مدیران خودرو
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۱۷
تعداد نظر۱
داغ کنيد+ ۰
ساترا در پیگیری شکایات ثبت شده در سامانه ساپرا اعلام کرد که در صورت تداوم تخلفات جوکر، مجوز فصل آینده صادر نمی‌شود و همچنین در اقدام دیگری نسبت به تبلیغ همجنس‌گرایی در برنامه «علی ضیاء» نیز به دادستانی تهران اعلام جرم کرد.
تذکر به «جوکر۲» و اعلام جرم علیه علی ضیاء
به گزارش جهان نیوز، چندی است نسبت به برخی از برنامه‌ها و سریال‌های نمایش‌خانگی انتقاداتی وارد شده که یکی از آنها «جوکر2» بود.

ساترا با اشاره به شکایات ثبت شده در سامانه ساپرا در خصوص برخی بخش‌های مجموعه «جوکر2» بیان کرد که این بخش‌ها مجوز انتشار نداشته و در صورت ادامه این روند برای فصل آینده سریال مجوز تولید صادر نمی‌شود.

این سازمان اعلام کرد: نظر به تماس‌های مردمی با سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) با موضوع انتقاد از برخی بخش‌های برنامه «جوکر2» به اطلاع می رساند برخی بخش‌های منتشر شده در برنامه «جوکر2» که بر خلاف فرهنگ اسلامی ایرانی و منافی عفت و حیای عمومی است، مورد تأیید ساترا نیست.
https://jahannews.com/vdcjhyeomuqehyz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مجید سرابی
قابل توجه صدا و سیما که این افراد را مشهور می کند و به این ها میدان و تریبون می دهد