مدیران خودرو
سه شنبه ۸ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۴۶
تعداد نظر۱
داغ کنيد+ ۰
مدیر دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه اعلام کرد که شمار شهدای جنایت صبحگاهی رژیم صهیونیستی در بیت‌لاهیا به ۹۳ نفر رسید.
جنایت فجیع صهیونیستها در شمال غزه
به گزارش جهان نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، شمار شهدای جنایت امروز رژیم صهیونیستی در بیت‌لاهیا و بمباران ساختمان مسکونی ۵ طبقه به ۹۳ نفر رسید و نزدیک ۴۰ نفر هنوز مفقود و در زیر آوارند. این را مدیر دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه اعلام کرد. 

رژیم صهیونیستی صبح امروز سه‌شنبه با هدف قرار دادن ساختمان ۵ طبقه متعلق به خانواده ابونصر در بیت‌لاهیا ده‌ها آواره فلسطینی را به خاک و خون کشید. اغلب ساکنان این ساختمان از بستگان و اقوام دور و نزدیک خانواده ابونصر بوده که از اردوگاه جبالیا و تل‌الزعتر به این ساختمان پناه آورده بودند. 

با انتشار تصاویر اولیه از محل این بمباران، مشخص شد که امکان هیچ‌گونه امدادرسانی به مجروحان و افرادی که در زیر آوار مانده‌اند وجود ندارد و به دلیل ویران شدن جاده‌ها، هیچ نیروی دفاع مدنی یا آمبولانسی نتوانسته بود خود را به این محل برساند. به همین دلیل مانند اغلب مکان‌هایی که در شمال نوار غزه هدف قرار می‌گیرد، مردم عادی حاضر در محل، تلاش کردند تا پیکر شهدا را از زیر آوار بیرون بکشند.

شاهدان عینی گزارش می‌دهند که پیکر‌های تکه‌تکه شده شهدای این جنایت در گوشه‌وکنار به چشم می‌خورد. مردم پس از پیدا کردن نشانه‌ای از هر شهید، با کمک یکدیگر در وسط خیابان، بر او کفن می‌پوشند و با ارابه به منطقه السوق منتقل می‌کنند تا دفن شوند. گفته می‌شود که دست‌کم ۲۵ کودک در این جنایت شهید شده‌اند. 

شمال نوار غزه، ۲۴ روز است که در چارچوب «طرح ژنرال‌ها»‌ی اسرائیل، تحت محاصره شدید قرار دارد و آب و مواد غذایی و دارویی وارد این منطقه نشده است.

از سوی دیگر، رساندن مجروحان این حمله به بیمارستان‌های شمال نوار غزه نیز عملاً هیچ فایده‌ای ندارد، زیرا هر سه بیمارستان کمال عدوان، اندونزی و العوده از مدار خدمت خارج شده‌اند.
https://jahannews.com/vdcji8ehauqeyhz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

رضايي ع ر
ننگ و نفرين ابدي بر رژيم خونريز و سفاك اسرائيل و همه حاميانش امريكا و اروپا