاه‌های کشور دچار کمبود نشد.

مهاجرانی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر حمایت از دولت، این همراهی و همدلی را در مسیر خدمت به مردم ارزشمند و اثرگذار دانست و با توجه به مشکلات موجود، به‌ویژه در حوزه انرژی، بر مدیریت مصرف و همکاری مردم تأکید کرد.

وی همچنین با اشاره به توفیق خدمت‌گزاری به زائران اباعبدالله الحسین (ع)، این توفیق را از سر لطف خداوند نصیب ایران اسلامی دانست و امیدوار بود با همدلی و هماهنگی همه دستگاه‌ها، شاهد خدمت‌رسانی مطلوب به زائران باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه ایلام نیز در این دیدار، اربعین را فصل آگاهی جامعه اسلامی دانست و گفت: میلیون‌ها زائر با حضور در این آیین، پیام قیام عاشورا را زنده نگه می‌دارند. این اجتماع عظیم، جلوه‌ای از وحدت، انسجام و حمایت مردم از ارزش‌های اسلامی و انقلاب است.

وی افزود: رویکرد فرهنگی باید به عنوان یکی از محور‌های اصلی اربعین مورد توجه قرار گیرد. حرکت امام حسین (ع) یک حرکت فرهنگی بود و برای اثرگذاری پایدار آن، باید نگرش‌ها و برداشت‌های جامعه نسبت به این نهضت اصلاح شود.

کریمی‌تبار گفت: کار فرهنگی در اربعین می‌تواند آثار عمیقی در میان مردم داشته باشد و اثر آن در بسیاری از موارد از جنگ سخت دشمن بیشتر است. اربعین ظرفیت بزرگی برای جذب مردم به معارف اهل بیت (ع) و تقویت باور‌های دینی به شمار می‌رود.

امام جمعه ایلام تأکید کرد: حضور در مراسم اربعین نباید تنها به یک حرکت احساسی محدود شود. مهم این است که زائر با معرفت بیشتری راهی کربلا شود و پس از بازگشت، در رفتار و نگاه او تغییر ایجاد شده باشد.

وی با اشاره به شرایط کشور در جنگ اخیر گفت: دولت از زمان آغاز جنگ، با جدیت وارد میدان شده و اقدامات آن برای مردم محسوس بوده است. آثار این جنگ تنها به منطقه محدود نمانده و پیامد‌های آن بر اقتصاد و مناسبات کشور‌های مختلف نیز تاثیر گذاشته است.

کریمی‌تبار اضافه کرد: با وجود فشار‌های دشمن، امنیت کشور برقرار است و امنیت روانی جامعه نیز حفظ شده است. ملت ایران با عبور از این مرحله دشوار، با امید بیشتری مسیر خود را ادامه می‌دهد و به لطف خداوند به پیروزی خواهد رسید.

«احمد کرمی »استاندار ایلام نیز در این نشست گفت: از ابتدای ماه سفر تاکنون، بیش از ۲ میلیون و ۸۰ هزار نفر از مرز بین‌المللی مهران تردد کرده‌اند و روزانه ۹۰۰ دستگاه اتوبوس در مرز مهران در حال بارگیری مسافر هستند.

وی افزود: انتخاب بیش از ۵۵ درصد زائران برای تردد از مرز مهران در موج رفت و بیش از ۶۰ درصد در موج بازگشت، نشان از جایگاه ویژه و بی‌نظیر مهران در میان زائران دارد.
https://jahannews.com/vdca0wno049no61.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما

کاش تو بری و یه سخنگوی درست و حسابی برای دولت بیاد!
مردم همیشه از مسئولین و نخبه نماها و روشنفکرنماها خصوصا از نوع غربگدایشان بسیار جلوتر و فداکارتر و ایثارگرتر بوده اند و هستند.
دولت های اول و دوم و سوم حسن فریدون در لحظات سخت تحریم و کرونا و جنگ تحمیلی نمره مردودی گرفتن و یه جورایی آمدن دولتشون حمله به زیرساخت کشور حساب میشه
استاد بفرمائید نمره «دولت ما نمی‌توانیم و نمی‌دانیم، یکی بیاد درستش کنه » چنده؟؟
منظورش این بود که بزودی با گرانی و . . . ازتون انتقام خواهیم گرفت؟؟؟؟ !
هر که بشما گفته نقش معلم مردم را بازی کنی و نمره بدهی ......
نمره ده یا بیست کدوم یک بنظر من که شما نمره بیست رو بهشون میدین !
شما و امثل شما مردود شدید متاسفم شماها نام مردم را به زبان می اورید
نمره دولت چنده ؟ تخم مرغ دانه ای سی هزار تومان ! سیب زمینی کیلویی هشتاد هزار تومان و .......... پدر مردمو در آوردن خدا به حق خون تمامی شهدا ، جوابتونه بده
شما و دولتتان چی در تحمل سختی ها با مردم همراه بودید یا خیر؟
ولی غربگداها مردود شدند
کل هزینه هایی که به ملت تحمیل شده از قبل شما بوده و سرباز نظامتان
خانم، مردم نمره قبولی همیشه داشتند این شما و دولت کریمه شما پزشکیان نمره منفی و مردودی داشتند و گرفتند.
کی تو رو در جایگاه امتیاز دهی نشونده که ما بی‌خبریم . خودت و دوستانت و دولت .... نمره منفی صد از ما میگیرید . فقط سکوت .ش
میر قلیچ
دولت هم در روزهای سخت با مذاکره و گذر از خطوط قرمز، صفر هم نگرفت
ولی دولت نمره قبولی نگرفت
پیشنهاد می شود آقای پزشکیان یک جایگاهی برای ایشان پیدا کند که دیگر دیده نشود
خانم سخنگو! شما در مقامی نیستی که به مردم مبعوث ایران نمره بدی! چون خودت با این دولت رفوزه شدید!
بی مزه
شما ودولت چه نمره صفر کله گنده گرفتید
تو چی تو هم فکر می کنی نمره قبولی از مردم می گیری خوب بهتر بود از مردم سوال می کردی نمره ات چند است
مجید
ممنون خانم معلم نمره صد افرین دادی
مردمی که به پزشکیان رای دادن تجدید شدن که باید شهریور امتحان بدن
فردعادی
.....
....
بچه ها من در پوست خودم نمی گنجم..ما نمره قبولی از این حاج خانم گرفتیم....خدایا بریم مرحله بعد ...مرحله بعد بدون هیچ کدوم از قیافه های این دولت ..هیچکدوم خدا ...ازت خواهش می کنیم
منظور حاج خانم:خب با توجه به نمره قبولی ملت ،میریم برای مرحله بعدی امتحانات و غافلگیری های دولت ..دوستان آماده باشید ..ما میتونیم ...ما انسانهای بتونی هستیم..
وحید
روزهای سخت رو دولت شما برا مردم درست کردن
رفوزه
بهتر نیست، بجای آنکه دولت به مردم نمره بدهد، مردم به دولت نمره بدهند؟
نمره تو چنده مهاجرانی که حقوق نجومی می گیری