کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

دستگیری ۹ متهم مرتبط با رژیم صهیونیستی در بوشهر

31 خرداد 1404 ساعت 9:35

فرمانده انتظامی استان گفت: ۹ نفر به اتهام ارتباط با سرویس‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی و تشویش اذهان عمومی و حمایت از این رژیم جنایتکار در استان بوشهر شناسایی و دستگیر شدند.


به گزارش جهان نیوز به نقل از تسنیم، سردار حیدر سوسنی شامگاه جمعه در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه این استان از امنیت پایدار برخوردار است گفت: همکاری و مشارکت مردم در تقویت و شناسایی مخلان امنیت ستودنی است.

فرمانده انتظامی استان بوشهر با اشاره به حمله نظامی رژیم صهیونیستی به خاک ایران اسلامی و گرامیداشت شهدای گرانقدر این تهاجم تصریح کرد: کارکنان فرماندهی انتظامی استان بوشهر در شناسایی و دستگیری افراد مرتبط با رژیم جنایتکار صهیونیستی تلاش شبانه‌روزی دارد.

رئیس پلیس استان بوشهر از شناسایی ۹ متهم در ارتباط به تشویش اذهان عمومی و حامی رژیم منحوس اسرائیل غاصب خبر داد و بیان کرد: با تلاش شبانه‌روزی سربازان گمنام امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان بوشهر و با رصد اطلاعاتی و اقدام عملیاتی به موقع ۹ نفر از حامیان رژیم صهیونیستی که اقدام به حمایت، تشویش اذهان عمومی و اخلال در امنیت روانی جامعه می‌کردند دستگیر و به مرجع قضایی معرفی شدند.

سردار سوسنی با قدردانی از همکاری مردم غیور، انقلابی، ولایت‌مدار استان بوشهر در مشارکت با مأموریت‌های نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی استان بوشهر با تشکیل تیم‌های تخصصی امان از متخلفان در بخش‌های مختلف از جمله تشویش اذهان عمومی بریده است و متخلفان در کوتاه‌ترین زمان شناسایی و دستگیر می‌شوند.

فرمانده انتظامی استان بوشهر از فعال شدن سامانه پیام کوتاه پلیس در استان خبر داد و بیان کرد: به منظور دریافت انواع گزارشات مردمی در خصوص هر نوع تحرکات مشکوک و رویت هرگونه پرنده و شی مشکوک در آسمان سامانه پیامکی پلیس با شماره ۱۱۰۷۷ فعال شده است.

وی ادامه داد: شهروندان می‌توانند گزارشات خود را با سامانه ۱۱۰۷۷ به پلیس ارائه کنند.


کد مطلب: 936340

آدرس مطلب :
https://www.jahannews.com/news/936340/دستگیری-۹-متهم-مرتبط-رژیم-صهیونیستی-بوشهر

جهان نيوز
  https://www.jahannews.com