مدیران خودرو
دوشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۳۵
تعداد نظر۴
داغ کنيد+ ۰
اتحادیه اروپا در واکنش به تصمیم ترامپ برای اشغال گرینلند،درصدد تحمیل تعرفه 93 میلیارد یورویی بر آمریکا است.
اتحادیه اروپا ترامپ را نقره داغ خواهد کرد!
به گزارش جهان نیوز به نقل از تسنیم، اتحادیه اروپا در واکنش به طمع ورزی ترامپ در سلطه بر گرینلند، تحمیل تعرفه 93 میلیارد یورویی بر آمریکا را بررسی می‌کند.

روزنامه فایننشیال تایمز یکشنبه شب نوشت، پایتخت‌های اتحادیه اروپا در حال بررسی اعمال تعرفه‌هایی به ارزش 93 میلیارد یورو علیه آمریکا یا محدود کردن دسترسی شرکت‌های آمریکایی به بازار این اتحادیه در پاسخ به تهدیدهای دونالد ترامپ علیه متحدان ناتو هستند که با کمپین او برای تصاحب گرینلند مخالفت کرده‌اند. این اقدام نشان‌دهنده جدی‌ترین بحران در روابط فراآتلانتیکی در دهه‌های اخیر است.

مقامات آگاه گفتند که اقدامات تلافی‌جویانه در حال تدوین هستند تا به سران اروپایی در جلسات حیاتی با رئیس‌جمهور آمریکا در مجمع جهانی اقتصاد در داووس این هفته اهرم فشار وارد کنند.

یک دیپلمات اروپایی مطلع گفت: اگر این وضعیت ادامه یابد ابزارهای روشن تلافی‌جویانه در دسترس است در عین حال می‌خواهیم به طور عمومی خواستار آرامش شویم و به ترامپ فرصتی برای عقب‌نشینی بدهیم.»

این دیپلمات اروپایی ادامه داد: پیام ما چماق و هویج است.
https://jahannews.com/vdccpeqoe2bqe18.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

یوخ بابا
بشنو و باور نکن
اون کله زرد هم یه .... به اروپای اقا اجازه نشون میده و تماااام
فرض کنیم بین اتحادیه اروپا و آمریکا تنش جدی ایجاد بشه
در این صورت اسرائیل مناسباتش با این دو قطب را چطوری تنظیم خواهد کرد؟ ؟
ثابت خزعلى
اين سگ زرد با منافقين داخل وخارج هار شدند باید چلوگیری کرد از این آنگل است