مدیران خودرو
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۹:۱۱
داغ کنيد+ ۰
سرپرست وزارت خارجه در پی شهادت اسماعیل هنیه در پیامی نوشت: جمهوری اسلامی ایران این اقدام مجرمانه نفرت‌انگیز را به شدیدترین وجه ممکن محکوم نموده و بر حق خود برای پاسخ مناسب تأکید می‌نماید.
ایران بر حق خود برای پاسخ مناسب تأکید دارد
به گزارش جهان نیوز، «علی باقری» سرپرست وزارت خارجه کشورمان در پیامی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: ترور بزدلانه رهبر پرافتخار مقاومت فلسطین، اسماعیل هنیه، یار دیرین شهید قدس، سپهبد حاج قاسم سلیمانی، مردم و مقاومت قهرمان فلسطین، جهان اسلام و همه انسان‌های آزادی‌خواه را در مسیر پرعزت جهاد علیه اشغالگری و نسل کشی، مصمم‌تر خواهد ساخت.
 
وی ادامه داد: شهید هنیه، به عنوان یکی از رهبران ملت فلسطین و طلایه‌دار مبارزه مشروع برای احقاق حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین، مهمان رسمی مردم و دولت ایران در مراسم تحلیف رئیس جمهور منتخب ایرانیان بود و اقدام تروریستی مافیای تروریستی حاکم بر سرزمین اشغال شده فلسطین، نقض فاحش اصول و قواعد حقوق بین‌الملل، منشور ملل متحد و بی‌حرمتی به امنیت‌ ملی و تمامیت سرزمینی جمهوری اسلامی ایران است.
 
باقری تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران این اقدام مجرمانه نفرت‌انگیز را به شدیدترین وجه ممکن محکوم نموده و بر حق خود برای پاسخ مناسب تأکید می‌نماید.
 
سرپرست وزارت خارجه خاطرنشان کرد: شورای امنیت سازمان ملل باید به مسئولیت خود برای مقابله با تهدید صلح و امنیت بین‌المللی به واسطه اقدامات مستمر تروریستی و تجاوزکارانه رژیم اشغالگر اسرائیل عمل نماید.
https://jahannews.com/vdcaawna049no61.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما