کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

پزشکیان: دبیری و ظریف خدمات ارزشمندی به کشور و مردم کردند!/ دبیری می‌توانست در بیرون از ایران زندگی خوبی داشته باشد/ زمین و زمان را بهم دوختند تا ظریف نباشد!

17 ارديبهشت 1404 ساعت 16:27

اظهارات رئیس جمهور در حالی است که دبیری توسط خود رئیس جمهور به علت سفر پرهزینه تفریحی به قطب جنوب برکنار شد. انتصاب ظریف هم از ابتدا غیرقانونی بود و در نهایت با فشار مجلس و همچنین ورود رئیس قوه قضائیه، وی از دولت کنار رفت.


به گزارش جهان نیوز، رئیس جمهور در مراسم تودیع و معارفه معاونان راهبردی و پارلمانی از از دبیری و ظریف دلجویی کرد.

مسعود پزشکیان عصر روز سه‌شنبه در آیین تکریم دکتر شهرام دبیری معاون پیشین پارلمانی و معارفه محسن اسماعیلی معاون پارلمانی و راهبردی فعلی رئیس جمهور، با اشاره به سابقه آشنایی خود با دبیری، گفت: دکتر دبیری فرد توانمندی است که می‌توانست در بیرون از ایران زندگی خوبی داشته باشد، ولی زندگی در ایران را برگزید و برای خدمت به مردم تلاش کرد.

رئیس جمهور افزود: آقای دبیری نیازی به این سمت‌ها و حقوقی که ریاست جمهوری به او می‌دهد، ندارد و شاید برای اینکه برخی مشکلات را حل کند، هزینه شخصی هم کرده باشد. وی فردی یاری‌رسان به فقراست و هر چند بیمارستان خصوصی دارد، اما به نیازمندان کمک‌های زیاد و ارزشمندی می‌کند.
 

پزشکیان اظهار داشت:  برادری و رفاقت ما با آقای دبیری ادامه خواهد یافت.


رئیس جمهور همچنین با قدردانی از زحمات ظریف در معاونت راهبردی ریاست جمهوری، گفت: برخی به جای توجه به دغدغه‌های اصلی مردم، اصرار داشتند که دکتر ظریف باید از سمت خود کنار برود. دکتر ظریف سابقه طولانی در خدمات ارزشمند برای کشور داشته و حتی آمریکا او را تحریم کرده است و البته برخی هم در داخل او را تحریم کردند؛ چنین اقداماتی کشور را از خدمات افراد توانمند محروم می‌کند.

پزشکیان درباره سوابق خدماتی ظریف، خاطرنشان کرد: آقای ظریف از آمریکا به ایران بازگشت و حتی در مقابل آمریکا ایستاد و از منافع کشور و مردم حمایت کرد، به همین دلیل هم توسط آمریکا تحریم شد. با این حال برخی زمین و زمان را بهم ریخته و اصرار داشتند که وی نباید در معاونت راهبردی باقی بماند. به هر حال ما قدردان زحمات دکتر ظریف هستیم و از نظرات مشورتی وی استفاده خواهیم کرد.


گفتنی است اظهارات رئیس جمهور در حالی است که دبیری توسط خود رئیس جمهور به علت سفر پرهزینه تفریحی به قطب جنوب برکنار شد. انتصاب ظریف هم از ابتدا غیرقانونی بود و در نهایت با فشار مجلس و همچنین ورود رئیس قوه قضائیه، وی از دولت کنار رفت. همه اینها در حالی صورت گرفت که رئیس جمهور همواره مدعی قانون‌مداری است.

البته جناب رئیس جمهور باید پاسخ دهند که چرا جناب ایشان به جای توجه به مسائل اصلی کشور بر ادامه حضور غیرقانونی ظریف اصرار داشتند و حتی در اوج مشکلات برای حل این موضوع به مجلس لایحه فرستادند.


کد مطلب: 929474

آدرس مطلب :
https://www.jahannews.com/news/929474/پزشکیان-دبیری-ظریف-خدمات-ارزشمندی-کشور-مردم-کردند-می-توانست-بیرون-ایران-زندگی-خوبی-داشته-باشد-زمین-زمان-بهم-دوختند-نباشد

جهان نيوز
  https://www.jahannews.com