مدیران خودرو
سه شنبه ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ ساعت ۲۱:۱۵
داغ کنيد+ ۱
فردی که با انگیزه عناد با نظام جمهوری اسلامی ایران، اقدام به نمایش پرچم رژیم صهیونیستی در میدان آزادی و بزرگراه امام علی (ع) کرده بود، دستگیر شد.
پرچم‌گردان اسرائیل در تهران دستگیر شد
به گزارش جهان نیوز، دوازدهم فروردین فیلمی توسط شبکه معاند ایران اینترنشنال و صفحه وزارت خارجه رژیم صهیونیستی اسرائیل در فضای مجازی منتشر شد که طی آن فردی با هویت نامعلوم و با انگیزه عناد با نظام جمهوری اسلامی ایران، اقدام به نمایش پرچم آن رژیم در میدان آزادی و بزرگراه امام علی (ع) کرده است.
 
از همین رو، موضوع بلافاصله توسط دستگاه‌های امنیتی در دستور کار قرار گرفت و با رصد دقیق اطلاعاتی متهم شناسایی و در کمتر از ۲۴ ساعت در محل اختفای خود و پیش از خروج از کشور توسط سازمان اطلاعات سپاه دستگیر و در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت.

دانلود
https://jahannews.com/vdccspq4x2bqm08.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

بی شرف
بهترین مجازات براش
تبعید به غزه ست
ss.b
این بی شرف رو باید تکه تکه کرد
حتما برای دریافت ویزا و گرین کارت آمریکا رزومه تهیه میکرده

حالش بده بنده خدا...
خیلی غلط کرده بی شرف پرچم نجس رو در کشور مقدس جمهوری اسلامی بگرداند
خواهشا رافت اسلامی را در اینجا بکار نبرید
جواد
و حتما هم نباید معرفی شود!!!!
علیرضا
باید مثل خودشان باهاشون رفتار شود به نظرم چون به رژیم اشغالگر قدس علاقه دارد با احترام ایشان را ببندیم به موشک و ظرف 5 دقیقه بفرستیم بره اسرائیل
فقط یک کثافت زاده نجس می تونه از اسرائیل جنایتکار حمایت کنه.
تف به شیر ناپاکی که این آشغال ها خوردند.
خدا قوت به برو بچه های اطلاعات سپاه
این بزدل ها شب قبل از فرارشون از کشور فقط اینقدر شیر میشن ولی قافل از اینکه حافظان امنیت مثل عقاب بالای سرشون حاضر میشن.
علی
بهایی های بی شرف رو از مملکت خارج کنید
بهائیان را اعدام کنید .مثل امیر کبیر باشید
سلیطه های بی دین وریشه ..همان ها که در دنیای پوچشان ذیل تر از قبل خواهند شد