کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

تداوم بارش‌های پاییزی در۷ استان

4 مهر 1404 ساعت 9:16

بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی سازمان هواشناسی بارش‌های پاییزی در ۷ استان ادامه دارد و از روز یکشنبه آینده تا سه‌شنبه افزایش نسبی دما در کشور روی خواهد داد.


به گزارش جهان نیوز به نقل از تسنیم، بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز جمعه با گذر امواج کم‌دامنه تراز میانی جو از غرب کشور در ارتفاعات زاگرس شمالی و مناطقی از شمال غرب افزایش ابر و وزش باد گاهی رگبار پراکنده همراه با گردوخاک روی می‌دهد.

اوایل شب با نفوذ جریانات شمالی به غرب سواحل دریای خزر در شرق اردبیل، گیلان و غرب مازندران ابرناکی، بارش باران و وزش باد پیش‌بینی شده است.

فردا شنبه در آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، برخی مناطق مازندران، گلستان، ارتفاعات البرز واقع در زنجان و قزوین ابرناکی و رگبار باران روی داده و غرب دریای خزر مواج می‌شود.

از روز یکشنبه آینده تا سه‌شنبه در اکثر مناطق کشور جو آرام و پایداری همراه با روند افزایش نسبی دما مستقر می‌شود و تنها در سواحل دریای خزر رگبار پراکنده باران روی خواهد داد.


کد مطلب: 951304

آدرس مطلب :
https://www.jahannews.com/news/951304/تداوم-بارش-های-پاییزی-در۷-استان

جهان نيوز
  https://www.jahannews.com