کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

رحیم پور ازغدی مشاور قالیباف شد

14 اسفند 1403 ساعت 11:20

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در حکمی حبیب رحیم‌پور ازغدی را به عنوان مشاور رئیس و دبیر کارگروه تحول فرهنگ و اندیشه مجلس منصوب کرد.


به گزارش جهان نیوز، در حکم قالیباف آمده است: برادر ارجمند، جناب آقای دکتر حبیب رحیم‌پور ازغدی نظر به تعهد، تخصص و تجارب جنابعالی در حوزه‌های فرهنگی، به موجب این حکم به عنوان «مشاور رئیس و دبیر کارگروه تحول فرهنگ و اندیشه» منصوب می‌شوید.

رئیس مجلس شورای اسلامی در این حکم نوشت: انتظار می‌رود در راستای تحقق رهنمودهای فرهنگی رهبر معظم انقلاب (حفظ الله) و سیاست‌های کلی نظام در حوزه فرهنگ و همکاری و تعامل سازنده با ظرفیت‌های نهادی مجلس شورای اسلامی، اقدامات موثری در عرصه قانون‌گذاری و نظارت فرهنگی به عمل آورید.

قالیباف تاکید کرد: توجه به رویکردهای تحولی اعم از شفاف‌سازی، هوشمندسازی، مردمی‌سازی و کارآمدسازی در برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات مورد انتظار است.

رئیس مجلس شورای اسلامی در این حکم خاطرنشان کرد: توفیق روزافزون جنابعالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی از درگاه خداوند یکتا خواستارم.
 


کد مطلب: 920496

آدرس مطلب :
https://www.jahannews.com/news/920496/رحیم-پور-ازغدی-مشاور-قالیباف

جهان نيوز
  https://www.jahannews.com