مدیران خودرو
سه شنبه ۱۹ تير ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۱۹
داغ کنيد+ ۲
ما دولتِ یتیم هستیم، دولتی که موقع رفتن پدر نداشت و ما همه با هم بغضی را قورت دادیم که ۳۰ اردیبهشت توی گلوهامان گیر کرده بود.
به گزارش جهان نیوز، دکتر علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت سیزدهم پس از عکس یادگاری کابینه شهید رئیسی با رهبر معظم انقلاب دلنوشته‌ سوزناکی در صفحه خود منتشر کرد که خواهید خواند:

من هم مثل شما در زندگی عکس یادگاری زیاد گرفتم، عکسی‌هایی که در هر کدامشان زندگی کردم. در آن عکس‌ها آدم‌هایی زندگی می‌کنند که بخشی از جان ما را با خود به همراه دارند، آدم‌هایی که یک تکه از جان ما را به همراه خود می‌کشند و هروقت به این تصاویر نگاه می‌کنیم انعکاس لبخند یا برق اشکمان را توی شیشه قاب عکس می‌بینیم.

من اما عکسی که بیشتر از همه دوست داشتم آن عکسی بود که هیچ وقت نگرفتم، عکسی که می‌خواستم در روزگار پیری به عنوان سند خدمتم به دیوار اتاقم بزنم، عکسی که می‌خواستم به فرزندانم، به نوه‌هایم نشان بدهم و قصه مردی را تعریف کنم که در این عکس کنار من ایستاده و بگویم که روزی مردی بود که جز اخلاص نبود و افتخار داشتم که در کنار او ایستادم. مردی خستگی ناپذیر که یک عمر حسرتش را خواهیم خورد.

ما دولتِ یتیم هستیم، دولتی که موقع رفتن پدر نداشت و ما همه با هم بغضی را قورت دادیم که ۳۰ اردیبهشت توی گلوهامان گیر کرده بود.

حالا این قاب را با عکسی پر می‌کنیم که پدر ایتام شهدا در آن ایستاده است. شهید رئیسی عزیز ما را رها نکرد و ما این قاب بی‌نظیر را مدیون او هستیم، قابی که هیچ دولتی ندارد…

پی نوشت:

شهید رئیسی معمولا در حاشیه جلسات دولت چندین کار را هماهنگی یا پیگیری می‌کردند، برای همین سخت بود راضی شوند برای گرفتن عکس دسته جمعی… یکبار که راضی شدند، دکتر امیرعبداللهیان ماموریت خارج بود، گفتند حق نیست وقتی ایشان برای کار مملکت رفتند ما بدون ایشان عکس بگیریم.

حالا در عکس یادگاری دولت، جای هر دو خالیست…





فیلم
https://jahannews.com/vdcgnu97yak97x4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

داغ فراق رئیس جمهور شهید و مظلوم، تمامی ندارد.
روحش شاد و راهش پر رهرو باد.
سعید
تا روزی که زنده ام هر روز برای سیدابراهیم مظلوم گریه میکنم.
من با یادش زندگی میکنم
خداحافظ ای داغ بر دل نشسته
من هنوزم به یاد تو رئیس‌جمهور شهید و مظلومم اشک میریزم.
رحمت و رضوان الهی بر تو و یاران شهیدت باد ای از جان عزیزترم
آقای رئیسی رو اینطور میشناسم که انسان مومن و بااخلاص و باصفا و پُرکار و مردمی و خدتمتگذار و انقلابی واقعی پیرو خط امام(ره) و رهبری بود‌.
ولی شرایط دولتی که تحویل گرفت و حجم مشکلات و تورم بالا بود.