کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

ورود پلیس فتا به تبلیغ عمل جراحی عجیب

27 ارديبهشت 1404 ساعت 15:00

رئیس پلیس فتا از ورود این پلیس به تبلیغات عمل "تغییر رنگ چشم" و آمپول‌های لاغری در فضای مجازی خبر داد.


به گزارش جهان نیوز به نقل از تسنیم، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا با اشاره به تبلیغات آمپول‌های لاغری و عمل تغییر رنگ چشم در فضای مجازی اظهار کرد: پلیس فتا وقتی می‌تواند به یک موضوع تخصصی در فضای مجازی ورود کند که مرجع تخصصی مانند وزارت بهداشت اعلام کند یک محصول یا خدمت خاص غیرمجاز است.

وی افزود: به‌طور مثال، چندی پیش یکی از پزشکان گزارشی در مورد عمل تغییر رنگ چشم و آسیب‌های شدید آنها به چشم به پلیس فتا ارائه داد. با توجه به خطرناک بودن موضوع و بررسی‌هایی که از طریق وزارت بهداشت انجام شد، پلیس به این مساله ورود و موضوع را به مرجع قضایی منعکس کرد.

سردار مجید ادامه داد: در مورد آمپول‌های لاغری، مکمل‌های خطرناک و داروهای غیرمجاز هم با توجه به گزارش‌های سازمان غذا و دارو بررسی‌های لازم انجام و گزارشات به مرجع قضایی ارسال شد؛ تشخیص غیرمجاز بودن این اقلام با مراجع تخصصی است و ما بعد از دریافت گزارش، اقدامات لازم را با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط انجام می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: در مواردی که گسترش زیادی در عرضه داروها یا اقلام غیربهداشتی مشاهده شود، طرح‌های ویژه‌ای با همکاری وزارت بهداشت اجرا می‌شود و پلیس نیز در کنار سایر دستگاه‌ها نقش مؤثر ایفا می‌کند.


کد مطلب: 930888

آدرس مطلب :
https://www.jahannews.com/news/930888/ورود-پلیس-فتا-تبلیغ-عمل-جراحی-عجیب

جهان نيوز
  https://www.jahannews.com