چهارشنبه ۱۷ تير ۱۴۰۵ ساعت ۱۱:۲۰
تعداد نظر۱
داغ کنيد+ ۰
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با اشاره به اقدامات ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نخواهیم داد
بیانیه قرارگاه خاتم در پی نقض توافق توسط آمریکا
به گزارش جهان نیوز، قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا درباره اقدامات ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز و نقض توافق بیانیه‌ای به شرح ذیل صادر کرد:

تحت هیچ شرایطی اجازه دخالت در امور تنگه هرمز و مدیریت آن را نخواهیم داد.

 بی‌سابقه‌ترین رویداد و حضور مردمی در تشییع و بدرقه قائد شهید امت اسلامی، شکست خفت باری را بر استکبار جهانی و آمریکای جنایتکار وارد نمود.

 ارتش تروریست آمریکا بدون هیچ گونه پایبندی بر تعهدات خود و در شرایطی که پیکر مطهر رهبر شهید مسلمانان و آزادگان جهان میهمان مسئولان و مردم سلحشور عراق می باشد در تجاوزی آشکار برخی از نقاط جنوب کشور عزیزمان ایران را مورد هدف قرار داد.

 نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تجاوز و اقدام تروریستی آمریکا پاسخ کوبنده‌ای می‌دهند و تحت هیچ شرایطی اجازه دخالت در امور تنگه هرمز و مدیریت آن را به آنها نخواهند داد.

 مجددا اعلام می‌گردد تنها معبر ایمن برای عبور و مرور کشتی‌های تجاری و نفتکش در تنگه هرمز، مسیری است که جمهوری اسلامی ایران آن را تعیین کرده است.
https://jahannews.com/vdccppqos2bq4m8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

درستش قرارگاه حضرت خاتم الانبیا صلی الله علیه و آله است نه خاتم. نمی خواهد اینقدر خلاصه نویسی کنید شانیت را حفظ کنید.