پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
 
۲
۱۳

عابر بانک حسین فریدون چگونه از کشور فرار کرد؟

سه شنبه ۵ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۱۸:۴۰
کد مطلب: 789678
در نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده شرکت کروز، به فردی در پرونده اشاره شد که از وی به عنوان عابر بانک حسین فریدون نام برده می‌شود.
عابر بانک حسین فریدون چگونه از کشور فرار کرد؟
به گزارش جهان نيوز به نقل از فارس، دادگاه رسیدگی به پرونده شرکت کروز (شنبه، ۲ بهمن ماه) در شعبه ۴ دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد و به صورت علنی برگزار شد.

در این دادگاه، نماینده دادستان از شخصی با عنوان "مسعود احمدی‌زاده" نام برد که یکی از رفقای مهم حسین فریدون قلمداد می‌شود، شخصی که به اذعان نماینده دادستان، در حال حاضر در کشور وجود ندارد و رسیدگی به اتهاماتش، می‌تواند معمای اتهامات برادر حسن روحانی را تا حد قابل‌توجهی حل می‌کند.

نماینده دادستان درباره احمدی‌زاده گفت: حسب گزارش معاونت حقوقی سازمان اطلاعات سپاه حدفاصل تاریخ ۱۰/‌۰۹/‌۹۴ تا ۱۷/‌۱۰/‌۹۴ مجموعاً مبلغ ۱۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال طی ۳۸ تراکنش بانکی از حساب محمدعلی پور فطرتی به‌حساب آقای مسعود احمدی زاده در بانک صادرات از مرتبطان حسین فریدون واریزشده است.

 استفاده حسین فریدون از حساب‌های مسعود احمدی زاده جهت دریافت رشوه و حق حساب از رسول دانیال‌زاده تأییدشده است و موجب محکومیت مسعود احمدی‌زاده به اتهام فراهم کردن بزه ارتشاء از طریق در اختیار قرار دادن حساب بانکی به حسین فریدون به ۱۵ سال حبس تعزیری شده است.

پرونده وجوه دریافتی حسین فریدون و مسعود احمدی‌زاده از شرکت کروز در شعبه بازپرسی در حال رسیدگی است. در حال حاضر مسعود احمدی زاده در خارج از کشور است.
 

 
وی بیان کرد: طبق گزارش اطلاعات سپاه مبلغ ۶ میلیارد ریال در ۲ فقره، ۱۱ میلیارد ریال در یک فقره و یک فقره یک میلیارد ریال بابت انتخابات مجلس نهم توسط شرکت کروز انجام و به تأیید حمید کشاورز توچایی رسیده است. طبق ردیابی‌ها مبالغ مذکور به‌منظور انتخابات به حسین فریدون و مرتبطان او پرداخت‌شده است.

نماینده دادستان بیان کرد: ردیابی چک‌های پرداختی شرکت کروز نشان می‌دهد مبالغ بعد از چند ماه به‌حساب مسعود احمدی زاده واریز شده است. طبق بررسی‌ها مشخص شد وجوه واریزی به‌حساب مسعود احمدی زاده متعلق به حسین فریدون بوده و مسعود احمدی زاده به‌عنوان صندوق مالی حسین فریدون ایفای نقش می‌کرده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه شرکت کروز یک شرکت خصوصی بوده است نشان می‌دهد حمید کشاورز و فطرتی برای پیش برد کار خود اقدام به پرداخت این مبالغ به مسعود احمدی‌زاده می‌کردند تا مسیرهای کاری آن‌ها از طریق حسین فریدون هموار شود.[1]

مسعود احمدی‌زاده کیست؟
مسعود رفیق گرمابه و گلستان حسین فریدون و به عبارتی کارت عابر بانک اوست. تحقیقات بیشتر نشانگر آن است که وی را می‌بایست مخزن اسرار فریدون نامید. این متهم امنیتی اکنون فراری است و در خارج کشور به سر می‌برد. از وی به‌عنوان کارچاق‌کن و جعبه سیاه بعضی مفاسد یاد می‌شود و توسط فریدون برای فرار از کشور تشویق می‌شود.
 
 
به‌جز روابط گسترده و اعمال‌نفوذ برای انتفاع اقتصادی، مسعود احمدی‌زاده در پوشش یک موسسه خیریه با همسر و دختر فریدون و شبدوست مالامیری که از او به‌عنوان ابر بدهکار بانکی یاد می‌شود همکاری داشته است. مالامیر نیز پس از آغاز برخورد با بدهکاران و مفسدان اقتصادی، از کشور گریخت .[2]در واقع به‌مجرد رصد مؤثر و حساس شدن نهادهای نظارتی، وی برای آنکه ردی از خود برجای نگذارد مرتبطین خود را تشویق به خروج از کشور می‌کند. علی‌الظاهر این یک تکنیک رایج میان محکومان اقتصادی است. غیب شدن ناگهانی عباس یزدان پناه  نیز اسرار یکی دیگر از محکومان اقتصادی را پنهان نگه داشت.

احمدی‌زاده نیز به‌واسطه اطلاع یار غارش در تاریخ 9 بهمن 1395 از وضعیت پرونده حقوقی و اتهامی‌اش مطلع می‌شود و در گیرودار صدور حکم، صبح 10 بهمن 1395 از کشور خارج و عملاً به ترکیه فرار می‌کند.

مال الرشوه 20 میلیاردی برای خرید خانه مشکوک در حساب بانک مسعود احمدی‌زاده
یکی از موضوعاتی که می‌توان به آن اشاره کرد، گردش مالی است که از سوی یکی از متهمین پرونده فساد فریدون در دو مرحله به حساب صادرات مسعود احمدی‌زاده واریز می‌شود و عملا مبلغ 210 میلیارد ریال، مال الرشوه‌ای است که برای خرید خانه‌ای مشکوک برای یکی از سران دولت سابق پرداخت شده است.

این مبلغ در چندین مرحله گردش، از حساب احمدی‌زاده، به حساب حسین بهشتی، پدر داماد حسن روحانی واریز می شود و بعد از چندین گردش، توسط همین شخص به حساب احمدی‌زاده برمی گردد...
 
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


United States
متاسفانه آقاها و آقازاده ها و اطرافیان آنها خاک مملکت را توبره کردند .
رضايي ع ر
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
...
مردی
Iran, Islamic Republic of
این چه قانوی است که برای محاسبه جرمهای یک فرد مفسد گذاشته شده که بجای جمع جرمها بزرگترین آنرا معیار محاسبه برای مفسدین در نظر میگیرند.بعنوان مثال اگر فردی بجای یک اختلاص 1000میلیاردی 1000 اختلاص یک میلیاردی انجام دهد جرمش به یک هزارم کاهش میابد.
در حالیکه در اصل میزان اختلاص تغییری ایجاد نشده است.
رضايي ع ر
Iran, Islamic Republic of
مبلغ اختلاس ملاك نبايد باشد بلكه وقوع خود جرم است كه مهم است .
فردی
Iran, Islamic Republic of
احسنت .
Iran, Islamic Republic of
....
ع مثل عدالت
Iran, Islamic Republic of
چرا مجرمان به راحتی از کشور خارج میشوند؟.
شجاع
Iran, Islamic Republic of
انسان شرمش می اید.
حسن +يك
Iran, Islamic Republic of
آقاي اژه اي از شما يك سوال دارم اصل رشوه گيرنده اصلي يعني برادر روحاني به 5 سال حبس محكوم شده و عابر بانك اون يعني احمدي به 15 سال حبس چرا ؟؟؟.
Iran, Islamic Republic of
...
علی
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
اونوقت آقایون میخواستن همچنان دولت بعدی رو هم تصاحب کنند .