چهارشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ ساعت ۱۶:۰۰
داغ کنيد+ ۰
طبق اعلام سازمان اوقاف، میزان وقف از سوی مردم در سال ۱۴۰۴ به میزان ۱۶ درصد افزایش داشت.
افزایش ۱۶ درصدی وقف جدید در سال ۱۴۰۴
به گزارش جهان نیوز به نقل از تسنیم، نشست خبری معاونین و مدیران کل سازمان اوقاف و امور خیریه به منظور تشریح دستاوردها و برنامه‌های آتی سازمان اوقاف صبح امروز، چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه، در محل این سازمان برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا عادل، معاون فرهنگی و اجتماعی و سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه، در این نشست طی سخنانی از افزایش ۱۶ درصدی وقف جدید در سال ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

عادل ضمن اعلام این مطلب که برنامه‌های متنوع امدادی، فرهنگی و حمایتی این سازمان در عرصه‌های مختلف در حال برگزاری است، گفت: در طرح قرار دوازدهم در سال ۱۴۰۴، ۱۱۲۶ جهیزیه برای نو عروسان تهیه و به ۴۵ هزار و ۷۹۶ کودک و نوجوان بازمانده از تحصیل کمک هزینه اهدا شد. همچنین، در آبان ماه ۶۱۲۷ لباس گرم و لوازم گرمایشی اهدا شد.

او از تحول در رویکرد سازمان اوقاف در جنگ رمضان یاد کرد و با اشاره به تبدیل زیارتگاه‌ها به ستاد مدیریت بحران گفت: در جنگ رمضان شاهد تحول در رویکرد سازمان و تبدیل زیارتگاه‌ها به ستاد مدیریت بحران بودیم؛ به این ترتیب، با آغاز تجاوز نظامی دشمن به خاک کشورمان، سازمان اوقاف با تغییر جهت سریع، دو هزار بقعه شاخص و محوری در سراسر کشور را به حالت آماده‌باش درآورد.

عادل تصریح کرد: با ابلاغ طرح ملی «حرم امام‌زادگان؛ پناهگاه مردم» شاهد ارائه خدمات ۲۴ ساعته از سوی امام‌زادگان بودیم. به این ترتیب، در بسیاری از مناطق آسیب‌دیده، درهای بقاع متبرکه به صورت شبانه‌روزی بر روی مردم و مسافران جنگ‌زده باز شد تا به عنوان پناهگاه و مرکز امدادرسانی اولیه مورد استفاده قرار گیرد.

معاون فرهنگی - اجتماعی سازمان اوقاف با برشمردن سایر برنامه‌های اجرایی این سازمان تصریح کرد: برگزاری طرح شمیم خدمت، برگزاری محافل قرآنی، طرح ضیافت الهی و آرامش بهاری با پیوستگی سیاسی - اجتماعی، اجرای طرح آرامش بهاری، بیعت با ولایت در بیش از دو هزار بقعه و اعزام مبلغ و انجام سخنرانی‌های تبیینی از دیگر برنامه‌های سازمان بود.

او از بسته‌های حمایتی ویژه خانواده‌های شهدای مدرسه شجره طیبه میناب یاد کرد و با اشاره به اقدامات حمایتی سازمان اوقاف برای خانواده‌های شهدا و گرامیداشت مدرسه شجره میناب خاطرنشان کرد: برای حمایت از خانواده‌ها و گرامیداشت مدرسه شجره میناب، بسته‌های حمایتی در نظر گرفته شده است.

به گفته سخنگوی سازمان اوقاف، این بسته‌های حمایتی شامل مواردی است از قبیل: اختصاص عواید طرح ملی مهر تحصیلی و جایزه البرز به دانش‌آموزان منطقه میناب؛ توزیع نوشت‌افزار با تصاویر شهدای مدرسه شجره؛ تجهیز کتابخانه مدرسه شجره طیبه؛ اعزام خانواده شهدا به مشهد مقدس و عتبات عالیات؛ اولویت‌دهی به خانواده این شهدا در واگذاری فضاهای تجاری وقفی و همچنین ثبت وقف جمعی برای تامین هزینه‌های تحصیلی دانش‌آموزان بی‌بضاعت منطقه.

سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان تاکید کرد: سازمان اوقاف با تکیه بر ظرفیت‌های وقف و بقاع متبرکه، همواره در مسیر خدمت‌رسانی به آحاد جامعه و حمایت از اقشار نیازمند گام برخواهد داشت.
https://jahannews.com/vdcjoheh8uqeaaz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما