مدیران خودرو
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۹:۱۶
داغ کنيد+ ۰
مسئولان رژیم صهیونیستی که در میدان موفق به شکست نیروهای مقاومت فلسطین نشدند، مدعی هستند که باید حماس و غزه خلع سلاح شوند.
گانتز: باید غزه عاری از سلاح شود
به گزارش جهان نیوز،  «بنی گانتز» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه تاکید کرد که این رژیم باید از انتقال به مرحله دوم توافق آتش بس در غزه نهایت بهره‌برداری را کند و تمامی سلاح‌های حماس را از بین ببرد.
 
 این فرمانده صهیونیست همچنین مدعی شد: باید تمامی نیروهای حماس، هر تونل و منزلی تحت تعقیب قرار گیرند و این تضمین حاصل شود که آنچه در هفت اکتبر رخ داد دیگر تکرار نخواهد شد.
 
 صهیونیست‌ها که از ابتدای جنگ، بر طبل نابودی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین می‌کوبند پس از توافق آتش بس اذعان کردند که موفق به تحقق این هدف نشده‌اند.
 
این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که رسانه‌های اسرائیلی اخیرا از قدرت‌نمایی گردان‌های قسام، شاخه نظامی حماس و دیگر گروه‌های مقاومت و حضور پرشمار رزمندگان فلسطینی به هنگام مراسم تحویل اسرای صهیونیست در غزه ابراز شگفتی کردند.
 
شبکه 13 رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد: این همه نیرو از کجا آمده است؟ ارتش اسرائیل طی 14 ماه گذشته دقیقا چکار می‌کرده و چه دستاوردی در غزه به دست آورده است؟ آیا یوآو گالانت [وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی] از رفح به ما نگفت که تیپ رفح، خان‌یونس و شمال غزه نابود شده است و حماس از پای درآمده و قادر به کمر راست کردن نیست؟اینها سوالات دشواری است که باید پاسخی داشته باشد. 
 
خبرنگار رادیو ارتش اسرائیل هم تصریح کرد: صحنه آزادی اسرای اسرائیلی که امروز شنبه انجام شد، نمایش قدرت نظامی و سازماندهی حماس بود، آنها کاملا بر جمعیت تسلط داشتند و اگر بخواهند می‌دانند چگونه نظم و نظام را برقرار کنند.
 
گانتز نیز در همین زمینه می‌گوید که باید از این توافق آتش بس استفاده کنند تا بتوانند به حکومت حماس در غزه پایان دهند و این جنبش مقاومت را در نوار غزه خلع سلاح کنند.
 
 وی در عین حال مدعی شد که ما خواستار غزه عاری از سلاح هستیم و به همین دلیل باید حماس نیز خلع سلاح شود.
https://jahannews.com/vdcewp8oojh8z7i.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما