رهبر انصارالله یمن ضمن انتقاد از حمایتهای مداوم آمریکا از جنایات صهیونیستها، شکست 6 روزه اعراب در برابر اسرائیل را با پیروزی مقاومت فلسطین، به مقایسه نشست و تأکید کرد که مقاومت با سلاح اندک، پیروزی بزرگی به دست آورده است.
به گزارش جهان نيوز، «سید عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر معنوی انقلاب یمن و جنبش انصارالله امروز پنجشنبه، در یک سخنرانی، از 244 روز حمله مداوم رژیم صهیونیستی به مردم غزه انتقاد کرد و گفت: فقط در هفته جاری، ماشین کشتار اسرائیل، 2100 شهید و زخمی در غزه بر جای گذاشته است.
الحوثی با اشاره به اینکه در کنار این حملات، فعالیتهای اشغالگرانه صهیونیستها و روند شهرکسازیهای آنان نیز ادامه دارد، افزود: «چهارشنبه سالگرد جنگ شش روزه (جنگ 1967 اسرائیل با چهار کشور عربی) بود که در جریان آن، اسرائیل، الاقصی و باقیمانده کرانه باختری را اشغال کرد. در آن روز، دشمن، علیه چهار کشور فلسطین، اردن، مصر و سوریه اعلام جنگ کرد.
رهبر انصارالله ادامه داد: دشمن در آن زمان، طی شش روز، 70 کیلومتر از اراضی عربی را اشغال کرد؛ مساحتی بالغ بر سه برابر مساحتی که در سال 1948 اشغال کرده بود. اسرائیل در آن جنگ، هزاران نفر از عربها را به شهادت رساند، صدها هزار فلسطینی و 100 هزار سوری را از ارتفاعات اشغالی جولان آواره کرد.
وی آن جنگ را با جنگ این روزهای نیروهای مقاومت فلسطین با اسرائیل مقایسه کرد و گفت: وقتی بین این دو جنگ مقایسه میکنیم، میبینیم که اسرائیل عملا هیچ پیروزی در غزه به دست نیاورده است.
از زمان انتفاضه، تا خروج خفتبار ارتش اسرائیل از لبنان در سال 2000 تا سال 2006، عملیات سیف القدس و سایر جنگها، اسرائیل ذلیلانه شکست خورده است.
رهبر انصارالله، جنگ شش روزه را مثال واقعی طمع اسرائیل به اراضی کشورهای عربی دانست و تصریح کرد: ارتشهای عربی در آن زمان، صدها جنگنده، هزاران تانک و خودروی زرهی و صدها هزار سرباز در اختیار داشتند، ولی فقط شش روز مقاومت کردند.
مقاومت فلسطین اما با سلاحهای سبک و نیمه سنگین و چند موشک، این شکست را به دشمن اسرائیلی تحمیل کرده است.الحوثی ضمن انتقاد از نقش مشارکتی آمریکا در جریان تجاوزات صهیونیستها، خاطر نشان کرد: آمریکایی که در شعارهای خود مدعی احترام به دستگاه قضا است، امروز به دنبال مجازات دادگاه لاهه و قضات حاضر در آن است. آمریکا در تلاش است تا با هر چیزی که در راستای فشار بر دشمن اسرائیلی وحمایت از ملت فلسطین است، مقابله کند.
هدف طرح آمریکا، حمایت سیاسی بیشتر از اسرائیل است، نه پایان جنگ غزهوی با بیان اینکه آمریکا طرحی را در ابعاد سیاسی، برای حمایت از اسرائیل ارائه کرده، افزود: «در این طرح، پایان جنگ علیه غزه محقق نمیشود، نظامیان اسرائیلی از غزه خارج نمیشوند، و هیچ کمکی وارد این منطقه نمیشود.
طرح آمریکا با توافق تبادل اسرای کامل و فراگیر، بسیار فاصله دارد. هدف از این طرح، صرفا حمایت سیاسی بیشتر از اسرائیل برای جلوگیری از انزوای هر چه بیشتر این رژیم است.
وی با اشاره به اعتراف صهیونیستها به کارآمدی حملات حزب الله، تصریح کرد: نیروهای مسلح ما بامداد امروز با مقاومت اسلامی عراق، عملیات مشترکی را علیه بندر حیفا انجام دادند. عملیاتهای مشترک، نشانگر الگویی از همکاری بین مسلمانان در راستای جهاد فی سبیل الله است. این عملات در مرحله چهارم تنش در برابر اسرائیل، تأثیر زیادی خواهد داشت.
الحوثی: حملات به ناو آمریکایی آیزنهاور، موفقیتآمیز بودرهبر انصارالله درباره آخرین آمار از حملات ضد اسرائیلی یمن هم گفت: در این هفته، 11 عملیات در دریاهای سرخ و عرب و اقیانوس هند انجام دادیم. عملیاتهای هفته جاری، با 36 موشک بالستیک و پهپاد صورت گرفت. رونمایی از سامانه موشکی فلسطین هم از تحولات مهم این هفته بود. موشک فلسطین متناسب با نیازهای مرحله چهارم عملیاتهای ضد اسرائیلی ساخته شده است.
وی با اشاره به اینکه در این بازه زمانی، نیروهای یمن هشت کشتی متعلق به آمریکا را هدف قرار دادهاند، عنوان کرد: حمله به ناو هواپیمابر آمریکایی آیزنهاور که طی 24 ساعت، در شمال دریای سرخ، دو بار هدف قرار گرفت، از مهمترین عملیاتهای هفته جاری بود. این ناو با هفت موشک و چهار پهپاد هدف قرار گرفت. پس از این حملات، ناور مذکور به سمت شمال دریای سرخ عقبنشینی کرد تا بار دیگر مورد حمله قرار نگیرد. این ناو ابتدا در فاصله 400 کیلومتری مرزهای ساحلی یمن قرار داشت و پس از حمله نخست به 880 کیلومتری شمال غرب جده عقبنشینی کرد.
الحوثی حمله به ناو آمریکا را موفق ارزیابی کرد و در پایان گفت: پس از این حملات، ناو آیزنهاور دو روز متوقف شده بود. این عملیات، تأثیر زیادی در فرار و تغییر مسیر آن داشت. زمانی که کشتیهای آمریکایی هدف قرار میگیرند، یا تغییر مسیر میدهند یا فرار میکنند. آمریکا اما تلاش کرد این حمله را انکار کند؛ البته علت این است که در برابر ملت خود نمیخواهد شکست خورده به نظر برسد و اقتدارش از بین برود. آمریکا میکوشد همچنان نفوذ و اقتدار خود را در برابر کشورهای منطقه حفظ کند، ولی عملیاتهای ما، این نفوذ را تحت تأثیر قرار میدهد. به هر حال، هر زمان که فرصت فراهم شود، ناو آیزنهاور، یکی از هدفهای حملات نیروهای مسلح ما خواهد بود».