کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

فعال اصلاح طلب: شكست را به دشمن تحميل كردیم

8 تير 1404 ساعت 14:18

اين طرف‌هاي مقابل بودند كه شكست را پذيرفته و خواستار آتش‌بس شدند. در واقع جنگي به ايران تحميل شد اما ايران شكست را به دشمنانش تحميل كرد.


به گزارش جهان نیوز، صحبت‌های اسماعیل گرامی مقدم، فعال اصلاح طلب درباره جنگ ۱۲ روزه را در ادامه خواهید خواند:

*اين طرف‌هاي مقابل بودند كه شكست را پذيرفته و خواستار آتش‌بس شدند. در واقع جنگي به ايران تحميل شد اما ايران شكست را به دشمنانش تحميل كرد.

*حاكميت قدرتمند ايران و جامعه قدرتمند و تاريخي ايران با هم متحد و همبسته شده و اسراييل را شكست دادند.

*مردم ايران در مقابل دشمن خارجي متحد شده و تضادها و احتلافات را كنار مي‌گذارد.

*آژانس انرژي اتمي موذيانه زمينه تهاجم اسراييل به ايران را فراهم كرد. سازمان ملل متحد هم نوعي بي‌عملي را در مواجهه با رخدادها نشان داد.

*دشمنان كشور طي ماه‌هاي اخير پس از سقوط اسد در سوريه، پروپاگانداي دامنه‌داري مي‌كردند كه ايران ضعيف شده است.

 


کد مطلب: 937885

آدرس مطلب :
https://www.jahannews.com/news/937885/فعال-اصلاح-طلب-شكست-دشمن-تحميل-كردیم

جهان نيوز
  https://www.jahannews.com