عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از کلید خورد تحقیق و تفحص برای فیلترشکن های پولی در مجلس شورای اسلامی خبر داد.

تحقیق از فیلترشکن های پولی کلید خورد
3 مرداد 1402 ساعت 10:05
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از کلید خورد تحقیق و تفحص برای فیلترشکن های پولی در مجلس شورای اسلامی خبر داد.
به گزارش جهان نیوز، جواد نیکبین عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با تسنیم، از کلید خورد تحقیق و تفحص برای فیلترشکن های پولی در مجلس شورای اسلامی خبر داد.
وی گفت: متاسفانه یک گردش مالی عجیبی در فروش فیلترشکن ها در کشور وجود دارد و مجلس شورای اسلامی برای این که دریابد چه کسی و چه کسانی از فروش این فیلترشکن ها سود می برندقصد دارد تحقیق و تفحصی را در این حوزه رقم زند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: تمام اقدامات اولیه تحقیق و تفحص از فیلترشکن ها پولی صورت گرفته شده است و به زودی در کمیسیون مربوط ارسال خواهد شد تا بعد از تصویب در کمیسیون به صحن علنی مجلس شورای اسلامی مطرح شود.
نیکبین تصریح کرد: احتمالا شهریورماه تحقیق و تفحص از فیلترشکن های پولی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مطرح شود.
کد مطلب: 844937