مسئولان و محافل برجسته صهیونیستی با اعلام اینکه اسرائیل باید دو ماه قبل و پیش از متحمل شدن این حجم از خسارات، با لبنان آتشبس میکرد، گفتند اسرائیل به هیچ یک از اهداف خود مقابل حزبالله نرسید و ساکنان شهرکهای شمالی قصد بازگشت ندارند.
به گزارش جهان نیوز به نقل از تسنیم، در ادامه انتقادات محافل و مسئولان صهیونیست از کابینه این رژیم به دلیل وضعیت آشفته شمال فلسطین اشغالی، حتی با وجود آتش بس، رسانههای عبری از ناامیدی و نگرانی شهرک نشینان درباره بازگشت به مناطق شمالی خبر دادند.
اسرائیلیها هنوز هم در مناطق شمالی احساس امنیت ندارند
«ایتان دیویدی» رئیس شورای شهرک مرگلیوت در شمال فلسطین اشغالی طی گفتگو با شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی، با ابراز نگرانی درباره وضعیت مناطق شمالی اعلام کرد که من کاملاً ناراضی و ناراحت هستم و به هیچ وجه بعد از آتش بس با لبنان احساس امنیت ندارم.
این مسئول صهیونیست افزود: ما خواستار یک منطقه حائل در جنوب لبنان بودیم؛ زیرا 18 سال زندگی در مکانی مجاور حزبالله را تجربه کردیم که اصلاً تجربه خوبی نبود.
«نعما سکولر» روزنامه نگار صهیونیست در مجله گلوبس در این زمینه گفت: هیچ جاده و یا زیر ساخت مناسبی در شمال اسرائیل (فلسطین اشغالی) وجود ندارد و نمیتوان وارد هیچ یک از شهرکها شد؛ چون همه آنها تخریب شدهاند. بنابراین سوال ما این است که اسرائیلیها چگونه میخواهند به مناطق شمالی برگردند؟
خلاصه توافق تسلیم مقابل حزبالله این است که اسرائیلیها به شمال برنمیگردند
«آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی و رئیس کنونی حزب «اسرائیل خانه ما» هم در این زمینه گفت: خلاصه توافقنامه تسلیم مقابل حزب الله تاکنون این بوده که بازگشت ساکنان شهرکهای شمالی اسرائیل (فلسطین اشغالی) اتفاق نیفتاده است.
وی افزود: این در حالی است که لبنانیها به جنوب این کشور برگشتهاند و به طور کلی باید باید بگوییم که اسرائیلیها یک رهبر دیگر نیاز دارند.
آتشبس باید 2 ماه قبل انجام میشد
«ایهود اولمرت» نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی هم که پیشتر تجربه تلخ شکست مقابل حزب الله را داشته است، گفت: توافق با لبنان دقیقاً همان توافق سال 2006 است. روشن است که این توافق، تنها راه ممکن بود و میتوانست در بیش از دو ماه قبل انجام شود و دست کم جان دهها نیروی ارتش اسرائیل را که کشته شدند، نجات میدادیم.
اولمرت تاکید کرد: ما حتی اگر بتوانیم در جنوب لبنان، منطقه حائل ایجاد کنیم و عمق این منطقه 40 کیلومتر هم باشد، باز هم حزب الله موشکهایی در اختیار دارد که از فواصل بیشتر میتواند اسرائیل را هدف قرار دهد.
از طرف دیگر رسانههای صهیونیستی با انتشار تصاویر بازگشت لبنانیها به جنوب این کشور، بعد از آتش بس، کابینه اسرائیل را مورد هجمه قرار دادند و از بازگشت شهرک نشینان به شمال فلسطین اشغالی ابراز ناامیدی کردند.
ژنرال «تال روسو» فرمانده سابق منطقه جنوبی ارتش رژیم صهیونیستی و ژنرال ذخیره ارتش این رژیم اعلام کرد که توافق با لبنان پر از شکافهاست.
این ژنرال صهیونیست افزود: روشن است که حضور یونیفل و ارتش لبنان در جنوب این کشور به هیچ وجه به معنای از بین بردن تواناییهای حزبالله نیست. از آن گذشته، ما هیچ اعتمادی به کابینه اسرائیل نداریم.
اسرائیل نمیتواند آسیبی به جایگاه حزبالله در لبنان بزند
«مائیر کوهن» عضو کنست رژیم صهیونیستی هم به نوبه خود اظهار داشت: هیچگونه طرح سیاسی که نشان دهد در آینده چه اتفاقی در لبنان رخ خواهد داد و نظام سیاسی این کشور چگونه خواهد بود، وجود ندارد. نیمی از سربازان ارتش لبنان شیعه هستند و بسیاری از آنها در روستاهای شیعه نشین این کشور زندگی میکنند و حامی حزب الله هستند.
«دیوید آزولای» رئیس شورای شهرک المطله هم گفت که اسرائیل در این جنگ پیروز نشد؛ بلکه شکست سنگینی خورد، زیرا اعضای حزب الله وارد شهرک کفرکلا در مرز لبنان و اسرائیل فلسطین اشغالی شدهاند.
شبکه 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی هم تصاویری را از بازگشت حامیان حزب الله به جنوب لبنان و شادی مردم این کشور به دنبال بازگشت آوارگان منتشر کرد و آن را بیانگر ناامیدی اسرائیلیها دانست.
ژنرال «ایال بن رئووین» فرمانده سابق منطقه شمالی ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد که مردم لبنان در نهایت به جنوب این کشور باز خواهند گشت و درخواست اسرائیل برای خالی نگه داشتن این منطقه غیر واقعی است.
اسرائیل قدرت خلع سلاح حزبالله را ندارد
روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت هم با اشاره به شکست اسرائیل در اهداف جنگی خود گزارش داد که حزب الله به جنگ ادامه داد و علی رغم ضربات سنگینی که متحمل شد، شکست نخورد.
این رسانه صهیونیستی افزود: توافق آتش بس با لبنان در عمل، اجرای گسترده قطعنامه 1701 است. بسیاری از اسرائیلیها قدرت نظامی اسرائیل را میبینند، اما نمیدانند چرا اسرائیل موفق نمیشود وضعیت جدیدی را به وجود بیاورد و به لبنان دیکته کند که حزب الله خلع سلاح شود و بنابراین اسرائیلیها در مناطق شمالی احساس امنیت داشته باشند.
در ادامه این گزارش آمده است: هر کسی که با شرایط لبنان آشنا باشد، میداند چیزهایی وجود دارد که با تانک، موشک و یا انفجار پیجرها نمیتوان به آن رسید.
یدیعوت آحارانوت در ادامه به عدم تمایل آوارگان صهیونیست برای بازگشت به شهرکهای شمالی اشاره و تاکید کرد: مشکل این است که بسیاری از آوارههای شمال به زندگی راحت در مناطق مرکزی عادت کردهاند و حاضر نیستند یک زندگی سخت را در شمال از سر بگیرند و ما نمیتوانیم مطمئن باشیم که آنها برمیگردند.
این رسانه عبری به نقل از مقامات صهیونیست در شمال فلسطین اشغالی گزارش داد که شماری از ساکنان شهرکهای شمالی نمیخواهند دیگر در فقر زندگی کنند و میخواهند در مناطق مرکزی بمانند.
«تامیر هایمن» رئیس اسبق شعبه اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی هم گفت که هیچ یک از اهداف ارتش اسرائیل در جنگ علیه لبنان محقق نشد، از جمله بازگرداندن ساکنان مناطق شمالی به خانههای خود.
این اظهارات مقامات صهیونیست بعد از آن بیان شد که شهرک نشینان اسرائیلی بعد از توافق آتش بس با لبنان هم نمیخواهند به مناطق شمالی فلسطین اشغالی برگردند و معتقدند توافق آتش بس، توافق شکست و تسلیم مقابل حزب الله بود. این در حالی است که ساکنان جنوب لبنان بلافاصله بعد از اعلام آتش بس و علی رغم تهدیدات ارتش صهیونیستی، شروع به بازگشت به مناطق خود کردند.