مدیران خودرو
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ ساعت ۱۳:۰۷
داغ کنيد+ ۲
سخنگوی شهرداری تهران درباره ساخت مسجد در بوستان قیطریه توضیحاتی بیان کرد.
کلکسیون دروغ‌های شاخدار علیه شهرداری تهران/ «درخت قطع می‌کنند تا مسجد بسازند!»/ توضیحات کامل سخنگوی شهرداری تهران
به گزارش جهان نیوز، عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران در رابطه با واکنش‌های مطرح شده نسبت به ساخت مسجد در بوستان قیطریه در توئیتر نوشت:

چند روزی است موضوع ساخت مسجد در پارک قیطریه به سوژه برخی از فعالان شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده و گاهی ادعاهای عجیب و غریبی در این‌باره مطرح می‌شود. برای شفافیت و آگاهی افکار عمومی چند نکته را عرض می‌کنم:

‏١. ساخت مسجد در بوستان‌های فرامنطقه‌ای (پارک‌های بزرگ غیر محله‌ای) مصوبه شورای عالی مساجد تهران را دارد. در ٣ دهه گذشته ۴٣ مسجد در آن‌ها ساخته شده و برای ٣۴ بوستان فرامنطقه‌ای دیگر از جمله پارک قیطریه مصوبه دارد. گرچه از سال‌ها پیش مطالبه مردمی برای احداث مسجد در این پارک وجود داشت.

٢. سرانه ساخت مسجد در تهران در مقایسه با دیگر شهرهای ایران و از آن بدتر پایتخت‌های کشورهای اسلامی بسیار پایین‌تر است. اینکه برخی از مساجد موجود نمازگزار کمی دارند یا بازه سنی خاص نمازگزاران در آن‌ها به دلایل متعددی باز می‌گردد و دلیل خوبی برای عدم توسعه مساجد نیست.

‏٣. از طرفی استدلال ساخت مسجد در پارک‌های فرامنطقه‌ای به رغم وجود مساجد دیگر منطقه هم این است که بخش عمده‌ای از مراجعان به این پارک‌ها اساسا اهل آن منطقه نیستند که محیط پیرامون پارک را بشناسند و به دلیل وسعت پارک و جمعیت زیاد حاضران نیاز به مسجد برای نمازگزاران ضروری است.

‏۴. پارک قیطریه ١٢٢ هزار متر مربع است و مساحت در نظر گرفته شده برای مسجد حدود ٨٢٠ متر مربع یعنی چیزی کمتر از ٧ دهم درصد از کل پارک را شامل می‌شود. فضای درنظر گرفته شده در کنج شمال شرقی پارک در آستانه خیابان و در کم‌تراکم‌ترین بخش پارک به لحاظ فضای سبز واقع شده است.

‏۵. مسجد پارک قیطریه علاوه بر درخواست مکتوب مردمی، خیرین نیکوکار از اهالی همان محل هم دارد که کلیه هزینه‌های ساخت مسجد را متقبل شده‌اند و شهرداری تهران در واقع تسهیل‌گر مشارکت مردم در این امر خیر است.

۶. بعد از طرح برخی ابهامات در رسانه‌ها، شهردار تهران در اولین جمعه ماه رمضان بازدیدی از محل درنظر گرفته شده برای احداث مسجد داشت و پس از بررسی دقیق و مشورت با کارشناسان دستور بازطراحی نقشه مسجد را به نحوی که هیچ کدام از درخت‌های کهن‌سال در محل احداث مسجد واقع نشود، داد.

‏٧. در طرح اولیه ۴ درخت کهنسال در طراحی بخش اصلی مسجد قرار می‌گرفت که با تاکید شهردار و با تغییر نقشه ساخت، این چهار درخت ارزشمند در حیاط روباز روبروی مسجد و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت. در ضمن هیچ کاربری تجاری و فروشگاه و مغازه و ... برای طرح مسجد درنظر گرفته نشده و نخواهد شد.

‏٨. در همه شهرهای دنیا پارک‌ها و بوستان‌های بزرگ با کاربری‌های چندگانه نیازهای متنوعی از شهروندان را برآورده کرده و در کنار توجه به محیط زیست با طراحی اکوپارک‌ها، تم‌پارک‌ها و ... آن‌ها را به محل دائمی حضور شهروندان تبدیل می‌کنند.

‏٩. ارتقای پارک‌های تهران به محیط‌هایی با کاربری‌های چندگانه اجتماعی از طریق اضافه شدن فضاهای هنری، آموزشی، فرهنگی و علم و فناوری یکی از رویکردهای راهبردی شهرداری تهران است. این تازه غیر از فضاهای ضروری چون سوله‌های مدیریت بحران و ... است که از سال‌ها پیش در پارک‌ها احداث شده است.

‏١٠. در این دوره که حجم درخت‌کاری و ایجاد فضای سبز و تأسیس پارک‌های جدید و تکمیل ابرپروژه کمربند سبز تهران به گواه آمار و اسناد رشد چشمگیری داشته، ساخت دوقطبی کاذب مسجد-درخت از سوی رسانه‌های اپوزوسیون و رقبای سیاسی در مقابل مردمی که تغییر در این حوزه را می‌بینند کار بیهوده‌ای است.

‏١١. ضمن تشکر از دغدغه‌های ارزشمند فعالان محیط زیست و با رعایت نکات این عزیزان، مسجد پارک قیطریه چهل و چهارمین مسجد پارک‌های فرامنطقه‌ای شهر تهران خواهد بود و برآورده کردن طیفی از نیازهای مخاطبان این بوستان مهم و زیبای شهر تهران کمک خواهد کرد.

‏١٢. خلاصه اینکه: گزاره «درخت قطع می‌کنند تا مسجد بسازند!» را هم باید به کلکسیون دروغ‌های شاخدار علیه شهرداری تهران اضافه کرد! جهت استحضار مردم شریف تهران؛ نه درختی قطع می‌شود، نه مسجد جدید فضایی از کل پارک را خواهد گرفت و نه این اولین و آخرین مسجد در پارک‌های بزرگ شهر تهران است.
https://jahannews.com/vdcc1pq4i2bqmx8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

در فاصله ۳۰۰ متری پارک قیطریه یک مسجد و حدود ۵۰۰ متری پارک یک مسجد دیگر وجود دارد
دشمنان دین بسیار گستاخ شده اند.
محمد
کی گفته هر کی امثال شما رو قبول نداره دشمن دینه؟
شهرداری که به وظایف خود آشنا نیست!؟
زاکانی بهترین گزینه شهرداری تهران است
امت اسلام هم احتیاج به پارک دارد هم به محل سجده و اعتکاف و معنویت
اگر بجای مسجد سینما میساختند اصلاح طلبان اعتراض نمیکردند. انها با نمادهای دینی مخالفند!!!
اون عده از مردمی که به بوستان های فرامنطقه ای، مثل بوستان قیطریه، می آیند، باید مسجد هم باشد که هر کسی خواست نماز بخواند، بخواند. این خیلی واضح است.
چند ربات مجازی فیک روزها تیتر روزنامه و توییتر میزنند علیه مدیران انقلابی و نظام
مطالبه برای احداث مسجد در پارک بیشتر است یا مطالبه بر حفظ فضای سبز، شک نکنید مطالبه برای نساختن مسجد بسیار بیشتر است.چون به اندازه کافی داریم
اهالی مشیریه
زاکانی برای عاقبت بخیری سریعا یک ایستگاه مترو برای ساکنان محروم و بیشمار در : ( منطقه 15 - مشیریه ) بکش .
مسجد با حضور پور شور مردم ٱباد می شود. تعدد مساجد، باعث خلوتی ٱنها می شود. پارکها فقطنماز خانه لازم داند که همشون دارند.
بجای کارکردن دنبال سیاسی بازی نباش جان برادر.
والعاقبه اللمتقین
چرا در جامعه برای هر مساله زیر و درشتی جنجال ایجاد می کند..........!!!!!؟
مسجد در پارک ! پس با وقف اش چه می کنید
چرا ساخت یک مسجد وخانه خدا در پارک لرزه بر اندام دشمن و ضد انقلاب و اصلاحاتچی‌ها انداخته 
بهتره حرف های اعضای شورای شهر را هم منعکس میکردید
چرا از قبل کارها محاسبه‌ نمی شود وقتی حجم آتش دشمن چند برابر است حتما باید پیروز شد.
با سلام عرض خسته نباشید خدمت آقای زاکانی ،واقعا جای تعجب است در ماه مبارک رمضان مخصوصا ایام قدر چرا حرمت ماه مبارک با روزه خواری وباز بودن غرفه های فروش بستنی وآبمیوه وساندویچ در اطراف ومحوطه دریاچه چیتگر نگهداری نمی‌شود؟! هرساله شاهد هستیم در ماه مبارک در ضلع شرقی دریاچه بازارچه مواد خوراکی ایجاد می‌شود وروزه خواری رواج دارد آیا در ماه‌های دیگر سال این امکان وجود ندارد حتما باید در ماه مبارک مبادرت ایجاد بازارچه گردد؟؟؟؟!!!!!!!!
اگر در همه بوستان‌ها هم مسجد بسازید تا وقتی نمازگزار نباشد فایده‌ای ندارد. مشکل ما نبود مسجد نیست، مسئله نبود مسجدی‌ است.
مسجد ساختن یا مسجدی ساختن؛ کدام سخت تر است؟
ساختِ مسجد در پارک قیطریه با وجود ۶مسجد و حسینیه در اطرافش، کارکردِ بیلان‌سازی دارد!