کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

بیانیه پراکنی عنصر اصلی فتنه اسرائیلی ۸۸ بعد از عملیات تروریستی آمریکا و شهادت ۲۵۰۰ هموطن/ صف کشی اشرار متوهم از داخل و خارج در مقابل جمهوری اسلامی

9 بهمن 1404 ساعت 20:13

جنس ادعای میرحسین مبنی بر ادامه اعتراضات به فراخوان‌های سال ۸۸ شباهت داد که نشان می‌دهد کارفرمای هر دو فتنه یکی بوده است. این شباهت در هتک حرمت عاشورای حسینی در سال ۸۸ و هتک حرمت گسترده مساجد و حسینیه‌ها در فتنه ۴۰۴ نیز قابل فهم است.


گروه سیاسی جهان نیوز: سردسته اصلی فتنه ۸۸ با سواستفاده اغتشاشات اخیر و با هدف دمیدن در فتنه‌ای جدید بیانیه‌ای منتشر کرد. 

بخش‌هایی از بیانیه میرحسین موسوی را خواهید خواند:

 
* خانه‌ها عزادارند. کوچه‌ها عزادارند؛ شهرها و قصبه‌ها عزادارند.
 
*  رودخانه‌ای از خونِ گرمِ محرومان که در دی‌ماه سرد بر زمین به جریان افتاد، تا مسیر تاریخ را تغییر ندهد، از جوشش باز نخواهد ایستاد.
 
* مردم به چه زبانی بگویند که این نظام را نمی‌خواهند و دروغ‌های‌تان را باور نمی‌کنند. دیگر بس است. بازی به پایان رسید. 
 
*  تفنگ‌تان را زمین بگذارید و از قدرت کناره بگیرید تا ملت، خود این سرزمین را به آزادی و آبادی برساند. 
 
* ملت چاره‌ای جز اعتراض مجدد تا رسیدن به نتیجه ندارد و نخواهید توانست فاجعهٔ هجدهم و نوزدهم دی را تکرار کنید. 
 
به گزارش جهان نیوز، این بیانیه بی‌شرمانه در حالی صادر شده است که ده‌ها میلیون نفر از مردم آگاه ایران در یوم‌الله ۲۲ دی همانند یوم‌الله ۹ دی ۸۸ کمر فتنه را شکستند. احتمالا به همین دلیل برای موسوی خاطره تلخ شکست فتنه ۸۸ زنده شده است.
 
جنس ادعای میرحسین مبنی بر ادامه اعتراضات به فراخوان‌های سال ۸۸ شباهت داد که نشان می‌دهد کارفرمای هر دو فتنه یکی بوده است. این شباهت در هتک حرمت عاشورای حسینی در سال ۸۸ و هتک حرمت گسترده مساجد و حسینیه‌ها در فتنه ۴۰۴ نیز قابل فهم است.
 
 به میدان آمدن عنصر اصلی فتنه ۸۸ در این بزنگاه نشان می‌دهد که همه اشرار متوهم از داخل و خارج در مقابل جمهوری اسلامی صف‌کشی کرده‌اند اما مثل ۴۷ سال گذشته بازهم شکست خواهند خورد.
 
باید یادآور شد که ادامه حیات موسوی در این سال‌ها تاکنون به دلیل رافت نظام اسلامی بوده است چرا که مجازات جرائم او در صورت محاکمه قابل پیش بینی است.


کد مطلب: 967504

آدرس مطلب :
https://www.jahannews.com/news/967504/بیانیه-پراکنی-عنصر-اصلی-فتنه-اسرائیلی-۸۸-بعد-عملیات-تروریستی-آمریکا-شهادت-۲۵۰۰-هموطن-صف-کشی-اشرار-متوهم-داخل-خارج-مقابل-جمهوری-اسلامی

جهان نيوز
  https://www.jahannews.com