مدیران خودرو
دوشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۳۲
تعداد نظر۲۰
داغ کنيد+ ۲
خواص، از انگیزه شما برای حمایت از جماعت موردنظرتان جهت گرم کردن بازارتان اطلاع دارند، کاری نکنید که جزئیات آن را به اطلاع عموم برسانند.
روزنامه جمهوری اسلامی سید حسن خمینی را تهدید کرد
گروه سیاسی جهان نیوز: در پی سخنرانی سید حسن خمینی در جمع مهاجرین افغانستانی در مرقد امام راحل، روزنامه «جمهوری اسلامی» که جزو مریدان جدی هاشمی و حامیان سید حسن خمینی محسوب می‌شود در مطلبی قابل تامل که به عنوان سرمقاله این روزنامه منتشر شده، او را تهدید کرده که انگیزه پشت سر این کار را با مردم در میان می‌گذارد.

جمهوری اسلامی نوشته است: «چنین فردی چگونه به خود حق می‌دهد سخن حق هشداردهندگان درباره تهدیدهای اتباع غیرمجاز افغانستانی را دروغ بداند و در عین حال از انتساب خود به امام خمینی سخن بگوید؟ خواص، از انگیزه شما برای حمایت از جماعت موردنظرتان جهت گرم کردن بازارتان اطلاع دارند، کاری نکنید که جزئیات آن را به اطلاع عموم برسانند. پرونده تشریفاتی ساختن حرم امام ساده‌زیست، جهت درس گرفتن از روزگار برای شما کافی نیست؟!»
https://jahannews.com/vdcbfgb9arhbgwp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

از عملکرد آقای حسن خمینی راضی نیستیم ، اما روزنامه جمهوری اسلامی اشتباه کرده با این الفاظ بصورت عمومی تهدید می کند .
دلیل ، عوض شدن رویکرد اخیر ایشان و توجه به جبهه مقاومت است.
حسین
یک سری اقدامات مخفیانه علیه حجاب انجام میشود .
مشکل هم از ضدانقلاب نیست ، این افراد داخل کشور هستند
حالا قضیه چی هست؟
مازندرانی
وقتی نهادهادر حال اخراج اتباع هستند تجمیع آنان در مرقد امام خمینی و سخنرانی چی معنایی دارد؟
الان چرا هاشمی را وسط کشیدید؟
عبدالله مازیار
ایا درست است که در این شرایط جنگی که باید با اتحادوهمیاری مان دست در دست هم داده واز اختلاف پرهیز نماییم اینگونه به جان هم بیفتیم وهمدیگر را محکوم نماییم!!؟
سید حسن جدیدا خیلی انقلابی شده است. مبارکه. ان شاء الله مستمر این راه رو ادامه بدن
تغییر رویکرد حسن خمینی خوبه ولی من بهش خوشبین نیستم
به نظرم پشت پرده داره.. همون حرف مسیح مهاجری

یه چی میدونه میگه// بازار گرمی
افغان ها باید فورا اخراج بشن این خواسته ملت ایرانه ...!!!
اسدپور
خوب است کمی به عملکرد افغانیها فکر کنیم زمانی در جبهه های جنگ ایران وعراق حدود هزار شهید وزمانی در سوریه در جنگ با داعش اخراج انها درست نیست باید ساماندهی بشوند
افغان ها باید اخراج شوند
نواده ی روح الله،،،،،،سید حسن نصرالله ..
علی
اخراج مطلق آنها صحیح نیست باید ساماندهی بشوند.
سید
هر وقت که تفکر اینها به رهبر معظم انقلاب نزدیک می شود اطرافیانشان به آنها حمله ور می شوند
سلام عالی‌منافع‌ملی‌نبایدفدای‌اشخاص‌شود
اصلا روزنامه جمهوری اسلامی هم به کنار
حالا چه دلیلی داره از افاغنه دفاع کنه؟؟؟؟
مصطفی شوشتری
کاش کسانی که با اشتیاق از طرد افغان ها صحبت می کنند یک لحظه،فقط یک لحظه خودشان را جای آنها می گذاشتند،یک لحظه خودشان را جای آن دختربچه افغان که مدرسه حاضر به ثبت نام او نشده است،جای کسانی هر لحظه اضطراب اخراج خود و خانواده شان را تحمل می کنند...
احمد
متاسفانه هیچ نهاد نظارتی عکس‌العملی نشون نمیده
اتباع خارجی پایتخت
در کشورهای اروپایی اتباع خارجی اجازه سکونت در پایتخت را ندارند فقط در شهرستان های دورافتاده سکونت داده می شوند یک اتباع حداقل 10 سال تا 15 سال طول می کشد تا بتواند با هزار زحمت به پایتخت نقل مکان کند . اما در ایران به راحتی در پایتخت خانه پیدا می کنند فرزتدانشان به مدرسه می روند و غیره .