کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

تکذیب مختومه‌شدن پرونده فوت کودک ایرانشهری

24 آبان 1404 ساعت 15:29

مهدی شمس آبادی دادستان زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ گفت: ۹ مأمور خاطی در پرونده جان باختن کودک پنج‌ساله ایرانشهری دستگیر و در بازداشت هستند.


به گزارش جهان نیوز به نقل از میزان، علی موحدی‌راد، رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان، گفت: در پی حادثه‌ای که در جریان عملیات تعقیب و گریز رخ داد و منجر به فوت یک کودک در شهرستان ایرانشهر شد، پرونده از همان ابتدای وقوع قتل در دادسرای نظامی مرکز استان با جدیت و قاطعیت کامل در حال رسیدگی است. 

وی بیان کرد: سوابق مرتبط با این پرونده که پیش‌تر در دادسرای عمومی و انقلاب مطرح بوده، برای تکمیل تحقیقات و بهره‌برداری قضایی به دادسرای نظامی ارسال شده است. 

 
به گفته رییس کل دادگستری سیستان و بلوچستان، صدور قرار منع تعقیب در خصوص برخی موارد دیگر پرونده بوده و ارتباطی با موضوع قتل کودک مذکور نداشته است. 

وی گفت: برخلاف برخی ادعاها، این پرونده مختومه نشده و هیچ تبرئه‌ای در آن صادر نشده، رسیدگی با قوت و در چارچوب مقررات در سازمان قضایی نیروهای مسلح ادامه دارد. 

موحدی راد تاکید کرد: تمام اقدامات قانونی و قضایی برای بررسی دقیق حادثه و تعیین مسوولیت‌ها در جریان این واقعه در حال انجام است و نتایج نهایی پس از تکمیل تحقیقات در اختیار افکار عمومی قرار خواهد گرفت. 
 
مهدی شمس آبادی دادستان زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ گفت: ۹ مأمور خاطی در پرونده جان باختن کودک پنج‌ساله ایرانشهری دستگیر و در بازداشت هستند.


کد مطلب: 958888

آدرس مطلب :
https://www.jahannews.com/news/958888/تکذیب-مختومه-شدن-پرونده-فوت-کودک-ایرانشهری

جهان نيوز
  https://www.jahannews.com