وزیر خارجه کشورمان، تجاوزگری دولت تروریست آمریکا را عامل ناامنی در منطقه و تنگه هرمز عنوان کرد.
به گزارش جهان نیوز، سوبرامانیام جایشانکار وزیر امور خارجه هند عصر روز جمعه در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، درباره روابط دوجانبه و آخرین تحولات منطقهای گفتگو و تبادل نظر کرد.
وزیر امور خارجه کشورمان با تشریح آخرین تحولات منطقه و تبیین مواضع جمهوری اسلامی ایران، عهدشکنی آمریکا و ادامه تجاوز نظامی علیه ایران از جمله محاصره دریایی و تعرض علیه کشتیرانی تجاری ایران را عامل اصلی ناامنی در منطقه و تنگه هرمز دانست و بر مسئولیت جامعه جهانی برای پاسخگو کردن طرفهای متجاوز تاکید کرد.
وزیر امور خارجه هند با ابراز نگرانی از وضعیت موجود در منطقه و پیامدهای آن برای سایر کشورها، بر آمادگی هند برای کمک به کاهش تنشها تاکید کرد.
آقای عراقچی چون ضعف نشون دادید اگر از همون روز اول محاصره دریایی تو جنگ اعلام میکردید درازای هر کشتی و نفتکش ایرانی که توقیف بشه یک چاه نفت و در کشورهای میزبان پایگاههای آمریکا میزنیم آمریکا این غلطش و تکرار نمیکرد ، تا کی میخواید منتظر لبخند آمریکای پلید با اون رئیس فاسدش بمونید ؟
آقای عراقچی ۴۷ ساله ایران همه جور رنج و تحریم و ۳ جنگ تحمیلی را تحمل کرده
شما اینقدر دم از مدیریت تنگه با مشارکت کشورهای منطقه نزنید مدیریت انگه هرمز فقط و فقط با نیروهای مسلح ایران است و بس
اعتراف ناخواسته کارشناس جنگطلب در شبکه موساد اینترنشنال
"اگر ایران برنامه هستهای خود را بهطور کامل کنار بگذارد و غنیسازی را هم بدهد، باید قدمهای بعدی را نیز بردارد. اما آنچه ما از حکومت ایران میبینیم بعید است که از صنعت هستهای خود عقبنشینی کند"
آقای عراقچی اینقدر لی لی به لا لای کشورهای منطقه نگذارید همینها همه شون مزدور و نوکر امریکا و اسرائیل هستند زیمنه ساز تجاوز امریکا و اسرائیل به ایران شدند
همینها زمینه ساز ترور رهبری و فرماندهان و دانشمندان ما شدند همینها از پیشرفتهای علمی صنعتی و نظامی ما از بغض دارند می ترکند همینها سرزمین امت اسلامی را ثروت ملت های مسلمان منطقه را شش دانگ در اختیار
امریکا و اسرائیل برای تجاوز به ایران و عراق و افغانستان گذاشتند حالا شما هی مجیز ایتها را بگو یه توپی یه تشری یه اولتیماتومی به ابن شیخ های تن پرور بزنید
دست از خباثت علیه ایران مظلوم مقتدر بردارند
انفعال تا کجا تا کی ؟؟!!