شنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - 14 Sep 2024
 
۰
 
بلیط هواپیما
 
اینستاگرام جهان نیوز

توصیه‌ای برای سلامت قلب

يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۲۴
کد مطلب: 894930
متخصصان چینی می‌گویند افزایش ساعات خواب در روزهای آخر هفته می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.
توصیه‌ای برای سلامت قلب
به گزارش جهان نيوز به نقل از هلث دی، محققان در این مطالعه که به تازگی در نشست سالانه انجمن قلب و عروق اروپا در لندن ارائه شده است دریافتند شرکت‌کنندگانی که آخر هفته‌ها بیشترین ساعات خواب را داشتند، ۲۰ درصد کمتر از افرادی که کمترین ساعات خواب را داشتند به بیماری قلبی مبتلا شدند.

برای انجام این مطالعه محققان داده‌های نزدیک به ۹۱ هزار شرکت کننده در پروژه تحقیقاتی بلندمدت "انک اطلاعات پزشکی بریتانیا را برای ۱۴ سال تجزیه و تحلیل کردند. حدود ۲۲ درصد از شرکت کنندگان دچار کم خوابی بودند و کمتر از هفت ساعت در شب می‌خوابیدند.

پزشکان می‌گویند هنگام خواب، سیستم ایمنی بدن شما موادی مانند آنتی‌بادی‌ها و سیتوکین‌ها را تولید کرده و از این مواد برای مبارزه با مهاجمان خارجی مانند باکتری‌ها و ویروس‌ها استفاده می‌کند.

بنابراین کم خوابی مانع از تقویت سیستم ایمنی بدن شما می‌شود. اگر به اندازه کافی نخوابید، بدن شما ممکن است نتواند مهاجمان را دفع کند. همچنین ممکن است مدت زمان بیشتری طول بکشد تا پس از بیماری بهبود پیدا کنید.

کم خوابی مداوم همچنین می‌تواند منجر به تجمع هورمون‌های استرس از جمله کورتیزول، عدم تعادل در متابولیسم و افزایش التهاب شود. با گذشت زمان، این روند می‌تواند منجر به مشکلاتی از جمله چاقی، دیابت و بیماری قلبی شود.

علاوه بر این، کم خوابی می‌تواند ریتم طبیعی شبانه‌روزی بدن را مختل کند. این اختلال به نوبه خود بر تولید هورمون‌هایی که به تنظیم سطح قند خون کمک می‌کنند تأثیر می‌گذارد و خطر ابتلا به مقاومت انسولینی و سایر مشکلات قلبی عروقی را افزایش می‌دهد.

بنا به توصیه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC)، بزرگسالان (۱۸ تا ۶۴ ساله) به طور کامل به ۷ تا ۹ ساعت خواب در شبانه‌روز نیاز دارند.
https://jahannews.com/vdcaeynaw49noo1.k5k4.html
jahannews.com/vdcaeynaw49noo1.k5k4.html
 خرید بلیط هواپیما
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *

خیرات نان