مدیران خودرو
چهارشنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۸
تعداد نظر۱۱۱
داغ کنيد+ ۲
ما باید شرایط را برای اقلیت حاکم تنگ کنیم. منظور من این نیست که ما مبارزه مدنی کنیم، منظورم این است که این‌ها راحت نباشند.
این جماعتی که الان در مجلس و دولت حاکمند، سوابق و ریشه‌های آن‌چنانی ندارند!/ باید شرایط را برایشان تنگ کنیم/ برای انتخابات خبرگان حساب‌شده من را رد کردند/ نباید امیدمان را از دست بدهیم
به گزارش جهان نیوز، حسن روحانی در دیدار اعضای تحریریه روزنامه اعتماد، درباره برنامه سیاسی خود پس از ردصلاحیت در انتخابات مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: من برای شرکت در انتخابات خیلی با دوستان مشورت کردم؛ با دوستانی که در جناح اصلاحات هستند یا در جبهه اعتدال‌اند و حتی اصولگرایان معتدل مشورت کردم. عده‌ای مخالف ثبت‌نام من بودند، استدلالشان هم این بود که می‌گفتند اگر ثبت‌نام کنید شورای نگهبان شما را رد می‌کند؛ بنابراین خاصیتی ندارد. بعضی هم موضع تندی داشتند و می‌گفتند ثبت‌نام شما نوعی مشروعیت دادن به این نوع انتخابات است؛ یعنی با این کار می‌گویید ما این انتخابات را قبول داریم. همه اشکالاتی که آن‌ها می‌گفتند از این جهت که قواعد انتخابات مراعات نمی‌شود، نظارت استصوابی مشکلات خودش را دارد و… من هم قبول داشتم، به آن‌ها می‌گفتم من صد درصد حرف‌هایتان را قبول دارم؛ ولی چه کار کنیم؟ ما می‌توانیم خودمان را کنار بکشیم یعنی بگوییم حالا چون نمی‌شود کاری کرد، ما هم رها کنیم، به ما چه ربطی دارد، بروند هر کاری می‌خواهند بکنند؟ اما آیا واقعاً از لحاظ وظایف ملی و انقلابی و دینی می‌شود نسبت به آینده کشور بی‌تفاوت باشیم یا رها کنیم؟ یا باید وارد شویم و فعال باشیم؟ خب وقتی به صحنه می‌آییم شاید رد کنند، شاید رد نکنند؛ اما باید در صحنه سیاسی حضور داشته باشیم.
 
این جماعتی که الان در مجلس و دولت حاکم‌اند، سوابق و ریشه‌های آن‌چنانی ندارند. بسیاری از آن‌ها اصلاً در انقلاب حضور نداشته‌اند، بسیاری از آن‌ها حتی در جنگ هم نبوده‌اند. روند تصمیم‌گیری‌های امروز آن‌ها را هم که می‌بینیم. خب آیا ما می‌توانیم کشور را بدهیم در اختیار یک اقلیت؟
 
گاهی گروهی بر سر کار می‌آید که از نظر فکری با ما مخالف است ولی اکثریت جامعه قبولش دارد. اصلاً معنای دموکراسی همین است، یعنی گروهی که می‌تواند رأی اکثریت را جذب کند، آن‌ها باید حاکم شوند. اما جماعت حاکم اکثریت نیستند، منتها قدرت فراوانی در اختیار این‌هاست و هر کاری می‌توانند بکنند. راحت‌ترین کار این است که فرد سکوت کند، برود کنار، دخالت نکند، اما شرایط کشور به گونه‌ای نیست که ما سکوت کنیم. ممکن است همه حرف‌هایی که می‌خواهیم بزنیم را نتوانیم بگوییم، یا اصلاً مصلحت به گفتن نباشد، ولی نمی‌شود سکوت مطلق کرد.
 
ما باید شرایط را برای اقلیت حاکم تنگ کنیم. منظور من این نیست که ما مبارزه مدنی کنیم، منظورم این است که این‌ها راحت نباشند و فکر نکنند هر طور عمل می‌کنند، همه باید ساکت باشند. ما لااقل حرف‌مان را بزنیم، نقد کنیم. همان کاری که شما در روزنامه می‌کنید. شما هم به هر حال محدودیت دارید اما در عین حال سکوت نمی‌کنید. تا جایی که می‌توانید و می‌شود حرف می‌زنید و می‌نویسید. مردمی که روزنامه شما را می‌خوانند می‌فهمند که شما می‌خواهید هفتاد درصد نقد کنید، اما نمی‌گذارند، بنابراین همین ده درصد هم برایشان غنیمت است. من معتقد نیستم این اقلیت در کشور همیشه پایدار هستند. شرایط هم همیشه این‌طور نمی‌ماند.
 
وقتی سال ۸۴ احمدی‌نژاد روی کار آمد، من خبر دارم از حرف‌هایی که چهره‌های تندِ آن جناح می‌زدند؛ می‌گفتند آنچه دست ما آمده دیگر نمی‌گذاریم از دست‌مان برود؛ به هیچ قیمتی. حالا ۸۸ مسائل خاص خودش را دارد و من نمی‌خواهم وارد آن شوم. وقتی به انتخابات ۹۲ رسیدیم من که می‌خواستم کاندیدا شوم خیلی از دوستان که با آن‌ها مشورت می‌کردم به من می‌گفتند برای چه می‌خواهید کاندیدا شوید، اصلاً انتخاباتی در کار نیست، مگر شما نمی‌دانید چه کسی باید رئیس‌جمهور شود؟ می‌گفتم من خبر دارم چه کسی را می‌خواهند رئیس‌جمهور کنند اما من می‌خواهم نگذارم او بشود و اصلاً می‌خواهم به همین دلیل به صحنه بیایم. گفتند نمی‌توانید، گفتم اگر نتوانستم که هیچ، دیگر تکلیف از من ساقط است. بعد دیدیم صحنه عوض شد و نتیجه را هم دیدیم.
 
بعد از انتخابات ۹۲ در جلساتشان گفتند محال است بگذاریم دور بعد فلانی رئیس‌جمهور شود. این‌قدر مصمم بودند که دوستان به من گفتند شما را حتماً ردصلاحیت می‌کنند، پس کسی را داشته باشیم که اگر شما را ردصلاحیت کردند او حداقل در صحنه باشد، لذا آقای جهانگیری کاندیدا شد.
 
۹۶ هم به هر حال انتخابات خیلی سختی بود. شما نگاه می‌کردید که همه با همه قوا به صحنه آمدند؛ ولی موفق نشدند. در ۹۶ یک هفته بعد از انتخابات گفتند ما اشتباه کردیم، باید روحانی را رد می‌کردیم. آن‌ها فکر می‌کردند می‌توانند مانع انتخاب من شوند.
 
همه این دوره‌ها را گذراندیم. به همین دلیل است که فکر می‌کنم ما نباید امیدمان را از دست بدهیم، باید در صحنه بمانیم، خیلی سخت است ولی من اصلا ناامید نیستم. به نظرم در انتخابات خبرگان هم حساب‌شده من را رد کردند. محاسباتی کردند، چون من خبر دارم چه گفته‌اند. ضمن اینکه یک نظرسنجی کردند که برایشان تکان‌دهنده بود. یک دستگاه دولتی در یک نظرسنجی در استان تهران سؤال کرده بود که اگر روحانی صلاحیتش تأیید شود به او رأی می‌دهید یا به فهرست مقابل. بگذریم که اصلاً مبنای سؤال و نظرسنجی‌شان هم درست نبود. نتایج این نظرسنجی آن‌ها را خیلی به هم ریخت؛ در آن نظرسنجی اکثریت بالایی گفته بودند ما به روحانی رأی می‌دهیم و تعداد زیادی گفته بودند اصلاً رأی نمی‌دهیم. این خیلی آن‌ها را عصبی کرده بود. آن‌ها محاسبه کردند که اگر من را تأیید کنند من یک طرف خواهم بود و لیست شانزده نفره آن‌ها در تهران طرف دیگر. من می‌دانستم نتیجه انتخابات چه خواهد بود. محاسباتی که ما کرده بودیم، برای من روشن بود. بنابراین ما با همه قدرت و امید باید در صحنه باشیم. باید آمادگی برخورد ضربات سنگین هم داشته باشیم. دنیای سیاست همین است.
https://jahannews.com/vdcg7397uak9uw4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

زرشک، حالم بهم می خوره وقتی می بینم یک کسی مملکت شخم زد و رفت و هشت سال مردم علاف این آقا بودند برو سابقه افتضاح بعضی از وزراتو بخون
....
محمد
درود بر روحانی
....
سنگ پای قزوین جلوی اینها کم میاره....
جانا سخن از دل ما می گویی
اینی که گفته یک اقلیت سر کار هستند درست میگه، چون از سال ۶۸ با دولت هاشمی چنان قبلیه گرایی و هزار دستان سلطان خواهی در سه دولت ۲۴ ساله کارگزار، اصلاح و شبه اعتدال بوجود آوردند که واقعا بدنه دستگاه های اجرایی کشور رو هم نیروهای خنثی یا حتی موضوع دار نسبت به انقلاب و نظام کادرسازی کردند
ع ش
برادر 8سال دولت موسوی را هم به 24 باید اضافه می کردی که دست همین جماعت بود
یک موی گندیده انقلابی های جنگ ندیده می ارزه به صدر تا ذیل زندان رفته ها و جنگ دیده های پشیمان و خسته و دنیا طلب که حاضرند تمام منافع ملی را قربانی هوس های ناشی از چپ شدنشان کنند!
روت میشه بگی شخم .......تو این مملکت زندگی نمیکنی؟ کی شخم زد با دلار ۶۵ تومن؟
خسارت محض
در دولت روحانی دلار 3 هزار تومانی 30 هزار تومان شد.
یعنی 7 برابر شد!!!!!!!!
در دولت قبل قیمت ارز و سکه و مسکن و خودرو 10 برابر شد.
رئیس جمهوری که صبح جمعه از اخبار مملکت مطلع می شد چی میشه گفت
آفرین
جناب فریدون حالا فهمیدی کی زبان دنیا را بلده و کی هشت سال با زبان الکن با دشمنانش حرف زده ؟همین را حواب بدهید بقیه مسائل باشد بعدا با هم گفتگو میکنیم .
علی
وقتی یک کارگزار خاطی محاکمه نشود علاوه بر ایجاد دلسردی در مردم باید هر چند روزی منتظر حرف ها و کارهای اعصاب خردکن و تنش زای آنها هم بود !
صحیح است. مرحبا
کی مردم از دست تو راحت میشن؟
خدایا از حسن روحانی نگذر
خدایا جان ما را از این جماعت اصلاح طلب آزاد کن .
بقولی خودت ، برادرت ، همفکرانت ، پدر مردم و مملکت را در آوردید . بورس ، واکسن کرونا ، بلوای افزایش قیمت بنزین . بتون ریزی اراک . هفت تپه . هپکو . ماشین سازی تبریز . کشت و صنعت دشت مغان و .............. مثنوی هفتاد من کاغذ ، باز هم خودتو برحق می دونی ؟ قدرت اینقدر ارزش داره ؟ کی میخوای بخودت بیای ؟ شرح حال و سوابق و عملکرد های شهید بهشتی رو مطالعه کن و خودتو با اون بزرگوار مقایسه کن !
...
یکی از این موارد را اگر در یک کشور متمدن رئیس جمهورشان داشت یا حبس ابد بود یا اعدام
رو که نیست
سید
خجالت بکش
ایکاش شورای نگهبان اجازه میداد در انتخابات شرکت کنه تا مردم مثل علی مطهری ، نوبخت و ،،، بیرون می انداختنش تا اینقدر منم ، منم ، بلدم ، بلدم نکنه !
تو بهتر میدونی یا شورای نگهبان
آب برین
آقای روحانی مگر شمانبودید که در مقابل شهید چمران پروژه انحلال ارتش را دنبال کردید که امام جلوی این طرح شوم ایستاد.شما نبودید که با سران فتنه مثل خاتمی هم آغوشی داشتید .می‌خوام بگم که شما مالی نیستید از حالا بروید وبا موسوی و کروبی یار دبستانی تشکیل بدهید
سنگ پا بفروشی خیلی بهتره
امیر
اگر برخوردی محکم انجام نگیرد باید منتظر بمانیم تا تند بشه؟!
برای ملت ونمایندگان منتخبشان خط ونشان میکشد؟!!!!!!خخخخ انگار خودشان ناجی معیشت مردم بودند که حالا این حرفها رو می زنند بابا یادمون نرفته و نمی ره... به خانه نشینی سلام کن
شمایی که به سیر قانونی انتخابات ایراد میگیری بر همین منوال هشت سال رئیس جمهور بودی و پدر ملک و مملکت رو در آوردی ! حال چون باب میلت نیست همه چیز مشکل دار شد ؟
روحانی با«بی ریشه» خواندن نمایندگان منتخب ملت دوباره توهین به شعورمردمراازسرگرفته!!این فردبارهامردم رابه «ترسو،بزدل،بی سوادو....»به جهنم حواله داد!بازخواست او می تواند مفید باشد
آفرين بردقت شمادوست عزيز.
همان بهتر بری در جمع سرمایه های اصلی نتانیابو در ایران خرده فرمایش ایراد کنی ! همین اولین و بهترین دلیل رد صلاحیت توست !
سازوکارهای انتخابات مثل شورای نگهبان و....هم مراجع قانونی این نظامند!وازشمابیشترمورداعتمادند!!راست می گی علل ردصلاحیتت روعلنی کن! زود باش
دوباره مجلس ودولت توسط روحانی بعنوان منتخب مردم «بدون ریشه آنچنانی»!!!معرفی شدند! بادودست هزاررای بالاتررئیس جمهورشد!دولت ومجلس هم هماهنگ بودندواصلاحاتی هاهم دولت روحانی رو«رحم اجاره ای خود»خوانده بودند!!!چه کاری به نفع مردم کردندکه اینقدرمدعی هستند؟؟
بابا چه رویی داره !!! وقتی که باز خواست نشه حتما طلبکار خواهد شد،، خدا پدر شورای نگهبان را بیامرزد
باز هم توهین ؟!!
اقای فریدون نتیجه وضعیت اقایان نوبخت ،مطهری،باهنر و۰۰۰۰ در انتخابات دلیل روشن بر ادعای شماست
100 افرین
محمد
اگر تایید صلاحیت هم می‌شدی رای نمیاوردی مردم را چی فرض کردی
جناب روحانی .یادت نرفته که برادر جنابعالی برادر معاونتان چه بلایی سر مملکت اورد پس بهتره سکوت کنی
میگم چرا بازار سنگ پا کساده!؟
نادر
کجاست دادستانی که رائفی پور را بخاطر اظهار نظر درباره سکه گرفتن یک نماینده احضار کرد؟!؟؟!

حالا این آقا که کل نظام را زیر سوال برد چرا کسی احضارش نمیکند برای ادعاهاش؟
شما که ریشه دار هستید چه گلی به‌ سر این مردم زدید ؟ گل صبح جمعه
!!
مماشات نظام الان این فرد رو به این حرفها رسونده که طلبکار هم هست بابا هنوز یادمون نرفته چه کارهایی که باید می کردی و نکردیو.... !!
اینکه میگید:«ما باید شرایط را برای اقلیت حاکم تنگ کنیم»
معلوم میشه که شما تشنه قدرت و ریاست هستید نه تشنه خدمت!!!!!!!
اگر هم واقعا قصد خدمتگزاری دارید، خب کارنامه ۸ سال شما که اقتصاد مملکت را ۸ سال به برجام گره زدید و گرانی بنزین را صبح جمعه فهمیدید، کارنامه مردود و مطروده و شک نکنید که اگر کاندید بشید، بخاطر همین کارنامه هم قطعا رد صلاحیت میشید. این ملت از یک سوراخ، دوبار گزیده نمی شه «فَمَنْ یَعْمَلْ مِثْقالَ ذَرَّة خَیْراً یَرَهُ
وَ مَنْ یَعْمَلْ مِثْقالَ ذَرَّة شَرّاً یَرَهُ»
مهدی
عملکرد فاجعه بار دولت و مجلس قبل مردمو ناامید و مایوس کرد بانیان وضع موجود اگر سکوت کنند شایسته ترند.
بانیان وضع موجود
این جریانی که الان در دولت حاکم هستن انقلابی هستن و غربگرا نیستن.
رای 2/4 میلیونی همتی نشان داد که چه جریانی در اقلیت است.
سعید
پررویی نجومی !
برجام خسارت محض
حسن روحانی حرفهایی که زدی غیر از این بود ؛ آمریکا و اسرائیل و غربیها و دشمنان ما هم تا حالا نزده بود پس احسن به شورای نگهبان که تو را ردصلاحیت کرده است
اشتهای زیادی هنوز برای قدرت داره
نجفی
صرفا مسئله اشتهای قدرت نیست بلکه ترس خارج بودن از گود قدرت هم هست
حمید
از این جماعت اعلام برائت می کنیم
حمید
لطفا تصویر بتن ریزی قلب رئاکتور هست ای را به این فرد نشان دهید .
شما اگه کاربلد بودی و می خواستی کاری برا این مردم بکنی تو همان ۸ سال کرده بودید . دست از سر مردم بردارید .
محمد
کسی این حرفها بزنه که سابقه درخشانی در خدمت داشته باشه نه شما و دولت شما
محمد ایوب
اینها که اقلیت هستند
به خدا پناه می‌بریم از دست اینها
خداازت نگذره
خوبه والله این وضعیتو و ایسن همه ادعا !!!>
سربانی وضعیت موجود مردم حالا مدعی هم هست
لباس پیامبر را از تنت بیرون بیار
مردی که همیشه از زبان مردم حرف میزد نه یک نفر. زنده باشن
البته زنده باشن که به موقع محاکمه شوند و به سزای اعمال شون در به نابودی کشوندن کشور برسند
قوه قضائیه که با تو امثال تو کاری نکرد
ای مرجع قضایی / اقدام انقلابی
نجفی
وهمچنین از دادگاه ویژه روحانیت نیز درخواست ورود به این امر را داریم
اگه برخورد شده بود امروز مثل طلبکارها حرف نمیزد.
سام
حسن روحانی دست پازدنت برای چیه
نجفی
شما میدونی بگو
سعید
بله تا وقتی که این جماعت پررو محاکمه نشوند باید برای دولت و مجلس و حاکمیت خط و نشان بکشند قوه قضاییه کجا هست???
در تعجبم هر کس دیگر این حرفها را می‌زد تا حالا رفته بودند چرا اینو دستگیرش نمیکنند
نو بخت که ۸ سال در دولت تو بود ۱۷ هزار رای اورد -بسه دیگه
تو اون ۸سال از بس روی صندلی نشست و علی برکت الله گفت صندلی جزوی از بدنش شده بود !!!
یک کمی به خودت بیا برو چند صباحی با خدای خود راز و نیاز کن و بخاطر مصائبی که بر سر نظام اسلامی و مردم مظلوم ایران آوردی از خدا طلب مغفرت کن
این نماینده های جدید هر چی هم که باشن از تو بهترن که پدر مملکت و درآوردی...
همه شما در نزد مردم اقلیتید
مرشدی پدر شهید
اقای روحانی اگر نمیتوانی سنگی از پیش پای دولت خدمتگزار برداری حد اقل برای مدتی ساکت باش شاید برای دنیای دیگرت مفید باشد.
منظورت از تنگ کردن شرایط ؟!!!
ریشه دارند منتهی ریشه شان به امریکا و غرب وصل نیست بلکه به ایران و ملت اسلامی ایران محکم وصل شده است که : لا تحرکه العواصف هیچ گرد بادی نمی تواند ان را جدا کند
....!!!!
دیگه صبحانه سفارشی واسه جنابعالی تو قطار نمی آورند، دیگه نمی تونید با کفش رو فرش مردم راه بروید، نمی توانید ووووو............
مرصاد
پررویی کهکشانی !!!
!!
اقلیت ؛ تویی و حامیان اصلاح طلبت
!!
پناه بر خدا ! 8 سال ، مملکت ، دست این ها بود !!
نجفی
نه عزیزم تمام دوران حکومت رفسنجانی در مجلس و دولت ودوران خاتمی هم مملکت دست اینها بود.
محمد
روحانی خواهان عضویت خبرگان بود هموونیکه بعداز صحبت رهبری که گفتند من به امریکا خوشبین نیستم با دهن کجی گفت دنیای سیاست عرصه خوشبینی و بد بینی نیست یا اینکه وقتی رهبری گفت اگه امریکا برجام رو پاره کنه ما اتش میزنیم اومد گفت بعضیها فکر میکنن کنارشون یک منقلیه که برجام رو بندازن توش اتیش بزنن التزامش به رهبریهم که مشخص بود با افتصاد غربگرای ذلت مندش
وقتی میگه باید شرایط رو براشون تنگ کنیم حرفش رو جدی بگیرین
علی
تو دیگه حرف نزن که بدجوری خراب کردی
ناصر
فردی که برای دیداربا مقام دست چندم اروپایی هروله کنان می شتافت حالا دم از ریشه می زند
حسین
هر وقت رای میآورند میگوید نتوانستند مانع انتخاب من شو یا هم فکرانم شوند و هر وقت رای نمیآورد میگوید پشت صحنه خودشان شخصی را انتخاب میکنند !
واقعا!!!!!!!!؟
دستاوردهای روحانی؛
فقر
بلوا
کشته های کرونا
ذلت در مقابل اجانب
عبوس با مردم
ترویج اشرافیگری
تعطیل صنایع
برجام خسارت بار
عجز در مقابل استکبار




ترویج سند ۲۰۳۰
عدم توانایی در فروش نفت
عدم توانایی در تامین ارز
به قول خودش دو دست داشت یکی برای کرونا و یکی برای برجام که هر دو تا را خراب کردو....
جج
بس است هشت سال امتحانت را پس دادی.
سید مهدی
عدم برخورد قضایی با امثال تو، زبان تان را بازمی‌کند.
عجب پرورویی نجومی
....
ملک داری تو را دیدیم،
محمد
خدا وکیلی حرف نزن
فقط برو
منتظر پاسخگویی این اقا هستیم
انقلابي ام
اي کاش در انتخابات رات ميدادن تا خود ملت رد صلاحيتت ميکردن
دلار چند؟؟؟؟ سکه زمین؟؟؟؟؟ و....
مطالبه محاکمه روحانی چه شد؟
بزرگترین خسارت تاریخ را باامضائ برجام و بسیاری از کارهای دیگرت مملکت را به لبه پرتگاه بردی هنوز از قدرت خسته نشدی