سه شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۱:۰۸
تعداد نظر۱
داغ کنيد+ ۰
پلیس لس‌آنجلس برای طرفداران پهلوی در دو بازی تیم ملی ایران به میزبانی این شهر در جام جهانی خط‌ونشان کشید.
خط‌ و نشان پلیس لس‌آنجلس برای پهلوی‌چی‌ها
به گزارش جهان نیوز به نقل از فارس، «هر کسی که بخواهد این جشن را به هرج‌ومرج تبدیل کند، در این شهر هیچ پناهگاهی نخواهد داشت و دستگیر می‌شود»، این خط‌ونشان جیم مک‌دانل، رئیس پلیس شهر لس‌آنجلس برای طرفداران پهلوی است که در صورت شیطنت و آشوب در دو بازی تیم ملی ایران به میزبانی این شهر مجازات خواهند شد.پلیس لس‌آنجلس از افزایش نیروهای امنیتی در دو بازی ایران به میزبانی ورزشگاه سوفی لس‌آنجلس خبر داد.

پیش‌ازاین طرفداران پهلوی تحرکاتی را علیه تیم ملی فوتبال ایران در شهر لس‌آنجلس تدارک دیدند تا پلیس لس‌آنجلس به این موضوع حساس شود و تدابیر امنیتی را افزایش دهد.شاگردان قلعه‌نویی دو بازی خود مقابل نیوزلند و بلژیک را در شهر لس‌آنجلس برگزار خواهند کرد.

رویترز می‌نویسد که نیروهای امنیتی لس‌آنجلس برای دو مسابقه ایران در جام جهانی در ورزشگاه سوفی در ماه ژوئن در وضعیت امنیتی بسیار بالایی قرار خواهند داشت.جیم مک‌دانل، رئیس پلیس با خط‌ونشان برای خرابکاری و آشوب در بازی‌های ایران، گفت: «این زمان وحشتناکی برای ارتکاب جرم در لس‌آنجلس است.»پلیس در حال برنامه‌ریزی برای ایمن نگه‌داشتن مناطق با استفاده از پهپاد و امنیت لایه‌ای است. محدودیت‌های پروازی موقت بر فراز ورزشگاه سوفی اعمال خواهد شد.
https://jahannews.com/vdcfmyd1vw6dcya.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما

حضور در این برنامه اشتباه است