مدیران خودرو
دوشنبه ۱۳ فروردين ۱۴۰۳ ساعت ۲۳:۴۵
تعداد نظر۴۵
داغ کنيد+ ۱
این حرکت به وضوح نشان می‌دهد، جنایتکاران صهیونیست به آخر خط رسیده‌اند که به سیم آخر زده‌اند.
واکنش شریعتمداری به جنایت اسرائیل در دمشق/ سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی نباید در امان باشند!
به گزارش جهان نیوز، حسین شریعتمداری در واکنش به جنایات صهیونیست‌ها در کنسولگری ایران در دمشق، در یادداشتی نوشت:

۱- جنگنده‌های رژیم صهیونیستی با حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق تعدادی از مستشاران نظامی سپاه در سوریه را به شهادت رساندند که گفته می‌شود سردار محمدرضا زاهدی از فرماندهان نیروی قدس و معاون ایشان نیز در شمار شهدا هستند. یک منبع نظامی سوری اعلام کرد افرادی که در کنسولگری بوده‌اند به شهادت رسیده و یا مجروح شده‌اند. تا این ساعت هنوز ابعاد این جنایت رژیم صهیونیستی و تعداد شهدا و مجروحان به درستی معلوم نشده و یا اعلام نشده است! ولی گفته می‌شود که احتمالاً تعداد شهدا به ۷ نفر می‌رسد.

۲- آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی بارها از جمهوری اسلامی ایران به عنوان اصلی‌ترین دشمن اسرائیل یاد کرده و اعلام داشته‌اند جنگ کنونی که شرایط رو به زوال اسرائیل را رقم زده است، با مدیریت و حمایت ایران اسلامی شکل گرفته و دنبال می‌شود. صهیونیست‌ها که این روزها با حرکتی پُرشتاب روی قوس نزول قرار گرفته و به سقوط نزدیک شده‌اند و پایان عمر پلید خود را به چشم می‌بینند با برداشت فوق‌الذکر به کنسولگری ایران در دمشق حمله کرده‌اند و این حرکت به وضوح نشان می‌دهد، جنایتکاران صهیونیست به آخر خط رسیده‌اند که به سیم آخر زده‌اند. نیم ساعت قبل (اکنون ساعت ۸ شب ۱۳ فروردین است‌) شبکه تلویزیونی NBC آمریکا اعلام کرد؛ «‌اسرائیل با حمله به سفارت ایران به دنیا نشان داد که به پایان خط و آخر موجودیت خود رسیده است‌».

۳- در حقوق بین‌الملل (کنوانسیون وین‌) حمله به سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌ها ممنوع اعلام شده است. رژیم صهیونیستی از نگاه جمهوری اسلامی ایران یک رژیم جعلی و غیرقانونی است و به فرموده حکیمانه و منطقی حضرت امام که به خط استراتژیک ایران اسلامی تبدیل شده است، باید از جغرافیای سیاسی جهان محو شود. اما، سازمان ملل، این رژیم خبیث و جنایتکار را به رسمیت شناخته است. رژیم صهیونیستی برخلاف قوانین شناخته شده در حقوق بین‌الملل به کنسولگری ایران در یک کشور ثالث حمله نظامی کرده است، بنابراین و بر اساس اصل «‌مقابله به مثل‌/ retaliation» حمله به سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های رژیم جعلی اسرائیل در هر یک از کشورهای دیگر، حق مسلم ایران اسلامی است و سازمان ملل متحد که رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخته است باید اولاً؛ مفاد کنوانسیون وین و ثانیاً؛ اصل شناخته شده مقابله به مثل در حقوق بین‌الملل را محترم شمرده و از حمله ایران به مراکز دیپلماتیک رژیم جعلی اسرائیل حمایت کند. اگرچه ما برای احقاق حق خود نیازی به تأیید یا تکذیب سازمان‌های بین‌المللی نداریم.
https://jahannews.com/vdcg3n97qak9ux4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

حجت
نه ! آقای شریعتمداری، ما باید سکوت کنیم و همش بگیم در زمان و مکان مناسب پاسخ میدیم و ... ؟!!!
شهدا شرمنده ایم
سفارت اسرائیل در کشور کوچیک شمال غربی برای شروع مناسبه
بنظرم واکنش غیر هیجانی اینه
با این استدلال که دشمن هسته ای به ما حمله کرده ما هم می‌توانیم سلاح هسته ای داشته باشیم و استارت بزنیم.
این نوع کامنت ها بی اساس است چون سلاح هسته تا زمانی که پیشرفته ترین موشک های بالستیک را در اختیار داریم بی معنی است. به نظرم اسرائیل ایرانی باهوش را شبیه خودش کودن فرض کرده!
افزایش غنی سازی تا سطح 90 درصد و ساخت سلاح اتمی بهترین راهکار متنبه کردن دشمن صهیونیستی است.
منفی دادم چون ساخت سلاح هسته ای طبق فتوای رهبری عزیز حرام است.
محسن از تهران
ساختن و استفاده کردن از سلاح هسته ای طبق فتوای مقام معظم رهبری حرام شرعی است.
ما دنبال سلاح هسته ای نبودیم و نیستیم.
با موشک میشود انتقام گرفت.
محمد
موافقم
به قران خودم امادم،هر کاری ازم بیاد بکنم
نژاد
این حمله کثیف شاید دامی باشد برای ما ‌
همین امروز یک خبر موثق خواندم در یکی از روزنامه های معتبر اروپایی که آمریکا هر صد روز ۱۰۰۰ میلیارد به بدهی اش اضافه می‌شود و اروپا هم شرایط افتضاحی دارد .
صبور بودن در چنین شرایطی فکر می کنم به نفع ما باشد
البته باید بزنیم ولی تمیز و پنهان و حساب شده
خوش بحالت با این طرز فکرت.
سفارت اسراییل در امارات داریم در آذربایجان داریم .باید برنامه ریزی بشه که صاف بشوند
As
باید وزارت خارجه و وزارت جنگ اسرائیل هدف قرار گیرد تا حساب کار دستشون بیاد.
دقیقا باید سفارتخانه های اسرائیل جنایتکار دزد غاصب در کشورهای مختلف هدف قرار گیرد.
مسعود دیپلمات
پیشنهاد می کنم ابتداء به محکومیت اسرائیل در شورای امنیت اقدام کنیم. اگرمحکوم کردند، لازم می شود که تبعات حقوقی و مجازات عاملان آن را فورا" به اجرا بگذاریم. ولی چنانچه محکوم نکردند، و یا صرفا" ابراز تاسف کردند، آنگاه خودمان شخصا وارد عمل شویم. البته رژیم جیوانات صهیونیست در حال انقراض است، لذا امکان دارد در آخرین لحظه ها هر کاری که در توانش باشد انجام دهد
جمهوری اسلامی اصلا موجودیت اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسد که بخواهد به یک سازمان غربی شکایت کند...!!!
چرا اصلاحاتچی‌ها ...که برای کوچکترین موضوع مانند ساخت خانه خدا و مسجد درپارک سریع دست به‌ قلم شده‌ و آسمان و ریسمان می بافند تا ضمن مطرح شدن نظام را زیر سوال ببرند حال در مقابل جنایات اسرائیل در غزه و حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران و به شهادت رساندن عزیزترین فرزندان کشور ساکت شده اند
حالا محکوم هم کردند شما مرد عمل هستید؟
کل مملکت که یدست در اختیار خودتونه عزیز دل برادر به اصلاحات چکار دارین
چون اصلاحات چی ها زمینه ساز جنایات آمریکا و اسرائیل هستن عزیز دل برادر افتاد
به گفته نتانیاهو اصلاح طلبان بزرگترین سرمایه اسرائیل در ایران هستن.
مگه حرف نتانیاهو رو قبول داری برادر صرماد؟
وقتی امضاء جان کری تضمین است ! گفته نتانیاهو هم قابل استناد است.
نگفتی نتانیاهو رو قبول داری یا نه برادر صرماد
وقتی عملکرد بسیاری از اصلاح طلبان در تخریب نظام و تضعیف نظام و فریبکاری و پیروی کردن از آمریکا و رژیم صهیونیستی، طی سالهای گذشته را ببینیم، هم راستا با رژیم صهیونیستی و آمریکا بوده. پس طبیعتا اصلاح طلبان سرمایه های اسرائیل در ایران هستند.( چه خودشون بدونن و پشت پرده به اسرائیل وصل باشن. چه ندونن و از روی غفلت در زمین اسرائیل بازی کرده باشن.)
عباس
چون امید وسرمایه های اسرائیل در ایران هستند.
علی
باسلام

باید به حاج حسین بزرگوار یادآور شد که فقط بحث سفارتخانه و بی اعتنایی رژیم منحوس به قوانین بین الملل نیست ، بلکه چند تن شاخص از بهترین سرداران مقاومت ترور شده اند .

هدف قرار دادن سفارتخانه یعنی انتقام از درو دیوار و ساختمان و نه از دشمن ، و این معنی مقابله به مثل نمی دهد بلکه یک حرکت نمادین بی فایده است .
سازمان ملل متحد از حمله ایران به مراکز دیپلماتیک رژیم جعلی اسرائیل حمایت کند!؟
چرا مستقیم خود این رژیم جعلی کودک کش گرگ صفت مورد حمله قرار نگیرد؟
پایگاه های هوایی آنها و هواپیما هایشان در آنجا را موشک باران کنید تمام هواپیما ها را در آشیانه نابود شود
دقیقا چیزی که اسرائیل میخواد...
خواست اسرائیل بی پاسخ ماندن این جنایت است باید پاسخ درخور و قاطع بدهیم.
جانباز
آقای شریعتمداری زمانی شهید منتظری می گفت آمریکا را باید به شکل نامحسوس در خارج از مرزهای ایران مشغول کرد نه در ایران .
آقای شریعتمداری بارها گفتن تنگه هرمز را ببندید ا
reza
سلام
ضمن محکومیت این اقدام
الان طبعا تمام سفارت خونه ها و مراکز مشابه رو خالی کردن یا که آدم مهمی اون تو ندارن
حمله الان ما هیچ فایده ای جز خرابی چند تا ساختمون نداره
باید کاری کنیم تلفات بدن اونم انسانی
باید آدم های مهمشونو بزنیم
اگه جواب ندیم نشان ضعف قلمداد می شود
مرصاد
این صبر انقلابی ما ؛ دیگه داره به درجات خطرناک میرسه ! ترویج افراطی بی حجابی ، هنجارشکنی و روزه خواری علنی ، و.....
بازن از خودت حرف در کردی برادر صرماد
پیشنهاد میدم سفارتخانه اسرائیل توی ترکیه زده بشه تا اردوغان معلوم بشه کدوم طرفه .
علی
سفارت اسراییل در آمریکا رئ بزنید که حساب کار دستشون بیاد
پاسخ هوشمندانه ایران می تواند در راستای هدف نابودی یعنی زدن زیرساختهای راهبردی اعم ازامکانات مادی وتجهیزات وشاه مهره های نظامی باشد زدن کادرسفارتخانه چه فایده ای دارد
خب اینکه مردم ایران این همه از اسرائیل متنفرند و درخواست مجازات و پاسخ کوبنده دارند جای تقدیر و شکر دارد. انشاالله کام مردم با پاسخ های حساب شده شیرین خواهد شد به حول و قوه الهی
تحت فشار قرار دادن نظام برای حرکات هیجانی، خواست نتانیاهو است.
درخواست انتقام برای همه شهدا داریم