دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ ساعت ۱۰:۴۶
تعداد نظر۹
داغ کنيد+ ۰
آسیب‌شناسی خیابان به نحوه رویکرد و عملکرد «برخی اهل سیاست» در برابر «خیابان مردم» برمی‌گردد و این آسیب‌شناسی، فقط قصه نقد نیست، قصه برخی غصه‌هاست.
جهان نیوز - کبری آسوپار: «آسیب‌شناسی خیابان» شاید در نگاه اول مواضع را علیه خود برانگیزاند؛ این شکوه اجتماعی در میدان سیاست که جهان را و حتی خود ایران را به حیرتی ناشی از تحسین برانگیخته، چگونه می‌تواند آسیبی داشته باشد؟ این زنان و کودکان و مردان که با پرچم ایران ۶۰ شب مداوم را در اوج داغ، هم سوگ و هم حماسه را به خیابان آورده‌اند و جنگنده و موشک و فعالیت پدافند خودی علیه پهپادهای دشمن، آن‌ها را از حضور در خیابان نترسانده‌، مگر جایی برای آسیب‌شناسی باقی می‌گذارند؟ بی‌آنکه جایی برای تعارف یا تملق باشد؛ و عاری از هر گونه مجیزگویی کذایی، این مردم را باید به مدح و تمجید نشست؛ خیابان مردم از هر آنچه حتی قدر نقطه‌ای سیاه باشد، خالی است.

آسیب‌شناسی خیابان به نحوه رویکرد و عملکرد «برخی اهل سیاست» در برابر «خیابان مردم» برمی‌گردد و این آسیب‌شناسی، فقط قصه نقد نیست، قصه برخی غصه‌هاست. کنار آن سپیدی مطلق که ملت مبعوث در خیابان آفریده‌اند و در دفاع از ایران، همراه و همگام مسئولان شده‌اند، برخی مدعیان سیاست‌بلدی خیابان خاص خود را دارند؛ ظلمات خیابان سیاست. و موضوع این نوشتار همین فاصله است، از خیابان ملت تا خیابان سیاست؛ و غصه آن است که این دو خیابان را همین اهل سیاست متقاطع کرده‌اند و مع‌الاسف گویا متوجه نیستند که صراط مستقیم ملت را به مسلخ مسیر جناحی خود می‌برند.

برای برخی‌ها حضور مردم در خیابان فرصتی شد تا امر قبیله خود را به نام «حرف ملت مبعوث» بیان کنند. فرمول واحدی هم داشتند که همین یگانگی نشان می‌دهد با یک اتفاق سازمان‌یافته روبه‌رو بودیم و هستیم. این جماعت در طول روز در فضای مجازی تحلیل‌های جهت‌دار به ذهن مردم وارد می‌کردند و بر مبنای همان تحلیل‌های جهت‌دار که تأمین‌کننده منویات جریان سیاسی خود بود، شعارهای سازمانی و سیاسی طرح می‌کردند و با معرفی آن شعارها به نام خواسته‌های انقلابی و منویات رهبری شهید و رهبری فعلی، عملاً هم به مردم دروغ گفتند و هم آنها را ابزار اهداف سیاسی خود کردند. اخیراً هم با ربودن عنوان ملت مبعوث شده در قالب «شبکه‌های پایداری ملت مبعوث» امر غیررسمی و تلویحی مصادره خیابان را رسمی کرده‌اند!

تلاش شد تا خیابان را از جمهوری اسلامی جدا کنند و هویتی جمعی را که برای حمایت از جمهوری اسلامی در برابر دشمن خارجی و اپوزیسیون برانداز به خیابان آمد و تحسین متواضعانه مسئولان جمهوری اسلامی را با خود همراه کرد، در برابر خود جمهوری اسلامی قرار دهند. اینگونه شد که در مواردی، موضع خیابان را به‌جای علیه خارج، علیه داخل کردند؛ علیه داخلی که در رقابت‌های سیاسی مقابل آنها بودند. حتی با گفتن از تنهایی خیابان و رسانه نداشتن خیابان، غیریت‌سازی و دوقطبی‌سازی را کلید زدند و تلاش کردند نقش مدعی‌العموم خود خوانده را برای خیابان ایفا کنند.

نتیجه مصادره فقط همین‌ها نیست، آنچه روی می‌دهد کوچک‌سازی و محدودسازی خیابان به‌جای تکثر و جذب حداکثری است و در عمل به‌جای هسته‌ سخت ۹۰ میلیونی و دفاع ۹۰ میلیون نفری که در پیام حضرت آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای به مناسبت روز خلیج فارس نمود داشت، فقط یک قبیله خاص باقی می‌ماند. روشن است که تقلیل جمعیت مدافع ایران از یک ملت به یک جمع حامی جریان سیاسی خاص، نه به سود ایران است و نه مبتنی بر عقل سیاست‌ورز؛ و با منویات هر سه رهبر انقلاب اسلامی هم منافات دارد.

از سویی خیابان برای حمایت از تصمیمات نظام بود؛ اما تلاش کردند خیابان، جای نظام تصمیم بگیرد و نامش را مطالبه گذاشتند، گرچه قرار خیابان بر مطالبه در هنگامه جنگ نبود؛ اما همان مطالبه را هم رعایت نکردند و در عمل، اعمال فشار را به‌جای مطالبه‌ مشفقانه قالب کردند، آن هم بر مبنای تحلیل‌هایی که مبنای درست و شاید حتی صادقانه‌ای نداشتند.

در کنار این زیاده‌کاری، کم‌کاری جریان سیاسی دیگری را شاهد بودیم. جریانی که همواره فخر پایگاه اجتماعی خود را می‌فروخت؛ اما در این ۶۰ روز، نه آنکه از آن جریان کسی در خیابان نبود، بلکه آن جریان نتوانست آنها را با هویت سیاسی مدنظر خود به خیابان بیاورد و هر کسی هم از آنان آمد، خودجوش به خیابان آمد. جریانی که در اعتراضات یا آشوب‌های خیابانی اصالت را به مردم کف خیابان می‌داد، در این ۶۰ روز از مردم و کف خیابان جا ماند و نتوانست همراهی مناسبی با پایگاه اجتماعی خود و توده‌های مردمی نشان دهد.

مردم آنگونه که رهبر شهید فرمودند، بعثت خویش را دریافتند و اجرایی کردند، کاش اهل سیاست اجازه دهند مردم در خیابانِ ملت باقی بمانند و آنها را به خیابانِ سیاست نکشانند. جدال‌های سیاسی و قبیله‌ای را به خیابان ملت نبرند و از میان مردمی که برای ایران، برای جمهوری اسلامی و برای ولی‌فقیه به خیابان آمده‌اند، یارکشی سیاسی نکنند.
https://jahannews.com/vdcc0mqox2bqm48.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

از این فرد مطلب نذار
...
محمود اردوخانی
من بهمراه خانواده به میدان میرویم.دلتنگی وحزن شهدای بزرگ و مظلوم یک طرف و تریبون داری و تعریف از وحدت؛ اما خاکی رفتنِ لجوجانه ی برخی ازاین تریبون دارها بصورت مستقیم و غیر مستقیم؛ برعلیه یاران امام ره و امام شهید.حُزنی دیگر است و عُمق آتی نگری این رنج را حمل کردن حزنی دیگر؟؟؟!!!
salam
رهبر باند مخفی تروریستی دولتی موساد با چندین ادرس اینتر نتی با اعضای باند کشتار خود در بین بهایی ها و احزاب نژاد پرست و انجمن صهیونیستی دردانمارک و سويد و انگلیس دارد و اسم باند خود را T_err_or Alarm گذاشته برای سر دکتر محمد مرندی جایزه گذاشته است و رسانه های اروپا یی در انگلیس و دانمارد و سوید که در دست لا بی صهیونیصت ها هست سعی در پنهان کردن و تو جیه این باند تروریست دولتی مو ساد و بهایی ها و احزاب دست راستی اروپا دارد . این باند تروریست حرفه ای دولتی مخفیانه با ترامپیست ها و اپستنیستها ساپورت و همکاری دارد که مخوف ترین گروه تروریست دولتی هست و همه از ترس در سکوت هستند
رهبر باند مخفی تروریستی دولتی موساد با چندین ادرس اینتر نتی با اعضای باند کشتار خود در بین بهایی ها و احزاب نژاد پرست و انجمن صهیونیستی دردانمارک و سويد و انگلیس دارد و اسم باند خود را T_err_or Alarm گذاشته برای سر دکتر محمد مرندی جایزه گذاشته است و رسانه های اروپا یی در انگلیس و دانمارد و سوید که در دست لا بی صهیونیصت ها هست سعی در پنهان کردن و تو جیه این باند تروریست دولتی مو ساد و بهایی ها و احزاب دست راستی اروپا دارد . این باند تروریست حرفه ای دولتی مخفیانه با ترامپیست ها و اپستنیستها ساپورت و همکاری دارد که مخوف ترین گروه تروریست دولتی هست و همه از ترس در سکوت هستند
salmat
چگونه تروریسم جهانی صهیونیسم رهبر ایرا ن را در خانه خود با بچه ها یش ترور کردند و به خاک و خون کشیدند. امروزه جنگ ها و تصرف کشور ها با نفوذ اطلا عا تی انجام می شود فرق در غفلت و اگاهی هست . دوربین های مدا ربسته و تلفن موبایل ها و شبکه های کامپیوتری و تمام الکترونیک که به اینتر نت امریکا وصل هست اطلاعات می شود .
ترامپ در نقشه جدید آمریکا ونزویلا را استان ۵۱ آمریکا با پرچم آمریکا به آمریکا ضمیمه کرد. الان ترامپ رفت چین. حال احتمال بزرگ معامله بزرگ قرن شروع می شود
جوک تازه و داغ از سخنان امپراطوری و محور شرارت.....پادشاه انگلستان در سخنرانی فرمودند .‌ امروز یک دنیای خطرناک انگلیس را تهدید می کند ..... عجبا ای عجبا .... خطر ها و جنگ ها و تجاوزات و تصرف ها و کشتار هایی که انگلیس در هزار سال گذشته کرده همه را فراموش کردند یا دنیا را احمق حساب می کنند !!!!!
یاشار
فعلا سیاست بی پدر مادر و قدرت و رقابت بر سر ثروت و منابع دنیا بین این دو کدخدای بی دین در جریان است