وی همچنین به چالشهای موجود در صنعت ابزار ایران اشاره کرد و گفت: "یکی از مهمترین عواملی که سبب شد آروا به تولید گرایش پیدا کند، این بود که صنعت ابزار در ایران امکان بومیسازی ابزارها را نداشت." مصلایی تأکید کرد که با راهاندازی این آزمایشگاه، آروا میتواند به تولید ابزارهای با کیفیت و مطابق با استانداردهای بینالمللی بپردازد.
مصلایی در ادامه به اهمیت این آزمایشگاه در ارتقای کیفیت محصولات اشاره کرد و گفت: " با این دستاورد میتوانیم صنعت ابزار را به معنای واقعی در ایران بومیسازی کنیم.
محصولات وارداتی آروا با استانداردهای بینالمللی همخوانی دارد و این استانداردها ایرانیزه شده بر همین اساس ما ۷۰ ماه گارانتی برای ابزارآلات آروا تعریف کردهایم.
این آزمایشگاه به عنوان یک مرکز مرجع در صنعت ابزار ایران، میتواند به تولیدکنندگان دیگر نیز خدمات ارائه دهد و به تست و ارزیابی ابزارآلات آنها بپردازد. مصلایی در این باره گفت: "ما پس از تولید برای ارتقای کیفیت محصولات، این آزمایشگاه را راهاندازی کردیم و حالا میتوانیم ابزارآلات دیگر واحدهای تولیدی را نیز تست کنیم."
وی همچنین به اشتغالزایی بیش از ۸۵۰ نفر در کارخانه آروا اشاره کرد و گفت: "این کارخانه در شهرک صنعتی شمس آباد فعال است و با راهاندازی این آزمایشگاه، میتوانیم به رشد و توسعه بیشتر این صنعت کمک کنیم." مصلایی در پایان تأکید کرد که آروا با تلاش و همت نیروهای متخصص داخلی و مشاوران خارجی، به دنبال تبدیل صنعت ابزار ایران به یکی از قطبهای تولید ابزار در جهان است.