مدیران خودرو
يکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۲۳
داغ کنيد+ ۰
مجتبی مختاریان، رئیس دانشگاه صنعتی ارومیه، در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما، ضمن اشاره به درگیری بین یک دانشجو و راننده سرویس اتوبوس در بیرون از محوطه دانشگاه، اعلام کرد که پیگیر احقاق حق دانشجو هستند. وی همچنین در مصاحبه با ایرنا، از اخراج راننده خاطی از سوی شهرداری خبر داد و افزود که راننده جدیدی جایگزین خواهد شد.
آخرین جزئیات از ماجرای دانشگاه ارومیه
به گزارش جهان نیوز به نقل از ایرنا، در پی انتشار فیلم ضرب و شتم یک دانشجو توسط راننده سرویس اتوبوس دانشگاه صنعتی ارومیه، موجی از اعتراضات در میان دانشجویان این دانشگاه به راه افتاده است. گفته می‌شود این راننده سرویس پیش‌تر نیز رفتارهای نامناسبی داشته و پرونده‌ای در این خصوص برای وی گشوده شده بود.

واکنش رئیس دانشگاه صنعتی ارومیه

مجتبی مختاریان، رئیس دانشگاه صنعتی ارومیه ضمن اشاره به درگیری بین یک دانشجو و راننده سرویس اتوبوس در بیرون از محوطه دانشگاه، اعلام کرد که پیگیر احقاق حق دانشجو هستند. وی همچنین در مصاحبه با ایرنا، از اخراج راننده خاطی از سوی شهرداری خبر داد و افزود که راننده جدیدی جایگزین خواهد شد.

مختاریان همچنین تاکید کرد که هر دو راننده خاطی در این ماجرا از حوزه حمل و نقل دانشگاه اخراج شده‌اند و پیگیری قضایی و حقوقی این اتفاقات به بعد از جلسه اضطراری با شورای صنفی در روز شنبه موکول شده است.

ماجرای دانشگاه ارومیه

پیگیری قضایی و حقوقی ماجرا

رئیس دانشگاه صنعتی ارومیه با اشاره به قرارداد میان دانشگاه و شهرداری در خصوص سرویس اتوبوس حمل و نقل دانشجویان، تصریح کرد که پس از وقوع این حادثه، دانشگاه پیگیر حقوق دانشجوی آسیب‌دیده است و در صورت لزوم، از طریق دادگستری نیز موضوع را پیگیری خواهد کرد.

مختاریان ضمن محکوم کردن هرگونه ضرب و شتم علیه دانشجویان، این اتفاقات را خارج از عرف دانشگاهی دانست.
https://jahannews.com/vdcdsk0nfyt0f56.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما