مدیران خودرو
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۲۲:۵۱
تعداد نظر۴
داغ کنيد+ ۰
منابع لبنانی از بسته شدن مسیرهای منتهی به فرودگاه رفیق حریری بیروت در اعتراض به ممانعت از فرود هواپیمای ایرانی حامل زائران لبنانی خبر دادند.
تنش در فرودگاه بیروت به‌علت جلوگیری از فرود هواپیمای ایرانی
به گزارش جهان نیوز، به نقل از النشره، منابع لبنانی اعلام کردند که مسیرهای منتهی به فرودگاه بین المللی رفیق حریری بیروت به علت ممانعت از فرود هواپیمایی ایرانی حامل زائران لبنانی توسط معترضان بسته شده است.
 
این منابع افزودند ارتش لبنان پس از بسته شدن جاده فرودگاه بیروت توسط جوانان در اعتراض به ممانعت از فرود هواپیمای ایرانی حامل زائران لبنانی، برای باز کردن آن وارد عمل شد.
 
در تصاویر منتشر شده در شبکه های اجتماعی مشاهده می شود که معترضان مسیرهای منتهی به فرودگاه بیروت را با آتش زدن لاستیک بسته اند.
 
معترضان خشمگین این اقدام دولت لبنان را تحت تاثیر آمریکا و اسراییل می‌دانند و با بستن جاده فرودگاه و با شعارهای ضدآمریکایی و ضداسراییلی خشم خود را علیه این تصمیم دولت ابراز کردند.
 
شماری از شهروندان لبنانی هم در فرودگاه بیروت اعتراض کردند و شعار « آمریکا نمی‌تواند بر ما حکومت کند»، سر دادند.
دانلود
النشره گزارش داد: ویدئوهایی نیز از تجمع زائران لبنانی عتبات عالیات در ایران پس از ممانعت از بازگشت به بیروت در فرودگاه بین‌المللی تهران در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است. این هواپیما قرار بود ساعت ۱۴:۳۰ به وقت تهران (۱۳ به وقت بیروت) پرواز کند و تاکنون از فرودگاه تهران بلند نشده است.
دانلود
https://jahannews.com/vdcenf8ozjh8zei.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما

دولت فعلی لبنان عملا در حال جنگ با شیعیان لبنان است.
....
....
محسن
.....