زهرا بهروز آذر، در صحبتهای جدیدش، درباره حجاب شخصی خودش گفت: این حجاب برای من انتخابی نبوده است، اما آن را پس هم نزدم.
به گزارش جهان نیوز، زهرا بهروز آذر، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در گفتوگو با تابناک، در پاسخ به این که نگاه شما به مقوله حجاب و عفاف، چگونه نگاهی است، گفت: باور شخص من این است که این مسئله اساسا ریشه فرهنگی دارد و ما باید بتوانیم از همان زاویه و نگاه فرهنگی مسئله را حل کنیم.
وی اساس کار فرهنگی در مقوله حجاب و عفاف را درون خانوادهها عنوان کرده و گفت: این کار فرهنگی حتماً باید از درون خانواده شروع شده و حتماً باید در مدارس تقویت شود.
بهروز آذر در پاسخ به سئوال خبرنگار ما مبنی بر این که «آیا منظور شما، کار فرهنگی بر روی رعایت حجاب اسلامی است، یا کار روی جا افتادن فرهنگ آزادی و احترام به اختیار افراد در انتخاب نوع پوشش؟ »، گفت: ببینید ما باید به آدمها یاد بدهیم که هر کدام باید بهترین نسخه خودشان باشند.
وی سپس توضیح داد: مسئله عفاف و مسئله عفت، ریشه در فرهنگ دیرینه کشور ما داشته و شاید بیش از ۲۵۰۰ سال قدمت دارد.
بهروز آذر ادامه داد: تقریبا شما هیچ خانوادهای نمیبینید که بخواهد آن فرهنگ اصیل را زیر پا بگذارد. ما هم باید کمک بکنیم به خانوادههایی که آن عفت و عفافی را که دارند، اولا برای خودشان محفوظ نگه دارند و هم این که همین را تسری بدهند در سایر عرصهها و شئون.
این نسل، به راحتی نمی پذیرد
معاون رئیس جمهور سبک زندگی نسل جدید را متفاوت از نسل دهه شصت و پیش از آن بر شمرده و گفت: ما باید زبان گفتوگو با این نسل را پیدا بکنیم. زبان گفتوگو با این نسل دیگر زبان زور و اجبار نیست. بلکه باید موضوع را درک کرده و متقاعد شوند. بعد از آن، شرایطی باید باشد که لذت این دریافت جدید را بچشند. در غیر این صورت چیزی را نخواهند پذیرفت.
درباره حجاب شخصی خانم معاون
بهروز آذر در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار ما، مبنی بر اینکه شخص شما، حجاب فعلی تان را چگونه پذیرفتهاید، گفت: واقعیت این است که من در خانواده مذهبی به دنیا آمدیم. مادر من اینطوری بودند، مادربزرگ نیز همین شکل حجاب را داشتهاند.
وی افزود: شاید من اگر در یک خانواده دیگری بودم، شرایطم فرق میکرد.
معاون رئیس جمهور با بیان این که این، لطف خدا بوده است، توضیح داد: میخواهم بگویم داشتن این حجاب، یک ویژگی منحصر به خود من نیست. یعنی این گزینه، انتخاب خود من نبوده است.
وی افزود: میخواهم بگویم که اگر همانند خانمهای کردستان، در آن منطقه به دنیا میآمدم، حتما همیشه لباس کردی و متناسب با فرهنگ همانجا را داشتم؛ یا هر جای دیگری.
بهروز آذر در ادامه پاسخش گفت: حالا من در این خانواده به دنیا آمدم که همه خانم هایش، چادر داشتند. مادر من، خالههای من، مادربزرگ و ... همه چادری بودند. در من هم، این، به مرور شکل گرفت تا این که در مرحله رسیدن به آگاهی، آن را پس نزدم.
راضی به جریمه حجاب نیستم
وی با بیان این که بسیاری از بچه ها، حتی همین فرصت را هم نداشتهاند و محیطی برای تجربه کردن حجابی از جنس حجاب ما، برای آنها مهیا نبوده است، گفت: خب طبیعتا وقتی بخواهیم با اینها صحبت کنیم، باید قویترین و قابل درکترین استدلالها را بیان کنیم تا مجاب شوند. به هر حال تجربه زیستی آنها با من نوعی، کاملا متفاوت بوده و طبیعی است که برداشت هایشان و نگاههایشان نیزمتفاوت باشد.
این مقام مسئول گفت: آنها هر استدلالی را به راحتی نمیپذیرند و برای مجاب کردنشان باید استدلالهایی ملموس و متقن ارائه کرد.
بهروز آذر در پایان در پاسخ به این که آیا نسبت به جریمه کردن افراد در خصوص حجاب، رضایت دارید، گفت: اگر نظر من را می خواهید راضی نیستم کسی برای این مباحث جریمه شود.
خانم محترم نهاد قانون و جریمه ی نقض قانون برای جلوگیری از رد شدن افراد قانون شکن از خطوط قرمز ایجاد شده و قانون در ذات خودش به معنای زور و اجبار است و پوشش در همه جای دنیا قانونمند است بر اساس فرهنگ کشورها و با برهنگی برخورد بسیار شدید می شود نمونه اش برخورد با یک سلبریتی هالیوودی که در مراسم اسکار امسال ناگهان برهنه شد.
سریال توسیان را ببینید ۲ نکته کاملا مشخص است اول اینکه اینها فرهنگ ایرانی را دوست ندارند و در حال گسترش بی دینی به سبک سریالهای ترکی و حیازدایی در جامعه هستند.
نکته دوم "پول پرستی" این قشر است.
هنجار شکنی و تابو شکنی یکی از روش های جلب توجه و جذب مخاطب و کسب درآمد در صنعت نمایش هست و این سینمایی های بی فرهنگ و پول پرست از این روش برای ثروت اندوزی استفاده کرده
خانم معاون فرمودند: راضی به جریمه حجاب نیستم.
مهم نیست شما چه تفکری در باره حجاب یا سایر مسائل دارید شما در قوه مجریه کار می کنید وظیفه شما و بقیه اعصای دولت اجرای قوانین کشور است نه اینکه ایده های شخصی یا جمعی خودتان را به اجرای قوانین ارجح بدانید.
با عرض تاسف انتخاب کلمات این خانم به خوبی احساس واقعی ایشان و بی اعتقادی به حجاب را نشان می دهد. بعد اینها شده اند مسؤل فرهنگی در این کشور. انگار نه انگار که چادر حجاب اهل بیت است. آقای پزشکیان این چه وضعیه.
خانم بهروز آذر چوبی مردم مسلمان ما با غیرت هستن خانواده شهدا هستن و مردم باغیرت و مسلمان هستند لطف خدا هم باشد خداوند اختیار را به فرد داده تا خودش انتخاب کند و شما خودت انتخاب کرده ای پس تنها خدا نبوده و خدا این توفیق را داده و شما با اختیار حجاب را انتخاب کرده ای....در باره زبان زور هم باید گفت وقتی برخی ها فقط زبان زور را می فهمند و یا اجیر شده بیگانگان هستند دیگر زبان زور خواهد بود..... نه در ایران که حتی در کشورهای اروپایی هم... هم اختیار وجود دارد و هم زور و اجبار پس خواهشا طوری نگید که انگار فقط جمهوری اسلامی و یا مسئولان زور جبار را در کشور بکار می برند در فرانسه مهد آزادی حجاب ممنوع است هم زوط دارد وهم جریمه و هم محرومیت های اجتماعی و....