کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

۱۰ سال عمر کشور را تلف کردند

29 شهريور 1404 ساعت 9:16

۱۰ سال تحمل تحقیرآمیز ترین و سنگین ترین بازرسی های جاسوسان آژانس از تاسیسات هسته‌ای کشور، و تحمیل جنگ ۱۲ روزه به ج.ا.ا با حمایت طرف‌های مذاکره در برجام (آمریکا، آلمان، انگلیس و فرانسه)


به گزارش جهان نیوز، محمد صادق کوشکی در یادداشتی نوشت: بالاخره مکانیسم ماشه هم فعال شد! همان مکانیسمی که ظریف، انکارش کرده بود! و همه تحریم‌ها بازگشت! همان تحریم‌هایی که روحانی خبر از لغو کامل آنها داده بود! و ایران به قبل از برجام برگشت!

 اما با تاسیسات هسته ای بمباران شده، شهادت برترین دانشمندان هسته ای

 ۱۰ سال زمان تلف شده

۱۰ سال امید واهی به اروپا و آمریکا

۱۰ سال تحمل تحقیرآمیز ترین و سنگین ترین بازرسی های جاسوسان آژانس از تاسیسات هسته‌ای کشور، و تحمیل جنگ ۱۲ روزه به ج.ا.ا با حمایت طرف‌های مذاکره در برجام (آمریکا، آلمان، انگلیس و فرانسه)

به نظر ظریف، روحانی و حامیان برجام، مقصر این خسارت‌های وحشتناک و سنگین، مخالفان برجامند! مخالفانی که زمان پذیرش برجام سرکوب شدند، آنها را کاسبان تحریم و تندرو لقب دادند، در رسانه ملی ممنوع التصویرشان کردند، آنها را به "مخالفت با ولایت فقیه" و "جنگ طلبی" متهم کردند و حسن روحانی  دنبال شستن صورت‌هایشان با آب و صابون بود!


کد مطلب: 950352

آدرس مطلب :
https://www.jahannews.com/news/950352/۱۰-سال-عمر-کشور-تلف-کردند

جهان نيوز
  https://www.jahannews.com