مدیران خودرو
سه شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۵۰
داغ کنيد+ ۰
معاون سیاسی قوه قضائیه با بیان اینکه دیگر استخدام بدون ضابطه در کشور نداریم، گفت: استخدام در دستگاه‌های دولتی بدون شرکت در آزمون امکان ندارد و سازمان استخدامی فوق العاده سختگیری می‌کند.
دیگر استخدام بدون ضابطه در کشور نداریم
به گزارش جهان نیوز، ناصر سراج در گفت‌وگو با تسنیم در پاسخ به این سئوال که پرونده فساد فوتبال چند متهم دارد و با توجه به اینکه برخی مسئولان فدراسیون متهم این پرونده هستند آیا امکان دارد پرونده برای بررسی به تهران منتقل شود، اظهار داشت: حوزه ماموریت یا محل وقوع بزه هر کجا باشد، آن دادسرا و دادگاه بررسی می‌کند و نزدیک‌ترین حوزه قضایی به وحل وقوع برخورد می‌کند.

وی همچنین در پاسخ به استخدام‌های بدون ضابطه نیز افزود: استخدام در دستگاه‌های دولتی بدون شرکت در آزمون امکان ندارد و سازمان استخدامی فوق العاده سختگیری می‌کند، ولی شرکتی امکانش وجود دارد، اما برای استخدام رسمی باید در آزمون شرکت کرد.
https://jahannews.com/vdcjiyeoauqeoxz.fsfu.html
# تگ ها
نام شما
آدرس ايميل شما