مدیران خودرو
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۳۹
داغ کنيد+ ۱
کانال 12 رژیم اشغالگر قدس در گزارشی فاش کرده که نمایندگان پارلمان رژیم اسرائیل در جلسه محرمانه کمیته روابط خارجی و امنیت پارلمان، به استماع گزارشی نشسته اند که از سازماندهی و توانایی دو گروه مقاومت اصلی در غزه یعنی حماس و جهاد اسلامی حکایت داشته است. در گزارش مذکور تصریح شده که بین 20 تا 23 هزار رزمنده در قالب دو گروه مقاومت مذکور در بخش های مختلف نوار غزه حضور دارند. موضوعی که حیرت محافل صهیونیستی را به دنبال داشته است.
پالس‌های معنادار جدید از ناتوانی اسرائیل در مواجهه با مقاومت غزه
گروه بین الملل جهان نیوز: در روزهای گذشته شاهد مطرح شدن واقعیت های معناداری با محوریت روند تحولات نظامی در جنگ غزه و احیا قابل توجه قدرت گروه های مقاومت فلسطینی بوده ایم. موضوعی که حتی مقام های ارشد صهیونیست و البته تئوریسین های این رژیم را نیز به تعجب واداشته است.

به عنوان مثال، کانال 12 رژیم اشغالگر قدس در گزارشی فاش کرده که نمایندگان پارلمان رژیم اسرائیل در جلسه محرمانه کمیته روابط خارجی و امنیت پارلمان، به استماع گزارشی نشسته اند که از سازماندهی و توانایی دو گروه مقاومت اصلی در غزه یعنی حماس و جهاد اسلامی حکایت داشته است. در گزارش مذکور تصریح شده که بین 20 تا 23 هزار رزمنده در قالب دو گروه مقاومت مذکور در بخش های مختلف نوار غزه حضور دارند.

در واقع، این گزارش تاکید می کند که حماس و جهاد اسلامی فلسطین توانسته اند بیشتر از شهدای خود، اقدام به جذب نیرو کنند. موضوعی که تعجب اعضای کمیته روابط خارجی و امنیت پارلمان صهیونیست ها را به دنبال داشته است. در این رابطه فرمانده تیپ گعفاتی ارتش اسرائیل تصریح کرده که از هر دو نفر نیروی مقاومت که در جبالیا(در شمال نوار غزه) شهید می شوند، چهار فلسطینی جایگزین آن ها می شوند.

وبگاه عبری واللا نیز در گزارشی مبسوط تاکید کرده که فرماندهی مقاومت فلسطین به نحوی سازمان یافته و پیوسته با نیروهای میدانی خود در ارتباط است و البته که نیروهای تازه جذب شده به سازمان رزم این جریان نیز آموزشهای لازم را دریافت می کنند. مساله ای که سبب شده تا مقاومت فلسطین در جبهه های مختلف به ضربه‌زدن‌های خود به نیروهای اسرائیلی ادامه دهد. جالب اینکه روزنامه العربی جدید مدتی قبل تاکید کرده بود که حماس برای دومین مرتبه متوالی توانسته به نحوی گسترده ای اقدام به استخدام نیرو در نوار غزه کند. البته که یگان های عملیاتی که کار حفاظت از اسرای اسرائیلی را برعهده دارند نیز برخلاف ادعاهای صهیونیست‌ها، در ارتباط مستمر با فرماندهی حماس هستند.

این یعنی حماس همچنان سازوکارهای فرماندهی خود را حفظ کرده و از این طریق به نحوی سازمان یافته میدان‌های نبرد با اسرائیل را مدیریت می کند. ورای همه این ها، با گذشت بیش از یک سال از آغاز جنگ غزه، حماس و گروه های مقاومت فلسطینی، بار دیگر روند شلیک موشک به اهداف اسرائیلی را از سر گرفته اند.  

موضوعی که سبب شده تا شهرک های صهیونیست‌نشین اطراف نوار غزه و حتی قدس اشغالی هدف موشک های مقاومت فلسطین قرار گیرند. در عین حال، افزایش تلفات نظامیان صهیونیست در شمال نوار غزه و به طور خاص در جبالیا موجب شده تا به تازگی روزنامه عبری هارتض در گزارشی به این نکته اشاره کند که 8 نفر از اعضای پارلمان صهیونیست ها خواستار آن شده اند تا ارتش اسرائیل به کل منابع آب، غذا و سوخت در شمال نوار غزه را تخریب کند.

در عین حال، آن ها خواستار اخراج کامل ساکنان این مناطق از خانه و کاشانه‌شان هم شده اند. با این همه، یک سوال مهم و راهبردی همچنان سر جای خود است: علت ناتوانی ارتش رژیم اشغالگر قدس در نبردهای میدانی جنگ غزه چیست؟ به بیان ساده‌تر چرا صهیونیست ها نمی توانند به اهداف مطلوب خود در قالب جنگ غزه دست یابند؟ به نظر می رسد در پاسخ به این پرسش توجه به 3 نکته ضروری است.

یک: زیرساخت های قدرت‌سازِ مقاومت فلسطین همچنان پابرجاست
یکی از اصلی‌ترین مولفه های ناکامی ارتش رژیم اشغالگر قدس در دستیابی به اهدافش در نوار غزه این است که مقاومت فلسطین به نحوی چشمگیر توانسته همچنان از زیرساخت های قدرت‌سازِ خود در نوار غزه حراست کند. به عنوان مثال، به اذعان اغلب تحلیلگران و رسانه های صهیونیست، شبکه تونل های زیرزمینی جنبش حماس همچنان در کنترل این گروه است. این مساله سبب شده تا رزمندگان حماس در هر نقطه ای از میدان های نبرد حضور داشته باشند و بتوانند دشمن اسرائیلی را غافلگیر کنند.
جالب است که ژنرال اسحاق بریک از فرماندهان سابق ارتش اسرائیل با توحه به تسلط کامل حماس بر شبکه تونل‌های زیرزمینی اش تاکید کرده که حاکمیت اسرائیل بر نوار غزه یک دروغ بزرگ است و این حماس است که عرصه میدانی نبرد را کنترل می کند. جدای از این ها، حماس در حوزه تسلیحاتی نیز صرفا وارد کننده تسلیحات نبوده بلکه فناوری ساخت تسلیحات را هم به خوبی فراگرفته است.

در این چهارچوب، این جنبش اقدام به ایجاد کارگاه های مختلف تولید تسلیحات در اقصی نقاط نوار غزه کرده و رزمندگان خود را به خوبی از حیث تسلیحاتی تغذیه می کند. موضوعی که آن نیز به یک سرگیجه بزرگ برای ارتش اسرائیل تبدیل شده است.

دو: محبوبیت فراگیر ایده مقاومت در نوار غزه
یکی از بروندادهای عینی جنگ غزه، محبوب شدن بیش از پیش ایده مقاومت در میان فلسطینی‌ها و حتی دیگر ملت های عربی بوده است. بر اساس نتایج نظرسنجی های نهاد معتبر موسوم به "افکار سنجی عربی"، از زمان آغاز جنگ غزه تاکنون، ایده مقاومت نه تنها در نوار غزه، بلکه در کشورهای عربی نظیر اردن، مصر، تونس و مراکش، به نحو چشمگیری حامی پیدا کرده و البته که طیف های بیشتری از افکار عمومی عربی خواستار تقابل و جنگ مستقیم با صهیونیست ها هستند و دیگر به گزینه مذاکره و تعامل دیپلماتیک باور ندارند.

حال در نوار غزه ما شاهد یک مولفه مهمتر دیگر نیز هستیم و آن هم این است که مردم این منطقه به نحو قابل توجهی از جنایات صهیونیستها آسیب دیده اند و از انگیزه های جدی برای انتقام گرفتن از آنها برخوردارند. همین مساله یعنی اوج گیری فراگیر ایده مقاومت در نوار غزه و در عین حال، اقدامات حماس و دیگر گروه های مقاومت فلسطینی در فراهم کردن بسترهای این موضوع برای مردم فلسطین سبب شده تا جریان مقاومت در نوار غزه، همچمنان پویا و قدرتمند باشد.

موضوعی که به اذعان وب سایت عبری واللا، حتی تعجب مقام های نظامی و امنیتی اسرائیلی را نیز به دنبال داشته است.

سه: موقعیت متفاوت مقاومت فلسطین و صهیونیست ها در جنگ غزه
در نهایت باید گفت که موقعیت ملت و مقاومت فلسطین با صهیونیست ها در قالب جنگ غزه نیز به کل متفاوت است. مردم نوار غزه در حال دفاع از سرزمین خود در برابر تجاوزگری رژیم اشغالگر قدس هستند اما صهیونیست‌ها، متحاوز و اشغالگر هستند. درست به همین دلیل است که در شرایطی که جریان مقاومت در نوار غزه به نحو چشمگیری اقدام به عضوگیری در بحبوحه جنگ غزه و ترمیم خود می کند، ارتش اسرائیل با بحران های جدی از حیث کمبود نیروی انسانی رو به رو است.

موضوعی که بارها از سوی رسانه های صهیونیست نظیر یدیعوت آحارونوت و یا معاریو و هارتض، هدفِ افشاگری قرار گرفته است. به عنوان مثال، در جدیدترین مورد، رسانه های اسرائیلی فاش کرده اند که از بیش از 7 هزار یهودی حریدی که برای آن ها نامه فراخوان خدمت در ارتش اسرائیل ارسال شده، تنها 70 نفر خود را برای خدمت در ارتش رژیم اشغالگر قدس معرفی کرده اند!

در عین حال، داده های رسمی صهیونیست ها حاکی از این هستند که از زمان اجرایی شدن عملیات هفتم اکتبر در سال 2023 تاکنون، بیش از یک میلیون اسرائیلی از اراضی اشغالی فرار کرده اند. نکته قابل تامل اینکه در مناطق شمالی نوار غزه که هدف بمباران های سنگین صهیونیست ها است، هنوز ده ها هزار فلسطینی در خانه‌های خود به زندگی ادامه می دهند و جریان مقاومت نیز از صهیونیست ها تلفات می گیرد با این حال، در مناطق شمالی و جنوبی اراضی اشغالی که هم مرز با لبنان و نوار غزه هستند، صهیونیستها جرات بازگشت به خانه های خود در شهرک های فلسطین اشغالی را ندارند. همین مسائل به خوبی توضیح می دهند که چرا رژیم صهیونیستی قادر به شکست دادن مقاومت فلسطین در نوار غزه نیست.
https://jahannews.com/vdcfj0d11w6dyma.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما

....
از ترکیه و قطر و امارات تا عربستان و بحرین و دولت عراق و لبنان و سایر کشورهای اسلامی مشغول سفیدشویی تروریستهای به قدرت رسیده در سوریه هستند و یکی با سفر مقامات، دیگری با تحویل سیاسیون و نظامیان حکومت سابق سوریه و دیگری با وعده‌های کلان مالی برای بازسازی، مشغول خوش رقصی برای داعشی های به قدرت رسیده در سوریه هستند.