مدیران خودرو
پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۰۶
تعداد نظر۱
داغ کنيد+ ۰
رسانه‌های عبری گزارش داده‌اند که آمریکا با اعزام ناو هواپیمابر خود به منطقه، قصد دارد ایران را برای پذیرش شروط واشنگتن به میز مذاکره بکشاند. شروط ترامپ شامل توقف غنی‌سازی اورانیوم و محدودیت موشک‌های بالستیک است، اما ایران تأکید کرده درباره مسائل دفاعی و انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز هیچ مصالحه‌ای نخواهد داشت.
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
به گزارش جهان نیوز به نقل از نورنیوز، رسانه‌های عبری گزارش داده‌اند که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از ناو هواپیمابر خود به‌عنوان اهرم فشار برای وادار کردن ایران به مذاکره استفاده می‌کند. به نوشته روزنامه «یدیعوت آحارونوت» و به نقل از تحلیلگر این رسانه، رون بن یشای، هدف آمریکا واداشتن ایران به پذیرش شروط خود است، در حالی که تهران تاکنون مذاکره بر اساس این شروط را رد کرده است.

مواضع دولت ترامپ شامل توقف غنی‌سازی اورانیوم، محدود کردن برنامه موشک‌های بالستیک دوربرد و قطع ارتباط با گروه‌های مقاومت است. از سوی دیگر، ایران تأکید کرده که به‌عنوان عضو معاهده ان‌پی‌تی حق دسترسی به انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز را دارد و هیچ مذاکره‌ای درباره مسائل دفاعی نخواهد داشت.

اعزام ناو هواپیمابر به منطقه، گرچه پیامی آشکار از سوی واشنگتن برای فشار بر تهران محسوب می‌شود، اما تهران همچنان بر مواضع خود ایستاده و بر دیپلماسی دفاعی و حقوق قانونی خود تأکید می‌کند.
https://jahannews.com/vdchqqnwq23n-kd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

پس چرا نزدیک نمیشه !!!!
از چی میترسه ؟