وزیر آموزش و پرورش ضمن تاکید بر اینکه باید باید تقویت محافل قرآنی و استفاده از نقش دانش آموزان در ترویج فرهنگ قرآنی را در دستور کار قرار دهیم، گفت: دروازه آشنایی با معارف قرآن حفظ قرآن است.
به گزارش جهان نیوز به نقل از میزان، آئین افتتاحیه هفته قرآن عترت و نماز با حضور علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش صبح روز شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ در مدرسه ماندگار البرز برگزار شد.
در این مراسم وزیر آموزش و پرورش با کارشناسان قرآن، عترت و نماز و مدیران مراکز دارالقرآن الکریم سراسر کشور به مناسبت گرامی داشت هفته قرآن و عترت و نماز بشکل برخط به گفتگو پرداخت.
وزیر آموزش و پرورش در این مراسم گفت: توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی از مهمترین برنامههای ماست از ابتدای سال ۲ جلسه شورای عالی نماز برگزار شد و حضور ما در این جلسات نشانگر اهمیت موضوع قرآن و نماز است.
وی افزود: نقشه کلانی ترسیم شده که سواد قرآنی دانش آموزان را ارتقا دهیم. ما نمیتوانیم قبول کنیم دانشآموزی قرآن خواندن بلد نباشد.
کاظمی تاکید کرد: در حوزه معارف نماز باید بسیار کار شود و به شبهات ذهن دانشآموزان پاسخ داده شود. ابزارهای کاربردی مانند هوش مصنوعی و بازیهای قرآنی را میتوانید برای آموزش مفاهیم قرآنی بکار بگیریم.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: مسابقات قرآنی مهم است و مسیری برای شناسایی و انس و الفت با قرآن محسوب میشود، اما آنچه ما به دنبال آن هستیم انس و الفت روزانه با قرآن است.
کاظمی ادامه داد: باید به سراغ مدارس و کلاسها برویم و تلاش کنیم در کلاسها دانش آموز با قرآن آمیخته شوند و معلمان از اثرات انس با قرآن سخن بگویند.
وی با بیان اینکه باید چهرههای قرآنی بین المللی تربیت کنیم، گفت: باید تقویت محافل قرآنی و استفاده از نقش دانش آموزان در ترویج فرهنگ قرآنی را در کلاسهای درس در دستور کار قرار دهیم.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آیهای از قرآن کریم تصریح کرد: سلامت و سعادت جامعه در انس با قرآن است و میوه آن صداقت، ایثار و. است.
کاظمی گفت: در توسعه فرهنگ قرآنی باید مسیر گفتمانسازی را طی کنیم. دروازه آشنایی با معارف قرآن حفظ قرآن است.
این مقام مسئول در نظام تعلیم و تربیت اظهار داشت: استعدادیابی توسط دارالقرآنها نیز موضوع مهمی است که مستلزم یک برنامه مهم و دقیق است.
کاظمی در خاتمه اظهاراتش گفت: از همه ایدهها و تفکراتی که باعث ارتقا و توسعه فرهنگ قرآنی دانش آموزان خواهد شد استقبال میکنیم.